AlKil Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):hahahha a potem biegusiem do pańci do łóżeczka :loveu::evil_lol: Nie, najpierw nachlać się wody, a dopiero potem do łóżeczka...:mad::angryy: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :loveu::loveu::loveu: oboje mają super futra :loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: oboje mają super futra :loveu::loveu::loveu: To rozumiem, że już ich odróżniasz??:cool3: Quote
Pysia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja ich odróżniam, a w Weszke nie wierzysz :mad: Ona POTRAFI odróżniać niufy :loveu: 1. Dlaczego moja wnusia ma na sobie kolczatke? :mad: 2. Dlaczego moja wnusia jest poniewierana przez faceta? :mad: 3. Dlaczego moja wnusia nie jest uczona bycia damą? :mad: 4. Dlaczego moja wnusia zamiast kwiatów we włosach to ma....no wszystko tylko nie kwiaty? :mad: 5. Dlaczego nie mam ani jednego takiego zdjęcia wnusi? :mad: http://images34.fotosik.pl/182/4ba47b5209537b9d.jpg 6. Dlaczego pozwalasz Balladzie odgryzać jajca Albertowi? Udaj sie do weta na kastracje a nie ucz tego dziewicy! :mad: http://images25.fotosik.pl/177/1fcf64fa0047fbaa.jpg 7. Dlaczego nie jestem w stanie odróżnić kto jest kto? :mad: http://images23.fotosik.pl/176/d1fe26cc21a96eb4.jpg A w ogóle to robisz coraz lepsze fotki ;) Quote
AlKil Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Pysia napisał(a):Ja ich odróżniam, a w Weszke nie wierzysz :mad: Ona POTRAFI odróżniać niufy :loveu: 1. Dlaczego moja wnusia ma na sobie kolczatke? :mad: 2. Dlaczego moja wnusia jest poniewierana przez faceta? :mad: 3. Dlaczego moja wnusia nie jest uczona bycia damą? :mad: 4. Dlaczego moja wnusia zamiast kwiatów we włosach to ma....no wszystko tylko nie kwiaty? :mad: 5. Dlaczego nie mam ani jednego takiego zdjęcia wnusi? :mad: http://images34.fotosik.pl/182/4ba47b5209537b9d.jpg 6. Dlaczego pozwalasz Balladzie odgryzać jajca Albertowi? Udaj sie do weta na kastracje a nie ucz tego dziewicy! :mad: http://images25.fotosik.pl/177/1fcf64fa0047fbaa.jpg 7. Dlaczego nie jestem w stanie odróżnić kto jest kto? :mad: http://images23.fotosik.pl/176/d1fe26cc21a96eb4.jpg A w ogóle to robisz coraz lepsze fotki ;) Sama mówiła, że czasami nie odróżnia... ad.1 wyskoczyła z wozu po tresurze i wyżyła się na Albercie. Nie wkładałam między nie ręki, żeby zmienić na obróżkę... ad.2 Przeważnie to ona poniewiera moim kochanym spokojnym niufkiem. ad.3 Właśnie pół godziny wcześniej była uczona. Nie widać tego??? ad. 4 Kwiaty, które ośmieliły się rosnąć na skalniaku wyrwała i pożarła. Trzeba czekać na nowe - nasionka zasiałam i kiełkują... ad.5 Dlatego, że i ja nie mam ANI JEDNEGO. Twoja wnusia jest pędziwiatrem i pozycja stojąca jest jej obca. Postoi jak się stanie przy niej, położy rękę pod brzucholkiem i mówi stój. Niestety nie wyhodowałam sobie trzeciej ręki, takiej która by się wydłużała jak w Arabeli, ale pracuję nad tym... ad.6 Hmmm, ona lubi tak robić chłopakom...:oops: Co mam dziewczynie przyjemności odmawiać... ad.7. Ballada górą, mój biedny niuniuś ma przegryzaną aortę... Bosze, chwalisz mnie, oczom nie wierzę...:mdleje: A z nich wcale nie jestem zadowolona. Mocne słonce i cień od drzew - lipa... Quote
Pysia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 AlKil napisał(a):Sama mówiła, że czasami nie odróżnia... ad.1 wyskoczyła z wozu po tresurze i wyżyła się na Albercie. Nie wkładałam między nie ręki, żeby zmienić na obróżkę... ad.2 Przeważnie to ona poniewiera moim kochanym spokojnym niufkiem. ad.3 Właśnie pół godziny wcześniej była uczona. Nie widać tego??? ad. 4 Kwiaty, które ośmieliły się rosnąć na skalniaku wyrwała i pożarła. Trzeba czekać na nowe - nasionka zasiałam i kiełkują... ad.5 Dlatego, że i ja nie mam ANI JEDNEGO. Twoja wnusia jest pędziwiatrem i pozycja stojąca jest jej obca. Postoi jak się stanie przy niej, położy rękę pod brzucholkiem i mówi stój. Niestety nie wyhodowałam sobie trzeciej ręki, takiej która by się wydłużała jak w Arabeli, ale pracuję nad tym... ad.6 Hmmm, ona lubi tak robić chłopakom...:oops: Co mam dziewczynie przyjemności odmawiać... ad.7. Ballada górą, mój biedny niuniuś ma przegryzaną aortę... Bosze, chwalisz mnie, oczom nie wierzę...:mdleje: A z nich wcale nie jestem zadowolona. Mocne słonce i cień od drzew - lipa... Mnie się raz też zdarzyło nie odróżnić ( patrz post wyżej ) :diabloti: Ad. ad1. Ewcia - wywal tą kolczatke...Kup gamoniowi dławik a kolczatką to Albert sobie rozwali podniebienie w zabawie z wariatką ;) Ad. ad2. I tak powinno być :diabloti: Sama nie chciałaś drugiego spokojnego Alberta :eviltong: Ad. ad3. Nie :mad: Nie widać :diabloti: Buahahahaha:evil_lol: Ad. ad4. Powinnaś zamówić codzienną dostawe świerzych dla niej :diabloti: Ad. ad5. Powieś i zrób fotke :diabloti: Albo wypchaj :evil_lol: Wtedy fotka będzie najładniejsza:loveu::evil_lol: Ad. ad6. Boszzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Czegoś Ty nauczyła to niewinne dziewcze :-o Ad. ad7. Bardzo krwawił ? :diabloti: Boze...Sama oczom nie wierze :evil_lol: A Tobie to już wcale się nie dziwię :evil_lol: Wiem że nie jesteś ;) Ale są naprawdę lepsze niż poprzednie ;) Znaczy się robisz postępy ;) Mówi Ci to miszcz fotografi :diabloti: Buahahahahaaa Quote
Pysia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Gdybym nie wiedziała jaki jest Albert to zastanawiałabym się, kiedy Ballada go wykończy :evil_lol: Czy TZ nadal uważa, że ta łobuzica jest najfajniesza z miotu? :diabloti: Quote
AlKil Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Pysia napisał(a):Mnie się raz też zdarzyło nie odróżnić ( patrz post wyżej ) :diabloti: Ad. ad1. Ewcia - wywal tą kolczatke...Kup gamoniowi dławik a kolczatką to Albert sobie rozwali podniebienie w zabawie z wariatką ;) Ad. ad2. I tak powinno być :diabloti: Sama nie chciałaś drugiego spokojnego Alberta :eviltong: Ad. ad3. Nie :mad: Nie widać :diabloti: Buahahahaha:evil_lol: Ad. ad4. Powinnaś zamówić codzienną dostawe świerzych dla niej :diabloti: Ad. ad5. Powieś i zrób fotke :diabloti: Albo wypchaj :evil_lol: Wtedy fotka będzie najładniejsza:loveu::evil_lol: Ad. ad6. Boszzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Czegoś Ty nauczyła to niewinne dziewcze :-o Ad. ad7. Bardzo krwawił ? :diabloti: Boze...Sama oczom nie wierze :evil_lol: A Tobie to już wcale się nie dziwię :evil_lol: Wiem że nie jesteś ;) Ale są naprawdę lepsze niż poprzednie ;) Znaczy się robisz postępy ;) Mówi Ci to miszcz fotografi :diabloti: Buahahahahaaa Chacha, dławik uległ destrukcji, gdy Ballada wyprowadziła Michała na spacer. Został sam łańcuszek, a karabińczyk pękł. :roll: Michał przejechał na brzuchu parę metrów... Teraz dziewczynka zrobiła sie grzeczniejsza, zastanowię się nad dławikiem.:diabloti: Przecież nie narzekam. Albert to by Ci się pewnie w mankiet wypłakał.. MÓJ MISZCZU!! Pięt Ci nie godnam całować.. Marzę o osiągnięciu Twojego poziomu....:modla::modla::modla: Quote
Pysia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 AlKil napisał(a):Chacha, dławik uległ destrukcji, gdy Ballada wyprowadziła Michała na spacer. Został sam łańcuszek, a karabińczyk pękł. :roll: Michał przejechał na brzuchu parę metrów... Teraz dziewczynka zrobiła sie grzeczniejsza, zastanowię się nad dławikiem.:diabloti: Przecież nie narzekam. Albert to by Ci się pewnie w mankiet wypłakał.. MÓJ MISZCZU!! Pięt Ci nie godnam całować.. Marzę o osiągnięciu Twojego poziomu....:modla::modla::modla: Kup grubszy :evil_lol: Poczekamy jak Ballada dostanie cieczki :diabloti: Buahahahaha już zawsze tak do mnie mów :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Pysia napisał(a):Gdybym nie wiedziała jaki jest Albert to zastanawiałabym się, kiedy Ballada go wykończy :evil_lol: Czy TZ nadal uważa, że ta łobuzica jest najfajniesza z miotu? :diabloti: Albert kompletnie nie potrafi jej sie postawić. Naprawdę czasami aż żal bierze, jak Ballada wgryza mu się w kudełki i tak jedzie za nim uwieszona.... Ale skoro se nie radzi, to jego problem. Ingeruję jedynie w miski - z wiadomych powodów. nie będę cytowała Tz-a po tym jak Ballada wyrwała pnie z kwietnika budowanego jego własna ręką.... :evil_lol: Dopiero po tygodniu wziął siekierę, łopatę i odbudował misterny mur....:evil_lol: Pysia napisał(a):Kup grubszy :evil_lol: Poczekamy jak Ballada dostanie cieczki :diabloti: Buahahahaha już zawsze tak do mnie mów :evil_lol: był gruby, tylko nie wiem z czego zrobiony???? Może z plasteliny... no, no no.. Będę MISZCZU, będę!!! Quote
Pysia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 AlKil napisał(a):Albert kompletnie nie potrafi jej sie postawić. Naprawdę czasami aż żal bierze, jak Ballada wgryza mu się w kudełki i tak jedzie za nim uwieszona.... Ale skoro se nie radzi, to jego problem. Ingeruję jedynie w miski - z wiadomych powodów. nie będę cytowała Tz-a po tym jak Ballada wyrwała pnie z kwietnika budowanego jego własna ręką.... :evil_lol: Dopiero po tygodniu wziął siekierę, łopatę i odbudował misterny mur....:evil_lol: Lepiej nie cytuj :evil_lol: A Albi....no cóż ;) Przyszła kryska na matyska :diabloti: był gruby, tylko nie wiem z czego zrobiony???? Może z plasteliny... no, no no.. Będę MISZCZU, będę!!! :loveu::multi::loveu::multi::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 MISZCZU Mój, czy zaspokoiłam Twój apetyt???:diabloti: Chciałam zaznaczyć, że zarażona przez dzieciątko i Tz-a jakimś choróbskiem, mając 38 stopni gorączki - pracowałam w pocie czoła... ( Taka temperatura jest mi obca od jakiś .... dwudziestu paru lat) To ognisko - to było sprzątanie świata, czyli działki. Tz się rozochocił płonącym ogniem i szybko skoczył po kiełbaski. A teraz... teraz za oknem PADA ŚNIEG!!!!:placz: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://images34.fotosik.pl/182/74217c417dc15d17.jpg buuahahahhaha dobrze że za mniej lub bardziej inteligentny wyraz twarzy na szkoleniu nie dawali punktów bo by nie było 6 :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/183/a1dc78d2ffc2736e.jpg :klacz: świetna fota!!!!! naprawdę :mdleje: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Gdyby Twoje futra były brązowe, to możnaby je pomylić z niedźwiedziami :diabloti: A z Killusia też cholera :evil_lol: Widzę po minie w czasie mordowania butelek :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 :multi::multi::multi:zaje2bista fota http://images33.fotosik.pl/183/a1dc78d2ffc2736e.jpg poczytałam dialog :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiem wszystko:grins: Quote
Recommended Posts