Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlKil']nasz kolega jedzie na Dakar!!! Tam dopiero jest adrenalina. Michał i Albert właśnie wrócili z Maroka, gdzie trenowali jazdę po pustyni.....
jesooo nie umie tego czytac nawet :placz: :lol: wbijasz mi nóż w serce :loveu: :loveu: ,jak macie jakieś takie fotki to wklejać śmiało,głodna jestem takich widoków...boshe choć raz w życiu tak porządnie sie zakopać w błotku :diabloti: na jakiś bezdrożach..:placz: a tu nic..:-( kierowca autobusu nigdy nie chciał zjechać z drogi...zawsze nudno i smętnie...nic tylko po asfalcie by jeździł...:placz:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ania-k napisał(a):
jesooo nie umie tego czytac nawet :placz: :lol: wbijasz mi nóż w serce :loveu: :loveu: ,jak macie jakieś takie fotki to wklejać śmiało,głodna jestem takich widoków...boshe choć raz w życiu tak porządnie sie zakopać w błotku :diabloti: na jakiś bezdrożach..:placz: a tu nic..:-( kierowca autobusu nigdy nie chciał zjechać z drogi...zawsze nudno i smętnie...nic tylko po asfalcie by jeździł...:placz:

Oj nie chciałam Ci sprawiać bólu...:evil_lol: ale przeszukam zapasy foto i czasami coś wkleję....:razz: Oj niedobry kierowca, niedobry, co za maniery!!!:mad:

Posted

tymczasem swój glód zaspokoję widokiem czarnego niedźwiedzia i pieska preriowego :multi: z historyjek u smiałam się do łez :eviltong: ale jak zobaczyłam to auto to oczu nie mogłam oderwać,a szczególnie od tego co zostało po nim jak zostało rozebrane :mad: takie cudo na takie części ogołocić :mad: no ale poczekym na fotencje z zastrzykiem adrenaliny :cool3:

Posted

Witam dziewczyny!!!
Ponieważ mam napięty plan dnia, to opowiadanko moich chłopaków dopiero jutro, a dziś tak na szybkiego parę fotek.
Zobaczcie jak wygląda moja rodzina śpiochów.

może trochę ich słabo widać, to poszukiwaczom podpowiadam: Killuś, Kaczka i Misio...

ledwo mieszczący się Albi...

i córcia - nastolatka przygotowana na wszystko - w nocnym makijażu....

No i z kim ja mam rano chodzić na spacerki???? Chyba samą siebie muszę wyprowadzać....

Wczoraj z racji profilu usług naszej firmy byłam oglądać kościół św.Katarzyny, który się lekko okopcił i stracił dach...

Był dach, nie ma dachu...
i powiem Wam, ze już się zaczyna polskie piekiełko w sprawie odbudowy....najlepiej, żeby ktoś zasponsorował odbudowę (czytaj - te
firmy, które mogłyby mieć przy tym pracę) a kasa, którą dostaną od państwa zostanie dobrze zagospodarowana
papa..

Posted

[quote name='AlKil']

z rana aż mi łęzki polciały...biedny Albi..:placz: :placz: proszę mu wygospodarować więcej miejsca :placz: :placz: a w pierwszej focie jest najlepsza Sleep Duck :diabloti:

Posted

No Ewa - JESTEM POD WRAŻENIEM ! Tak brudnej kobiety to jeszcze nie widziałam :lol: :lol: :lol: Ale ja nie jestem opiniotwórcza - bo chodzę tylko w białych bluzeczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ps chciałbym mieszkać w Oliwie .... :roll: :roll: :roll:

Posted

Ania-k napisał(a):
całe życie marzylam żeby zostać kierowcą ciężarówek z kominami :loveu:

to rób prawko na ciężarowki :razz:

Znam jedna kobietę w Polsce (a pewnie jest ich więcej) , ktora normalnie jeździ ciężarówkami i przewozi towary i jest malutką osobką do tego :lol:

Posted

[quote name='PIKA']to rób prawko na ciężarowki :razz::lol:
aaaa i będę TIR-ówką :diabloti: :diabloti: ciężarówki z kominami nie są na nasze drogi,pozostają mi TIRY i Kamazy buahaha...no chyba,że mnie coś wygna z tego kraju...a już nie mało brakuje...:mad: :mad: :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

