obraczus87 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ellig napisał(a):Fantastycznie!!!! Teraz juz tylko sterylizacja suki, musimy zorientowac sie w kosztach, czy wystarczy nam pieniedzy?:) Wszystko zależy ile kosztuje sterylka. Jak w normalnej cenie, to sporo, ale może uda się wynegocjować, albo znaleźć gdzies taniej (u sprawdzonego weta). :) Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 W razie co dozbieramy , juz nie takie rzeczy robilismy!:) Quote
obraczus87 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ellig napisał(a):W razie co dozbieramy , juz nie takie rzeczy robilismy!:) Oczywiście :D kto ma dać rade jak nie my?? Nikt inny, TYLKO MY :D Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mysza 1 napisał(a):A może powiedzieć, że macie darmową karmę zebraną dla Marcina, chętnie przekażecie szczeniakom, może jakoś ich to zachęci? Zwłaszcza tą młodą dziewczynę z Chrzanowa. Mysza ta laska z Chrzanowa , jest zupelnie nie kontaktowa , napisalam jej po rozmowie smsa zeby podala maila to wysle jej wzor umowy do przeczytania , bo moze sie bala ze tam jest bog wie co ,ale zupelnie zero odzewu. Niech Marcin jeszcze do niej zadzwoni ,ale obawiam sie ,ze to tez bedzie bez efektu Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 szczepienie + książeczka to 27 zł , sunia ani jękneła :) Quote
a.piurek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 RenW napisał(a):Ale fantastyczne wieści:multi::multi::multi::multi: Cioteczki jakby co to w przyszłym miesiącu tez zasilę konto suni Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nie wiem czemu prędzej nie mogłem znaleźć wątku. Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 NiJaSe napisał(a):szczepienie + książeczka to 27 zł , sunia ani jękneła :) Dziekuje NiJaSe ,ze znalazlas czas jeszcze i dla suni M.:) Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a.piurek napisał(a):Cioteczki jakby co to w przyszłym miesiącu tez zasilę konto suni Bardzo dziekujemy , jestesmy jedna ekipa:) Quote
a.piurek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ellig napisał(a):Bardzo dziekujemy , jestesmy jedna ekipa:) I bardzo bardzo mnie to cieszy, bo na dogo to rzadkość :multi::multi::multi: Ta... poranną kawę musiałam pić sama nikt się nie skusił...:mad: Quote
LadyBell Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dziewczyny, gratulacje za przeprowadzenie tych adopcji do końca. ;) a są już jacyś chętni na mamuśkę?? Jakby był tekst i zdjęcia to mogę porobić w tygodniu ogłoszeń. Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Cajus JB napisał(a):Nie wiem czemu prędzej nie mogłem znaleźć wątku. widocznie źle szukałeś :D :D :D :D :D Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):widocznie źle szukałeś :D :D :D :D :D Nie pokazywał mi się lub nie skojarzyłem tytułu. Quote
Isadora7 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a.piurek napisał(a):I bardzo bardzo mnie to cieszy, bo na dogo to rzadkość :multi::multi::multi: Ta... poranną kawę musiałam pić sama nikt się nie skusił...:mad: ja zaspałam wściekła do granic miałam zrobione 4 aukcje. Kończyłam czwartą żeby publikować i... komputer zdechł na parę chwil a potem sie okazało że aukcje nie zapamiętały się. Dzisiaj warczę i gryzę i siedzę dziergam na nowo. Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Isadora7 napisał(a):ja zaspałam wściekła do granic miałam zrobione 4 aukcje. Kończyłam czwartą żeby publikować i... komputer zdechł na parę chwil a potem sie okazało że aukcje nie zapamiętały się. Dzisiaj warczę i gryzę i siedzę dziergam na nowo. doooooooooobla doooooooobla sztuka czyni mistrza :D :D :D :D :D Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 sterylke moge załatwic za 200 zl , czyli po cenie jak w akcji ,moje wetki psiaki ktore im przyprowadzam zawsze mi cenie akcyjnej tną , ale moze ktos ma taniej ? :) Isadorko dzieki wielkie kochana za kontener dla psa :):):) a ja to nie wiem jak wczorajszy dzien przezylam :O , organizowalam dojazd na Okecie zeby Tomaszowskiego szczeniora odebrac i przenocowac u siebie , podrodze zahaczylam o Isadorke i odebralam klatke , od rana ogarnialam ta niszczaca sucz i nie wiem jakim cudem udalo mi sie znalezc dla niej dom ktory wezmie ja za dwa tygodnie , nie wiem ile wygadalam ale telefonow od uszu nie odejmowalam , a jeszcze zakupy musialam obstawic bo w lodowce pingwiny tyko no i ogarnac nasza suczke i zdarzyc na spotkanie z przyjaciolmi przy piwku , jak slowo wczoraj to mi tylko piorka w odwloku brakowalo ;). Heheh i zebralam taki opie....l od mojego Tz-a ,ze głowa mala , nawet sie nie kłocilam bo mial prawo byc wsciekly ;p Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 szar(l)otka co ty tu robisz :crazyeye: :lol: Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dobry wieczor:) NiJaSe to zalatwiaj prosze te sterylke w razie co doplace....Tylko wydaje mi sie ,ze trzeba chwile zaczekac bo bylo szczepienie...:) Przepraszam ,ze tak tylko wpadam i wypadam ale taki juz mam dzisiaj dzien:) Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 dwa tygodnie trzeba odczekac po szczepieniu na wscieke Ellig mam u siebie pare z tych rzeczy ktore byly u Marcina ( dwie miski , 2 kocyki , 2 reczniczki, pilke i zabawke ) warto by dac to komus kto potrzebuje , jakies typy ?:) Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 NiJaSe napisał(a):dwa tygodnie trzeba odczekac po szczepieniu na wscieke Ellig mam u siebie pare z tych rzeczy ktore byly u Marcina ( dwie miski , 2 kocyki , 2 reczniczki, pilke i zabawke ) warto by dac to komus kto potrzebuje , jakies typy ?:) Prosze, reczniki moze zostaw dla suni jak bedzie po sterylce i z jeden koc, reszte prosze podaruj jakims bidom wedlug uznania, karme trzeba tez jeszcze suni dac:)Jest u Marty:) Quote
obraczus87 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Trzeba sie M. podpytać jak wygląda sprawa karmy, bo ja jakby na to nie patrzeć 9 dni temu zostawiłam 3 kg dla szczeniaków i 3,4kg dla mamusi, z czego szczeniory w ciagu 1,5 dnia poszły do DS :) ale jakby coś to oczywiście karme dowioze, no problem :D Quote
ocelot Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Moje 20 zł.obiecane poszło:) z dopiskiem,że na szczeniaki, ale wiadomo teraz na sterylkę mamusi, jak dzieciaki nie potrzebują. Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ocelot napisał(a):Moje 20 zł.obiecane poszło:) z dopiskiem,że na szczeniaki, ale wiadomo teraz na sterylkę mamusi, jak dzieciaki nie potrzebują. Ocelot bardzo dziekujemy!:Rose: Quote
Recommended Posts