tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 kiedy ja płaczę- bo musiałam się z nim rozstać:placz: :placz: :placz: !!! a on u Doddy nic tylko mnie pilnował, mordę mi pchał pod pachę, kładł łeb na kolanach i patrzył....:placz: :placz: :placz: :placz: , odpędził ode mnie nawet ONkę Doddy, żeby mnie mieć na wyłączność.... serce mi pękło DROP jest zdrowy, ma max 5 lat, waży tylko 24 kg, uszy wyczyszczone, oczy zakroplone - super piekny pies!!- ma już czipa i paszport HA! Morfologia będzie w przyszłym tygodniu!! Pewenie za mna tęski....:shake: Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jak wspaniale :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jaki on kochański na tych fotkach!!!!!!!!!!!!!!!!! To dla Ciebie Tanitko za wszystko :calus: I nie martw się :-( przecież będziesz go odwiedzać :loveu: I na jakieś zdjątka z tych odwiedzin wszyscy tu liczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Katcherine Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tanitka- jestes przekochana. A Dropek- On zawsze bedzie pamietal. Tak to juz jest ze schroniskowymi. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudo. Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Zapytam z ciekawości - jaka jest jego prawidłowa waga? Ile musi przybrać? Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Czy to możliwe??????????????? Starszy ponadz 10-cioletni wyżeł szuka domu - pamiętacie? Czy to tan sam osobnik? DROP jest zdrowy, ma max 5 lat, waży tylko 24 kg, uszy wyczyszczone, oczy zakroplone - super piekny pies!!- ma już czipa i paszport HA! Morfologia będzie w przyszłym tygodniu!! Pewenie za mna tęski....:shake: Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No to niesamowita metamorfoza- wystarczyło wyjść zza krat i poczuć zainteresowanie człowieka jego losem.:cool3: I odmłodniał z 10 ma prawie 3 lata!!!! Każdy kto go widział; mój TZ, moja mama, weterynarz, sąsiad, Doddy - wszyscy mówili- JAKI ON PIĘKNY!! Ile powinien ważyć no ze 30-35 kg (moja suka przy nim wygląda jak baleron:placz: ) zobaczcie tu na zdjęciu DROP z wyżłem sąsiada- jaka różnica w masie: Quote
Katcherine Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 psy miedzy 29-32 kg- ale to wedlug wzorca. Jezeli dropcio jest ciut wiekszy- powinien wiecej wazyc. Quote
Katcherine Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tanitka...czy to ten na 'pierwsze sniadanko'? TZ powiedzial ' Dropsio ladniejszy':p HIHIHI. Meskie ego...ech. Patrzac na to zdjecie dopiero teraz dociera do mnie jak on musial byc zaglodzony...skoro az takie zaniki miesni sa...Pupcie ma jak modelka- anorektyczka :(:(:(. Ile to czasu, karmienia, codziennej dawki ruchu zeby sie skarbek odbudowal. Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Spoko wodza! Odbuduje się! A jak już będzie piękny i w pełni sił to znowu porównamy te zdjątka. I jedno reprezentacyjne zdjątko dla pana kierownika azylu poproszę - zawiśnie na miejscu honorowym nad biurkiem!:eviltong: Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dupcie... trochę nie wyrażne ale porównanie jest jak cholera- mój baleronik:oops: i chuda dupka:evil_lol: a ten wyżełek sasiada to 3 letni BOY i to on miał byż zjedzony na dzien dobry:diabloti: Quote
Katcherine Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a cudna ciocia na koncu smyczki....jak widac akurat na wertepach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tanitko - a czy Drop odbył kąpiel? Jeżeli zdążyłaś - jak jego sierść wygląda po zmyciu brudku? Czy już trochę lśni? Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ja juz wczoraj nie miałam siły go wykąpać, tylko go przed spaniem obmyłam gąbką, ale wcale brudny nie był- pewnie wszystko wytarł w siedzenia samochodu:evil_lol: Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tanitko - już lepiej? Łzy osuszone? Jak Drop? Dogadał się z psiurami cioteczki Doddy? Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dzwoniłam tam oczywiście, ale wiem że na razie jest w odosobnieniu z uwagi przede wszystkim na przebywającego do jutra bullowatego Stefana:angryy: . Biedny malutki DROPSIK:placz: :placz: Jak Stefan zostanie zabrany jutro przez własicieli to pewnei Doddy będzie towarzystwo dogadywać... Jaki on jest tam samotny, nie wie dlaczego został znów porzucony:-( Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No to może zastanów się? Tak w zasadzie to może Twoja sunia ( jamniora ) jakoś by się przyzwyczaiła? Może jeszcze zmienisz zdanie i do lipca Drop zamieszkałby z Twoimi maluchami? Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Qrcze no - szkoda, że nie mógł u Ciebie do jutra zostać :-( Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Może jeszcze zmienisz zdanie i do lipca Drop zamieszkałby z Twoimi maluchami? MOrgan czy ty chesz żebym miała 4-go psa!!!:angryy: , zeby rodzina sie ode mnie odwróicła (przecież i tak uważana jestem za wariatkę), no i najważniejsze żeby Katcherine albo mnie zabiła, albo co gorsza:evil_lol: się do mnie sprowadziła ze swoim TZ i Gryfkiem!!!:eviltong: Taki byłby finał, gdyby DROP mieszkał u nas do lipca- to jest 100%:diabloti: A moje małe suczki - to tylko jamniczka, dwie pozostałe to tak po 30-35 kg.:p Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :roll: no wiesz... ja tylko taką luźną sugestię rzuciłam :roll: :diabloti: a może jednak?:cool3: :cool3: Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Proszę poprosić cioteczkę Doddy, że jak tylko ten bull pojedzie do domku, to zajmie się Dropkiem SPECJALNIE! I piesek już ani jednego dnia nie spędzi sam. Oki? Jak on teraz musi płakać :-( Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Jak on teraz musi płakać :-( proszęęęę!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No przecież ja nie specjalnie :oops: Zapadł mi w sercu ten psiur - echhhhh a obiecałam sobie, że już nigdy w żadnym się nie "zakocham" a tu patrz... Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 echhhhh a obiecałam sobie, że już nigdy w żadnym się nie "zakocham" a tu patrz... miliony ludzi to mówi codziennie;) i co serce nie sługa:eviltong: Quote
Recommended Posts