No Ewa - JESTEM POD WRAŻENIEM ! Tak brudnej kobiety to jeszcze nie widziałam :lol: :lol: :lol: Ale ja nie jestem opiniotwórcza - bo chodzę tylko w białych bluzeczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ps chciałbym mieszkać w Oliwie .... :roll: :roll: :roll:

Powiem Ci Haniu, że to nie jest kres moich możliwości...
Ps. To się przeprowadź!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
z rana aż mi łęzki polciały...biedny Albi..:placz: :placz: proszę mu wygospodarować więcej miejsca :placz: :placz: a w pierwszej focie jest najlepsza Sleep Duck :diabloti:

Albercik wynalazł to miejsce do spania jak był szczeniaczkiem, on urósł - miejsce nie. I mimo wielu próśb i nakłaniania nie chce go zmienić... Ciężko się nam wchodzi do łazienki, ale raz uratowało mi to życie jak spadałam ze schodów...:lol:

Posted

[quote name='Ania-k']aaaa i będę TIR-ówką :diabloti: :diabloti: :cool3:

Aniu, wstrzymaj się chociaż do lata, bo teraz strasznie zmarzniesz w tych sexi szortach....:eviltong:

Posted

AlKil napisał(a):
Hej Gosia!!! Na razie nie pada, ale jest dosyć zimno, 14 stopni i trochę wieje. Przejaśnia się....
czyli nie tak źle ;)

oj pomęczę Cię w najbliższych dniach o relacje pogodowe :oops: przewrażliwiona jestem :oops:
biedne dzieciaki zmarzły dziś przed wycieczka bo zanim Policja sprawdziła autokar to ze 40 minut stalismy w siapiącym deszczu :cool1:

Posted

Moja stacja pogody pokazuje poprawę pogody, a numeryczna w internecie zapowiada do środy brak deszczu ale temperatury takie sobie... Męcz mnie...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']
Ps. To się przeprowadź!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahahaha - baaaardzo śmieszne ! ( jak mawia Malawaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

AlKil napisał(a):
Moja stacja pogody pokazuje poprawę pogody, a numeryczna w internecie zapowiada do środy brak deszczu ale temperatury takie sobie... Męcz mnie...:evil_lol:
:multi: sama tego chcesz - mam napisane wyraźnie ze mam męczyć wiec... poproszę o przynajmniej codzienną relację :eviltong:

u mnei też przestało padać i powolutku sie przejaśnia - choć nie powiem zeby było ciepło albo przyjemnie :diabloti:

Posted

Witam wszystkich serdecznie.
W sobotę pojechałem do Gdyni, do babci Michałka. Przyjechała do niej znajoma z Londynu i miałem okazję się z nią zapoznać. Bardzo miła ta Haneczka, bardzo się jej spodobałem i ona mi też.

Zostałem wypieszczony za wszystkie czasy!!!!

Misio z babcią robili porządki

a ja sobie zwiedzałem ogródek...

Próbowałem troche poskakać przez przeszkody...

pobawić się w chowanego...

raz o mało nie dostałem zawału, gdy z piwnicy wyłoniła się zjawa...

ale na szczęście okazało się, że to był Misio...

trochę pobiegaliśmy bawiąc się w berka..

tylko moja pańcia krzyczała, że zaraz wyrzuci ten aparat, bo muli i ma tylko moje ogonki... Co ona chciała przez to powiedzieć?? Ogonek mam jeden i w dodatku jest do mnie przyczepiony na stałe...

potem znalazłem coś w trawie i podobno był to ślimak. Strasznie mało towarzyski gość, chciałem z nim pogadać, ale się schował do skorupy...

Jak chciałem go z niej wygrzebać, to strasznie się pienił. Ta pianka miała taki dziwny zapach, że postanowiłem się nią wyperfumować...

Mój kumpel Dinuś był tego dnia strasznie zazdrosny, że nie on był w centrum uwagi...

bo numerem jeden byłem tego dnia ja!!!

Mogłaby ta Haneczka częściej przyjeżdżać!!!
Dopiero później Dinuś mi przebaczył i pochodziliśmy sobie po ogródku razem...

cdn...