anushka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='AlKil']nasz kolega jedzie na Dakar!!! Tam dopiero jest adrenalina. Michał i Albert właśnie wrócili z Maroka, gdzie trenowali jazdę po pustyni..... jesooo nie umie tego czytac nawet :placz: :lol: wbijasz mi nóż w serce :loveu: :loveu: ,jak macie jakieś takie fotki to wklejać śmiało,głodna jestem takich widoków...boshe choć raz w życiu tak porządnie sie zakopać w błotku :diabloti: na jakiś bezdrożach..:placz: a tu nic..:-( kierowca autobusu nigdy nie chciał zjechać z drogi...zawsze nudno i smętnie...nic tylko po asfalcie by jeździł...:placz: Quote
AlKil Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Ania-k napisał(a):jesooo nie umie tego czytac nawet :placz: :lol: wbijasz mi nóż w serce :loveu: :loveu: ,jak macie jakieś takie fotki to wklejać śmiało,głodna jestem takich widoków...boshe choć raz w życiu tak porządnie sie zakopać w błotku :diabloti: na jakiś bezdrożach..:placz: a tu nic..:-( kierowca autobusu nigdy nie chciał zjechać z drogi...zawsze nudno i smętnie...nic tylko po asfalcie by jeździł...:placz: Oj nie chciałam Ci sprawiać bólu...:evil_lol: ale przeszukam zapasy foto i czasami coś wkleję....:razz: Oj niedobry kierowca, niedobry, co za maniery!!!:mad: Quote
anushka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 tymczasem swój glód zaspokoję widokiem czarnego niedźwiedzia i pieska preriowego :multi: z historyjek u smiałam się do łez :eviltong: ale jak zobaczyłam to auto to oczu nie mogłam oderwać,a szczególnie od tego co zostało po nim jak zostało rozebrane :mad: takie cudo na takie części ogołocić :mad: no ale poczekym na fotencje z zastrzykiem adrenaliny :cool3: Quote
AlKil Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Witam dziewczyny!!! Ponieważ mam napięty plan dnia, to opowiadanko moich chłopaków dopiero jutro, a dziś tak na szybkiego parę fotek. Zobaczcie jak wygląda moja rodzina śpiochów. może trochę ich słabo widać, to poszukiwaczom podpowiadam: Killuś, Kaczka i Misio... ledwo mieszczący się Albi... i córcia - nastolatka przygotowana na wszystko - w nocnym makijażu.... No i z kim ja mam rano chodzić na spacerki???? Chyba samą siebie muszę wyprowadzać.... Wczoraj z racji profilu usług naszej firmy byłam oglądać kościół św.Katarzyny, który się lekko okopcił i stracił dach... Był dach, nie ma dachu... i powiem Wam, ze już się zaczyna polskie piekiełko w sprawie odbudowy....najlepiej, żeby ktoś zasponsorował odbudowę (czytaj - te firmy, które mogłyby mieć przy tym pracę) a kasa, którą dostaną od państwa zostanie dobrze zagospodarowana papa.. Quote
anushka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='AlKil'] z rana aż mi łęzki polciały...biedny Albi..:placz: :placz: proszę mu wygospodarować więcej miejsca :placz: :placz: a w pierwszej focie jest najlepsza Sleep Duck :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No Ewa - JESTEM POD WRAŻENIEM ! Tak brudnej kobiety to jeszcze nie widziałam :lol: :lol: :lol: Ale ja nie jestem opiniotwórcza - bo chodzę tylko w białych bluzeczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ps chciałbym mieszkać w Oliwie .... :roll: :roll: :roll: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ania-k napisał(a):całe życie marzylam żeby zostać kierowcą ciężarówek z kominami :loveu: to rób prawko na ciężarowki :razz: Znam jedna kobietę w Polsce (a pewnie jest ich więcej) , ktora normalnie jeździ ciężarówkami i przewozi towary i jest malutką osobką do tego :lol: Quote
anushka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='PIKA']to rób prawko na ciężarowki :razz::lol: aaaa i będę TIR-ówką :diabloti: :diabloti: ciężarówki z kominami nie są na nasze drogi,pozostają mi TIRY i Kamazy buahaha...no chyba,że mnie coś wygna z tego kraju...a już nie mało brakuje...:mad: :mad: :cool3: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 boszzz alke fantastyczne zdjecia z przepraw :multi: :multi: :multi: zazdroszcze jak nie wiem co :oops: :placz: :eviltong: ahhh gdzie szukac chlopa z takim hobby??? :p Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 malawaszka napisał(a): ahhh gdzie szukac chlopa z takim hobby??? :p mysle , ze na rajdach :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] No Ewa - JESTEM POD WRAŻENIEM ! Tak brudnej kobiety to jeszcze nie widziałam :lol: :lol: :lol: Ale ja nie jestem opiniotwórcza - bo chodzę tylko w białych bluzeczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ps chciałbym mieszkać w Oliwie .... :roll: :roll: :roll: Powiem Ci Haniu, że to nie jest kres moich możliwości... Ps. To się przeprowadź!