Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: IIII tam Tanitka- sorki jeden czy dwa psy w domu....to co to za roznica???

A jeszcze jak Dropka przenocujesz to sama swtierdzisz...ze najmniej miejscozajmujacym stworzonkiem jest wlasnie...Stefcia:razz: :razz: :razz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katcherine napisał(a):
:loveu: IIII tam Tanitka- sorki jeden czy dwa psy w domu....to co to za roznica???

A jeszcze jak Dropka przenocujesz to sama swtierdzisz...ze najmniej miejscozajmujacym stworzonkiem jest wlasnie...Stefcia:razz: :razz: :razz:

Poza tym badzmy obiektywne...TZ tez musi miec jakiegos psa dla siebie:diabloti:

Posted

Tanitka...uwazaj...Ja w Warszawie mam stacjonujacego ALIGATORA....zwanego Malym....

I moge ci go podmienic;)

Maly lubi wyzwania:diabloti: Moze sie okazac kukulczym jajkiem:lol: :lol: :lol: :lol:

Dropiastego juz nie oddam nikomusienko...Tak jak Gryska.To moje dwie perelki:p :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

Cioci ja na dwie zmiany teraz lece...wiec nic nie wiem....4 godziny snu...praca....znowu pare godzin snu...praca...a wszystko na Dropsiatego...

zadzwonie teraz ale odpowiedz napisze po 4 a.m....

Tanitka czyli Dropsiate nocuje u ciebie z srody na czwartek tak?

Posted

Tanitka czyli Dropsiate nocuje u ciebie z srody na czwartek tak?

no na to wygląda, ze tak:p :p :p :p
ja bym go wykąpała i w czwartek rano - jak wyrobię- poleciała do weta, a potem przekazała Doddy:placz:

Posted

Proszę trzymać jutro cały dzień kciuki, żeby wszystko się powiodło, żebyśmy z DROPEM zmęczeni ale szczęśliwi dojechali do W-wy.
Silnika jeszcze nie grzeję, ale myślami jestem już przy dniu jutrzejszym. Akcesoria dla DROPA już przygotowane:p

Posted

:loveu: Ciociu jeszcze poprosimy jak sie uda- a nie bedzie problemu o badanie krwi - przegladowe- watroba...nerki...morfologia...Dropciate podobno mialo problemy ze stawami...Wolalabym wiedziec co sie dzieje w niusiu zeby podac odpowiednie jedzonko...

Acha nazwisko moje przez L z kreseczka...w mordke jeza...nie mam klawiatury polskiej:(....

Posted

Spox kobieto, dołożę wszelkich starań!! CIekawe jak DROPkowate zniesie jazdę autem??!! Mam szelki do przypięcia go do tylnego siedzenia, ale czy nie będzie chorował:evil_lol: bo wtedy podróż nam się wydłuży....
Bardzo jestem ciekawa pierwszego wrażenia i spotkania. Ja uwielbiam wyprowadzac psa ze schroniska (nie tylko na spacerek:shake: )- chyba jakaś zboczona jestem:oops: - opowiem ci Katcherine wszystko w szczegółach, no i fotki z wolności.
Morgan chyba tez przejęta, bo poleciała ogladać billbordy w Tarnowie, żeby mi opisać dojazd do schronu:eviltong:

Posted

:oops: To chyba dobrze ze ja na dwie zmiany w pracy...z nerwow juz roznosze pol roboty....Angole sie patrza na mnie ze zdumieniem...i... zrzucaja na karb przemeczenia:eviltong: :diabloti:

Uciekam do pracy...
Och kurczaki...kurczaki...
Mam nadzieje ze Dropsiate poczuje sie jak w domciu w samochodziku...

Tanitka...wiesz ze spiaki pamietaja tych co je wyciagneli ze schroniska...We\dwie z morgan bedziecie w sercyu Dropcia po wsze czasy na honorowym miejscu...Psiaki tego nie zapominaja.

Posted

Ponieważ emocje już sięgają zenitu;) to ja sobię pozwolę powiedzieć, ze Katcherine poza swoim kudłatym Gryfkiem ma taką słabośc do wyżłów- co widac na załączonym zdjęciu, że prawie zaanektowała ostatnim razem moją suczkę (wyżeł z Krzesimowa) i wyżełka Sabiny1 (z Mielca) - obydwa teraz warszawiaki!!! Zobaczcie same, ta wyżłomaniaczkę i przyszłego współlokatora DROPA:crazyeye: :

Posted

Poleciała oglądać i dopiero teraz wróciła:shake: , bo wrrrrrrrrrrrrr musiała jeszcze kilka spraw załatwić i tak jej zeszło:eviltong: . Tanitka - posyłam Ci szczegóły na PM. Jak nie zdążysz odczytać, to nic straconego - dojazd mam wyliczony co do metra ( od skrętu do sktętu ) więc mój instruktaż doprowadzi Cię pod samą bramę. Tylko spróbuj zabłądzić :mad:

Posted

Qrcze nooooooooo! Jest
prawie 03:00 a ja z wrażenia zasnąć nie mogę :p. Już się nie mogę doczekać:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bye: :bye: :bye: :cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :hand: :hand: :hand: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :laola:

Posted

:placz: jaka biedusia pupa....:placz:

Doddy mi powiedziala zebym nie wydzwaniala do niej tak...bo przeciez jeszcze Dropsia u niej nie ma....a ja przeciez jej musze dokladnie poopowiadac jak ma sie zajc malenstwem...

to juz dzis...to juz dzis...o kurcze...

dziewuszki trzymajcie sie MOCNo

Posted

Katcherine trzymam razem z Toba kciuki i sledze watek, nie mysl sobie :-)))
ps. wlasnie znalazlam niewyslane ksiazki!
Niektorych TZ-tow to trzeba by:mad:
a co Twoj TZ na DROPKA????

Posted

TZ sie cieszy- ale poniewaz Dropcio tak jak Grysiek bedzie tylko moj- wiec wszelkie aspekty organizacyjne sa moja wylacznie dzialka.

Chyba tak do konca nie wierzy :diabloti: ...

Uwierzy jak spotkaja sie we dwoje par oczu. TZ tez uwielbia wyzelki...a jego niespelnionym czyt. Grysiek :evil_lol: marzeniem jest pies przylepa do wycalowania i wyglaskania, wyprzytulania... Grysiek nawiewal bo Grysiek ma hrabiostwo w genach i zbyt wielkich czulosci nie uznaje...

TZ cos wspominal o kupnie z hodowli.....................:lol:
To ja wole juz 'zabukowac' miejsce.:loveu: Bo Dropsiate...to ta jak Grysiek...wymarzony czterolap.

Posted

Piesio już jedzie z Tanitką do Warszawy :multi: :multi: :multi: :multi: Tanitka zrobiła zdjęcia - wstawi i pewnie cosik napisze, jak tylko dojedzie na miejsce :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Po kilku minutach jazdy Tanitka napisała, że Drop zwinął się w kłębek i usnął na tylnym siedzeniu :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Katcherine - to masz szczęście, bo Dropek, to właśnie taka przylepiasta przylepa. Oaza spokoju ( przynajmniej na razie :cool3: ) uwielbiająca mizianie. Mały jedzie z Tanitką i już ich nic nie zatrzyma :multi: :multi: :multi: