_Aga_ Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Nie było dziś znów pana kierownika - więc oprócz zrobienia zdjęć nie dowiedziałam się niczego, cholerka :angryy: Quote
tanitka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no trudno, a jak on się dzisiaj miewał?? troszeczkę go odniebieściłam:razz: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
tanitka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 prosze piękny, się nie chować- tylko z frontu sie prezentować!!!:evil_lol: Co słychac u DROPKA??? Quote
_Aga_ Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Nie wiem :shake: Kurczę, nie miałam czasu jechać do Azylu.. Mam nadzieję, że jutro mi się uda pojechać.. I że będzie z kim pogadać :roll: Quote
tanitka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 bardzo proszę o zajrzenie jutro do mojej sympatii:p Quote
tanitka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 kochany nie chowaj się, jesteś piękny!!!!:lol: - ktoś cię odkryje w końcu:lol: " class="ipsImage" alt=""> Quote
_Aga_ Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Niuniuś nadal w Azylu.. Został wygłaskany i... dalej tam siedzi... Quote
brazowa1 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja juz nie moge... ile jeszcze tych pieknych,madrych,wspanialych psow bedzie siedzialo po schroniskach... i dlatego szlag mnie trafia,gdy ktos z oburzeniem pyta,dlaczego wysterylizowalam moja suke,"przeciez jest rasowa". Ano wlasnie po to!!! Quote
_Aga_ Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Nie - wyżełek nie ma imienia.. Żaden pies w Azylu nie jest nazwany.. Quote
tanitka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 To może nadajmy mu jakieś imię?? Ja proponuję DROP, bo ma bardzo piękne dropki.:lol: Quote
_Aga_ Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 tanitka napisał(a):To może nadajmy mu jakieś imię?? Ja proponuję DROP, bo ma bardzo piękne dropki.:lol: Może być DROP :lol: Piękne imię :loveu: Quote
tanitka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 OK. niech zostanie DROPkiem - niech to imię przyniesie my szczęście. Jeśli jesteś dziś w schronisku to mam nadzieję, ze zajrzysz do kochanego i uwygłaszczesz go ode mnie. Koniecznie dowiedz sie w jakim on jest wieku, czy te 10 lat to nie przesada.:razz: Quote
_Aga_ Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Byłam wczoraj Tanitko - był tylko ten pracownik, który ze mną nie rozmawia, zresztą to on ocenił wiek psa na ok.10 lat.. Psiak cieszył się strasznie na mój widok :loveu: Poznał mnie :loveu: Jest strasznie chudy i spragniony pieszczot :-( Quote
tanitka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No fakt, na spaślaczka to on nie wygląda:shake: . Kochany Dropku wskakuj na górę!!:lol: Quote
tanitka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 DROP szuka domu, nie pozwólmy mu zestarzeć się w betonowym boksie!!:-( Quote
tanitka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 dałam ogłoszenie w sprawie DROPA do "Psa myśliwskiego" maj-czerwiec. Trzymajcie kciuki!!!:roll: Quote
_Aga_ Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Trzymamy!! :kciuki: Dziękuję Ci Tanitko!!! Quote
brazowa1 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 skoro to pracownik okreslil jego wiek na 10 lat,to moze przestaniemy mowic na tego psa "starszy pan wyzel".Rownie dobrze moze miec 5,6,7,12 lat. Quote
_Aga_ Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 No co do wieku to nie podyskutuje, bo nie mam pojęcia, ile może mieć :niewiem: Byłam dziś w Azylu, rozmawiałam z kierownikiem - nie była to przyjemna rozmowa :roll: Nadal usłyszałam zarzut o handel psami na allegro. Poza tym kierownik stwierdził, że nie przepisze umów adopcyjnych psów, które zabrałam i zawiozłam do nowego domu - psy "stoją" na mnie i ja się z nich będę rozliczać. A przypomnieć muszę, że kiedy brałam pierwszego psa - sam pan kierownik powiedział, że nie ma problemu - "przepisze się" :roll: Właściwie to mam związane ręce - muszę szukać domów w pobliżu i tylko ludzi, którzy będą mogli sami po psa przyjechać.. A są przecież tacy, którzy mogliby uratować psiaka, tylko nie mogą się po niego zjawić osobiście :roll: Nie mam jak zbierać informacji o psach - bo kto mi cokolwiek powie?? Doradźcie coś, bo mi ręce opadają... Quote
Recommended Posts