Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem :shake: Kurczę, nie miałam czasu jechać do Azylu.. Mam nadzieję, że jutro mi się uda pojechać.. I że będzie z kim pogadać :roll:

Posted

Ja juz nie moge...
ile jeszcze tych pieknych,madrych,wspanialych psow bedzie siedzialo po schroniskach...

i dlatego szlag mnie trafia,gdy ktos z oburzeniem pyta,dlaczego wysterylizowalam moja suke,"przeciez jest rasowa".

Ano wlasnie po to!!!

Posted

tanitka napisał(a):
To może nadajmy mu jakieś imię?? Ja proponuję DROP, bo ma bardzo piękne dropki.:lol:

Może być DROP :lol: Piękne imię :loveu:

Posted

OK. niech zostanie DROPkiem - niech to imię przyniesie my szczęście. Jeśli jesteś dziś w schronisku to mam nadzieję, ze zajrzysz do kochanego i uwygłaszczesz go ode mnie. Koniecznie dowiedz sie w jakim on jest wieku, czy te 10 lat to nie przesada.:razz:

Posted

Byłam wczoraj Tanitko - był tylko ten pracownik, który ze mną nie rozmawia, zresztą to on ocenił wiek psa na ok.10 lat..

Psiak cieszył się strasznie na mój widok :loveu: Poznał mnie :loveu: Jest strasznie chudy i spragniony pieszczot :-(

Posted

No co do wieku to nie podyskutuje, bo nie mam pojęcia, ile może mieć :niewiem:

Byłam dziś w Azylu, rozmawiałam z kierownikiem - nie była to przyjemna rozmowa :roll: Nadal usłyszałam zarzut o handel psami na allegro. Poza tym kierownik stwierdził, że nie przepisze umów adopcyjnych psów, które zabrałam i zawiozłam do nowego domu - psy "stoją" na mnie i ja się z nich będę rozliczać. A przypomnieć muszę, że kiedy brałam pierwszego psa - sam pan kierownik powiedział, że nie ma problemu - "przepisze się" :roll:

Właściwie to mam związane ręce - muszę szukać domów w pobliżu i tylko ludzi, którzy będą mogli sami po psa przyjechać.. A są przecież tacy, którzy mogliby uratować psiaka, tylko nie mogą się po niego zjawić osobiście :roll: Nie mam jak zbierać informacji o psach - bo kto mi cokolwiek powie??

Doradźcie coś, bo mi ręce opadają...