Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiedy ja płaczę- bo musiałam się z nim rozstać:placz: :placz: :placz: !!!
a on u Doddy nic tylko mnie pilnował, mordę mi pchał pod pachę, kładł łeb na kolanach i patrzył....:placz: :placz: :placz: :placz: , odpędził ode mnie nawet ONkę Doddy, żeby mnie mieć na wyłączność....
serce mi pękło

DROP jest zdrowy, ma max 5 lat, waży tylko 24 kg, uszy wyczyszczone, oczy zakroplone - super piekny pies!!- ma już czipa i paszport HA!
Morfologia będzie w przyszłym tygodniu!!
Pewenie za mna tęski....:shake:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jak wspaniale :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Jaki on kochański na tych fotkach!!!!!!!!!!!!!!!!! To dla Ciebie Tanitko za wszystko :calus: I nie martw się :-( przecież będziesz go odwiedzać :loveu: I na jakieś zdjątka z tych odwiedzin wszyscy tu liczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Czy to możliwe??????????????? Starszy ponadz 10-cioletni wyżeł szuka domu - pamiętacie?

Czy to tan sam osobnik?

DROP jest zdrowy, ma max 5 lat, waży tylko 24 kg, uszy wyczyszczone, oczy zakroplone - super piekny pies!!- ma już czipa i paszport HA!
Morfologia będzie w przyszłym tygodniu!!
Pewenie za mna tęski....:shake:

Posted

No to niesamowita metamorfoza- wystarczyło wyjść zza krat i poczuć zainteresowanie człowieka jego losem.:cool3: I odmłodniał z 10 ma prawie 3 lata!!!!
Każdy kto go widział; mój TZ, moja mama, weterynarz, sąsiad, Doddy - wszyscy mówili- JAKI ON PIĘKNY!!

Ile powinien ważyć no ze 30-35 kg (moja suka przy nim wygląda jak baleron:placz: ) zobaczcie tu na zdjęciu DROP z wyżłem sąsiada- jaka różnica w masie:

Posted

Tanitka...czy to ten na 'pierwsze sniadanko'?

TZ powiedzial ' Dropsio ladniejszy':p HIHIHI. Meskie ego...ech.

Patrzac na to zdjecie dopiero teraz dociera do mnie jak on musial byc zaglodzony...skoro az takie zaniki miesni sa...Pupcie ma jak modelka- anorektyczka :(:(:(.

Ile to czasu, karmienia, codziennej dawki ruchu zeby sie skarbek odbudowal.

Posted

Spoko wodza! Odbuduje się! A jak już będzie piękny i w pełni sił to znowu porównamy te zdjątka. I jedno reprezentacyjne zdjątko dla pana kierownika azylu poproszę - zawiśnie na miejscu honorowym nad biurkiem!:eviltong:

Posted

Dupcie... trochę nie wyrażne ale porównanie jest jak cholera- mój baleronik:oops: i chuda dupka:evil_lol:

a ten wyżełek sasiada to 3 letni BOY i to on miał byż zjedzony na dzien dobry:diabloti:

Posted

ja juz wczoraj nie miałam siły go wykąpać, tylko go przed spaniem obmyłam gąbką, ale wcale brudny nie był- pewnie wszystko wytarł w siedzenia samochodu:evil_lol:

Posted

Dzwoniłam tam oczywiście, ale wiem że na razie jest w odosobnieniu z uwagi przede wszystkim na przebywającego do jutra bullowatego Stefana:angryy: . Biedny malutki DROPSIK:placz: :placz:
Jak Stefan zostanie zabrany jutro przez własicieli to pewnei Doddy będzie towarzystwo dogadywać... Jaki on jest tam samotny, nie wie dlaczego został znów porzucony:-(

Posted

No to może zastanów się? Tak w zasadzie to może Twoja sunia ( jamniora ) jakoś by się przyzwyczaiła? Może jeszcze zmienisz zdanie i do lipca Drop zamieszkałby z Twoimi maluchami?

Posted

Może jeszcze zmienisz zdanie i do lipca Drop zamieszkałby z Twoimi maluchami?

MOrgan czy ty chesz żebym miała 4-go psa!!!:angryy: , zeby rodzina sie ode mnie odwróicła (przecież i tak uważana jestem za wariatkę), no i najważniejsze żeby Katcherine albo mnie zabiła, albo co gorsza:evil_lol: się do mnie sprowadziła ze swoim TZ i Gryfkiem!!!:eviltong:
Taki byłby finał, gdyby DROP mieszkał u nas do lipca- to jest 100%:diabloti:

A moje małe suczki - to tylko jamniczka, dwie pozostałe to tak po 30-35 kg.:p

Posted

Proszę poprosić cioteczkę Doddy, że jak tylko ten bull pojedzie do domku, to zajmie się Dropkiem SPECJALNIE! I piesek już ani jednego dnia nie spędzi sam. Oki? Jak on teraz musi płakać :-(

Posted

No przecież ja nie specjalnie :oops:
Zapadł mi w sercu ten psiur - echhhhh a obiecałam sobie, że już nigdy w żadnym się nie "zakocham" a tu patrz...