Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale chlopak gietki :razz:
No, no jestem pod wrażeniem :razz:

[quote name='AlKil za Michasia']Pika - słowko od Misia.
Dziękuję Pani bardzo, miło mi:oops:. Michał:great:

jaka Pani?, my tu wszyscy jestesmy na Ty :razz:
;)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzień dobry.
Bardzo dziękuję wszystkim w imieniu synka za życzenia. Jeszcze rano zdążyłam mu przeczytać resztę i powędrował do szkółki. Wychodząc powiedział "jak wrócę to odpiszę". Wczoraj gdy wołałam "Michał życzenia", to się uśmiechał, lekko rumienił i siadał do kompa z poważną miną i długo wybierał minki...

Dodam tylko, że nie mamy ciśnienia,żeby zrobić z niego super sportowca. Po prostu niech ćwiczy, dopóki sprawia mu to przyjemność. Zawsze to lepsze jak się wyżyje na sali niż ma mieć głupoty w głowie. I co by tu nie mówić, ma mniej czasu na przesiadywanie przy kompie albo plejce. Poza tym był zawsze dzieckiem za spokojnym i nie wierzącym w siebie, a gimnastyka go dowartościowała. Mój TZ do dzisiaj czeka na ten szczęśliwy dzień, kiedy będzie musiał zapłacić za wybitą przez synka szybę...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Mój TZ do dzisiaj czeka na ten szczęśliwy dzień, kiedy będzie musiał zapłacić za wybitą przez synka szybę...:evil_lol:
a ciekawe jak naparwde zareaguje jak sie doczeka
:evil_lol:

Posted

Oni tacy już są :roll: Sami psocili, ale jak to mówią "zapomnial byk jak cielęciem był" :evil_lol: Gdyby nasza córa uczyła się jak TZ i robiła to co on w jej wieku to... Lepiej nie mówić :mad: :diabloti:

Posted

Ja przesylam trochę spóźnione, ale szczere życzenia dla Michała z okazji 10 urodzin. :BIG: Wszytskiego Najlepszego :BIG: i jak najwięcej pozytywnych wyników nie tylko w szkole, ale i poza nią na zaawodach. Ewuś, ale masz chlopaka wygimnastykowanego - aż pozazdroszczę. Kiedyś zrobienie szpagatu zajmowało mi zaledwie sekundę, a teraz :oops: już go nie zrobię :oops: Starośc, nie radośc :eviltong:

Posted

[quote name='AlKil']Jasne że powiem. z uśmiechem od ucha do ucha i śpiewem na ustach...:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co będziesz spiewać :razz:

Posted

Daga, jak Ty mówisz o starości to ja już chyba wtedy jestem wykopalisko archeologiczne...:shake:

Dziękuję w imieniu Michała. Latał jeszcze niedawno w swoim nowym stroju na zawody, ale w końcu padł....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co będziesz spiewać :razz:

"znowu w życiu ci nie wyszłoooooo":eviltong:

Posted

[quote name='AlKil']"znowu w życiu ci nie wyszłoooooo":eviltong::evil_lol:można jeszcze ...w życiu piękne są tylko chwile ;)

o rany to ja mogę się z Faraonami bratać jak Daga stara

Posted

[quote name='AlKil']Daga, jak Ty mówisz o starości to ja już chyba wtedy jestem wykopalisko archeologiczne...:shake:

Dziękuję w imieniu Michała. Latał jeszcze niedawno w swoim nowym stroju na zawody, ale w końcu padł....:evil_lol:

Ewuś,
ja to się sama z siebie śmieje, bo z kręgoslupem porblemy :oops: kości mi tak szczelają jakby miała koło 80 :eviltong:
Jak byłam młodsza i jak wracałam do domu to pierwsze pytanie jakie mi mama zadawała: co dzisiaj Cię boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jak odpowiadałam, że nic, to nikt nie wierzył, bo takich dni było mało, oj mało :eviltong: :evil_lol:

Posted

Dobry wieczór...

Ledwo dzisiaj żyję, taki pańcia mi dała wycisk. Nic tego nie zapowiadało, latała dzisiaj przez pół dnia nie wiadomo gdzie i prawie mnie nie zauważała. Ale jak już zauważyła, to złapała mnie w swoje łapki i zatargała do łazienki. Michał robił za fotoreportera, a czasami mnie trzymał.

Liczyłem na zwykłą kąpiel, ale nie... moja pańcia wymyśliła nowe tortury. Wrzuciła mnie do wanny...

przeraziłem się, że mam wypić cała tą wodę, więc próbowałem....

i próbowałem...

i wkońcu się poddałem. Potem wymyśliłem, że wyjmę to takie czarne, ale też nie dałem rady...

no i się przy tym trochę pomoczyłem

potem pańcia złapała szampony i zaczęło się zwykłe szorowanko..

a na koniec zrobiła mi płukanko...

trochę się wystraszyłem, że następne będzie odwirowanko....

ale pańcia nie była taka bezlitosna i tylko mnie wycisnęła w ręczniczek..

na koniec normalka - suszenie. W trakcie na szczęście wrócił pan i ona rzuciła się do kuchni dać mu jedzonko. Wykorzystałem tą przerwę na baraszkowanie z Misiem.

na koniec pańcia sobie o mnie przypomniała, no i wygoliła mi uszka, oraz inne miejsca...hmm...takie bardziej prywatne... Teraz wyglądam tak...

A ponieważ jest już późno, to mówię wszystkim dobranoc i postaram się zamelinować w jej łóżeczku...

Albert też mówi Wam dobranoc...

Posted

[quote name='AlKil']No to pochwalę sie tym moim 10-latkiem

To zeszłoroczne zawody...

Medal zdobył na kółkach. W przyszłym tygodniu -znowu zawody.
Gosiu - ci w niebieskich kostiumikach to Warszawa.
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Świetny!!!
Żebym ja tak umiała...:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Świetny!!!
Żebym ja tak umiała...:cool3:

No ja to już chociaż w teorii jestem obcykana. Bo z praktyką - lipa totalna...

Posted

cześc Ewuś :p

Jak ja Kocham te zmokłe kury :loveu: :cool3:
Mój kąpiel ma przed sobą, w przyszłym tygodniu pewnie bedziemy sie szorować, a zapewniam ze bedzie z czego, jak zacznie przekopywać całą dzialke haha a potem sie w tym tarzać :evil_lol: :evil_lol: