tanitka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 No to tarnowianki prosze mieć oko na Dropa, żeby go nikt Katcherine nie zwędził, bo nas zamorduje wszystkie razem!!!:evil_lol: Czekamy na dalsze wiadomości od was, jak, kto i kiedy. Jeśłi ja mam pomóc w transporcie to proszę akcję ustawiać na 24 maja:p JAK sie cieszę:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
brazowa1 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 bardzo trzymam kciuki za Dropa.I za Was dziewczyny! bardzo chcialabym zobaczyc w koncu jego zdjecie na lakach,jak biega z wywieszonym jezorem,nieskrepowany kratami. Quote
Morgan Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Dalej problem z tymczasem :placz: :placz: :placz: Zaraz jadę do weta ( miał być po 17 ) i jeszcze do dwóch osób. Gdybym nie miała faceta, zabrałabym Dropa do siebie bez dwóch zdań. Królik wylądowałby na parę dni na balkonie - najwyżej by się obraził i tyle. Niestety - faceci są bez serca :angryy: :angryy: :angryy: :shake: :shake: :shake: Quote
Morgan Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Nie ma żadnych hoteli. Ani oficjalnych ani nieoficjalnych :shake: Na razie dalej mamy nici, bo każdy jakiegoś tam pieska już ma i nie chce dodatkowo obcego o którym nic nie wiadomo. A może jakiś chory itd. :angryy: Quote
tanitka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 jeśli nie da sie mu znaleźć tymczasowego domu- no to oczywiście szkoda, ale trudno:shake: . Najważniejsze żeby on nie został nikomu innemu wydany- bo to byłby dramat!!!:placz: Quote
_Aga_ Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Psiaczek pojawił się na stronie azylowej :roll: Dano mu tam 11 lat.. To zwiększa "szanse", że ktoś go stamtąd weźmie przed Katcherine :roll: Quote
_Aga_ Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 http://www.zsok.tarnow.pl/azyl.html?sub=interwencje Quote
tanitka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 O kurcze!!!!:angryy: w szcególności że on na tym zdjęciu wygląda bosko i wcale nie na 11 lat:crazyeye: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Morgan Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ale się popisali - przecież tam jest mieszanka psów aktualnych z tymi, których już nie ma od dawien dawna. Nie kumam dlaczego. Quote
Morgan Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Aga - ale zdjęć "etatówek" nie wstawili hehe:angryy: Quote
Katcherine Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja sie wykoncze nerwowo...:-( A Dropek w pelnej krasie...sorki w wyrazistosci....Umarlam. Jest cudowny. Czy 11 czy 100- czy bede tyrac na jego przyjazd 24/24...i wogole to nie wazne. Jak patrze na ten dropiaty zbior kosteczek plakac mi sie chce.... Morgan- nie masz tam gdzies kliniki gdzie na te 5 dni by go przyjeli??? na czas badan? Quote
_Aga_ Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Morgan napisał(a):Aga - ale zdjęć "etatówek" nie wstawili hehe:angryy: A gdzie Toja?? A ta kudłata ruda, która ma szczeniaki?? I Krówka?? :roll: Może zostały zaadoptowane?? :crazyeye: Quote
Morgan Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Aga - dobrze by było, żeby je ktoś zabrał, ale hmmmmmmmmmm Jakoś mi się wydaje inaczej. Quote
Morgan Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Tu Drop :multi: Czekam. Czekam niecierpliwie na moją ciocię Tanitkę i moją pancię Katcherine, która - jak zdążyłem się zorientować - chce mi stworzyć raj na ziemii. Odliczam godziny do środy. Ciociu Tanitko - pamiętaj, że możesz mnie zabrać do godziny 17. Wprawdzie w internetowych informacjach na temat wizyt i odbioru psów widnieje godzina 19, ale to nie tak. Ucałuję Cię bardzo gorąco, jeżeli zdążysz i będziesz miała potrzebne rekwizyty, czyli smycz i obrożę, bo inaczej musiałbym pozostać w moim kojcu, w którym czuję się baaaaaaaaaardzo samotnie. No więc - zaczynam machać moim przepięknym ogonkiem i będę tak machał do środy - żeby Cię zdopingować do jak najszybszego przyjazdu:p Twój kumpel - Dropek. Quote
Katcherine Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :loveu: Dropeczku Katcherine tutaj juz caly manicure stracila...i bardzo powaznie sie zastanawia nad....pedicurem...:oops: Wszyscy trzymamy kciuki za ciocie Tanitke.Zeby dala rade. :diabloti: ciocia doddy tez sie pewnie nie moze doczekac..... A ja juz tutaj nie moge sie doczekac pierwszych zdjec mordki bez kratek...z np. gustowna pileczka w mordce.:cool3: Quote
tanitka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Cieszę się, że DROP jest i ma sie dobrze, bo ja tez nie mogę sie już doczekać co to będzie w środę!!! :errrr: Do 17.00 powinnam zdążyć:lol: , potrzebne rekwizyty oczywiście będą:diabloti: i pies będzie MÓJ:evil_lol: HA, HA!!! a potem 300 km i będziemy w domu:p no i sesja foto!!!:multi: Quote
Katcherine Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :diabloti: niech to stefcia przeczyta...nie wyprowadzi sie do konca swiata;)...a jeszcze rodzine zaprosi.... Quote
tanitka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :diabloti: niech to stefcia przeczyta...nie wyprowadzi sie do konca swiata;-)...a jeszcze rodzine zaprosi.... błagam :chaos:- dobrze że Stefcie dopilnowałam w czasie tej cieczki ostatniej, bo gdyby..... o Matko!!:flaming: (dla nie wtajemniczonych Stefa to jamniczka z Lublina która jest u mnie na tymczasie od.....nie wiem kiedy, no i zajmuje mi miejsce (choć niewiele) dla innych nieszczęśników, ale jakoś tak sobie nas upodobała, ze ciażko się rozstać:-( ) Quote
Recommended Posts