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Ania-k napisał(a):z rana aż mi łęzki polciały...biedny Albi..:placz: :placz: proszę mu wygospodarować więcej miejsca :placz: :placz: a w pierwszej focie jest najlepsza Sleep Duck :diabloti: Albercik wynalazł to miejsce do spania jak był szczeniaczkiem, on urósł - miejsce nie. I mimo wielu próśb i nakłaniania nie chce go zmienić... Ciężko się nam wchodzi do łazienki, ale raz uratowało mi to życie jak spadałam ze schodów...:lol: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Ania-k']aaaa i będę TIR-ówką :diabloti: :diabloti: :cool3: Aniu, wstrzymaj się chociaż do lata, bo teraz strasznie zmarzniesz w tych sexi szortach....:eviltong: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Hej Gosia!!! Na razie nie pada, ale jest dosyć zimno, 14 stopni i trochę wieje. Przejaśnia się.... Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 malawaszka - zacznij się sama taplać w błotku, to facetowi się udzieli!!!! Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 AlKil napisał(a):Hej Gosia!!! Na razie nie pada, ale jest dosyć zimno, 14 stopni i trochę wieje. Przejaśnia się.... czyli nie tak źle ;) oj pomęczę Cię w najbliższych dniach o relacje pogodowe :oops: przewrażliwiona jestem :oops: biedne dzieciaki zmarzły dziś przed wycieczka bo zanim Policja sprawdziła autokar to ze 40 minut stalismy w siapiącym deszczu :cool1: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Moja stacja pogody pokazuje poprawę pogody, a numeryczna w internecie zapowiada do środy brak deszczu ale temperatury takie sobie... Męcz mnie...:evil_lol: Quote
anushka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 AlKil napisał(a):malawaszka - zacznij się sama taplać w błotku, to facetowi się udzieli!!!! :mdrmed: :mdrmed: Quote
Hanna R. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil'] Ps. To się przeprowadź!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahaha - baaaardzo śmieszne ! ( jak mawia Malawaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 AlKil napisał(a):Moja stacja pogody pokazuje poprawę pogody, a numeryczna w internecie zapowiada do środy brak deszczu ale temperatury takie sobie... Męcz mnie...:evil_lol: :multi: sama tego chcesz - mam napisane wyraźnie ze mam męczyć wiec... poproszę o przynajmniej codzienną relację :eviltong: u mnei też przestało padać i powolutku sie przejaśnia - choć nie powiem zeby było ciepło albo przyjemnie :diabloti: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Witam wszystkich serdecznie. W sobotę pojechałem do Gdyni, do babci Michałka. Przyjechała do niej znajoma z Londynu i miałem okazję się z nią zapoznać. Bardzo miła ta Haneczka, bardzo się jej spodobałem i ona mi też. Zostałem wypieszczony za wszystkie czasy!!!! Misio z babcią robili porządki a ja sobie zwiedzałem ogródek... Próbowałem troche poskakać przez przeszkody... pobawić się w chowanego... raz o mało nie dostałem zawału, gdy z piwnicy wyłoniła się zjawa... ale na szczęście okazało się, że to był Misio... trochę pobiegaliśmy bawiąc się w berka.. tylko moja pańcia krzyczała, że zaraz wyrzuci ten aparat, bo muli i ma tylko moje ogonki... Co ona chciała przez to powiedzieć?? Ogonek mam jeden i w dodatku jest do mnie przyczepiony na stałe... potem znalazłem coś w trawie i podobno był to ślimak. Strasznie mało towarzyski gość, chciałem z nim pogadać, ale się schował do skorupy... Jak chciałem go z niej wygrzebać, to strasznie się pienił. Ta pianka miała taki dziwny zapach, że postanowiłem się nią wyperfumować... Mój kumpel Dinuś był tego dnia strasznie zazdrosny, że nie on był w centrum uwagi... bo numerem jeden byłem tego dnia ja!!! Mogłaby ta Haneczka częściej przyjeżdżać!!! Dopiero później Dinuś mi przebaczył i pochodziliśmy sobie po ogródku razem... cdn... Quote
bigos Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No pięnke te wiosenno - ogrodowe porządki:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 bigos -dziękujemy za odwiedzinki... Kto sprzątał ten sprzątał - ja latałam z aparatem!!!:eviltong: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [LEFT]hahaha Ewa - znów fantastyczne opowiadanko.. zwłaszcza ten fragment o ogonkach mi się spodobał :lol::lol::lol::lol: [/LEFT] Quote
Recommended Posts