Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

parę zdjątek...

Ballada pierwszy raz w życiu zgłupiała i nie wiedziała, czy służy to do jedzenia, czy to piłka...

Ballada w szoku

Killuś zazdrościł, bo on wiedział...

Oj, z dziurek w jabłku po zębach wypłynął SMAK...

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AlKil napisał(a):
Jeśli miałabym odpowiedzieć jednym krótkim słowem to "olewam"...:razz: Mam jej zachwyt gdzieś, nie wzrusza mnie to, że zostają mi pożerane rękawy, że są mi obgryzane palce, traktuję moje słońce jak powietrze ( co prawda to powietrze usiłuje mnie właśnie obalić na glebę). Dopiero gdy to powietrze traci zainteresowanie takim kamiennym głazem jak ja, to po odczekaniu chwili, wołam ją radośnie jakbym dopiero teraz zauważyła, że mam psa i obsypuję porcją czułości, całusków, miętolenia, itp., itd.
Sadystka :mad: Trzeba dać się psince przewrócić, sponiewierać i skonsumować :evil_lol:

Takie postępowanie w przypadku Ballady przynosi ten cudowny efekt, że gdy wracam ze sklepu, to nie zostaję rozpłaszczona za ziemi w mym efektownym odzieniu ( mogę nosić już coś innego niż dresy i starą kurtkę), nie zostają porwane na strzępy siatki i rozwleczona ich zawartość po działce, skonsumowana ich zawartość wraz z opakowaniem. Ballada ogranicza się do wydawania upiornych dźwięków i szaleńczego biegu, i trzeba tylko uważać, żeby nie znaleźć się na jej trajektorii...:evil_lol:
Te dźwięki to ja znam....Jej mamusia wydaje takie same :razz:

jasne, że geniusz! Powinnam iść na kolanach do Częstochowy w podziękowaniu za jej cudowność, a Pysi zbudować w domu ołtarzyk..
Czekam na fotki ołtarzyka :evil_lol:
A tak na serio to ja powinnam tu wystawic kilka ołtarzyków ;)

Ło matko, dyplom z półszaleństwa podstawowego to ona dostałaby eksternistycznie!!! Ju jest boski!!!:turn-l::roflt::roflt::roflt:
Płakałam ze śmiechu jak to na głos powiedział :evil_lol:

A kradnij kochana co kcesz. A niedługo będziesz miała niespodziankę...:diabloti:
A u nas też najlepsza była Ballada i Berneńczyk...:crazyeye: Cuda jakieś czy co???

Nie przepadam za niespodziankami, ale jak nawiedzicie mój dom z czortem ( lub czortami) to będę wniebowzięta :multi::loveu:

Wszystkiego Najlepszego dla TZta :) Ja mam urodziny dzień przed urodzinami Pomiotów ;) Te same co TZ :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... to jest Dacqouise!!:loveu::loveu: Skąd macie ?? :diabloti:

co to jest??? hahah bo ja już miałam się ponabijać że przez torcik przebiegła szkolona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
co to jest??? hahah bo ja już miałam się ponabijać że przez torcik przebiegła szkolona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Faktycznie troche popękany :evil_lol: Ale on już taki jest - w mojej cukierni też takie robią ale oryginał to chyba od Sowy pochodzi. To są dwie warstwy bezy przełożone kremem śmietanowym na bazie serków mascarpone, orzechy włoskie i daktyle :loveu::loveu::loveu::loveu: Mniamoooooo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a ja myślałam że to torcik bezowy :oops:.......lubiam takie :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):
Faktycznie troche popękany :evil_lol: Ale on już taki jest - w mojej cukierni też takie robią ale oryginał to chyba od Sowy pochodzi. To są dwie warstwy bezy przełożone kremem śmietanowym na bazie serków mascarpone, orzechy włoskie i daktyle :loveu::loveu::loveu::loveu: Mniamoooooo :loveu::loveu::loveu::loveu:

aaaaa więc jednak dobrze wyczaiłam :multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):

Po szkolonej to nic by nie zostało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zjadłaby wszystko :diabloti: Po mamusi to ma :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie przepadam za niespodziankami, ale jak nawiedzicie mój dom z czortem ( lub czortami) to będę wniebowzięta :multi::loveu:

Wszystkiego Najlepszego dla TZta :) Ja mam urodziny dzień przed urodzinami Pomiotów ;) Te same co TZ :roll:

Kobieto nie szalej!! Myślałam o czymś innym.
Dzień przed pomiotami??? To nie przypadek...

Pysia napisał(a):
http://images31.fotosik.pl/178/bbceac50bb2b7ea4.jpg
Śliczna dziewczynka :loveu:
http://images34.fotosik.pl/178/959d18704b73df1f.jpg
Przystojniak Lubię takich ;)
http://images33.fotosik.pl/178/92e9d71886317025.jpg
Mój ulubieniec :loveu: Pozdrowić go proszę :loveu:
http://images24.fotosik.pl/176/185d7741d52f630e.jpg
Karol rzekł, że jak będziecie do nas jechać to koniecznie macie zabrać córke :evil_lol:

Pozdrowiony. Dziękuje.:loveu:
Jak się uda mi KIEDYŚ do Was zajechać, to wezmę...

tigrunia napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... to jest Dacqouise!!:loveu::loveu: Skąd macie ?? :diabloti:
Gratulacje dla Ballady :multi:

Od Sowy... Miodzio, choć nie lubię słodyczy, kawałek zjem zawsze!!!

malawaszka napisał(a):
co to jest??? hahah bo ja już miałam się ponabijać że przez torcik przebiegła szkolona :evil_lol:

Lekko usiadła chyba...

tigrunia napisał(a):
Faktycznie troche popękany :evil_lol: Ale on już taki jest - w mojej cukierni też takie robią ale oryginał to chyba od Sowy pochodzi. To są dwie warstwy bezy przełożone kremem śmietanowym na bazie serków mascarpone, orzechy włoskie i daktyle :loveu::loveu: Mniamoooooo :loveu:

Boski smak! Sowa jest debaściak!!!

Alicja napisał(a):
:evil_lol:.....a ja myślałam że to torcik bezowy :oops:.......lubiam takie :roll:

Alicja napisał(a):
aaaaa więc jednak dobrze wyczaiłam :multi:

Jasne!!!
Pysia napisał(a):
Po szkolonej to nic by nie zostało :evil_lol: Zjadłaby wszystko :diabloti: Po mamusi to ma :evil_lol:

Zeżarłaby wraz z talerzykiem...:diabloti: Mamusia też konsumuje zastawę stołową???

Posted

:multi: Hehe .. takiego mi tu smaka tym torcikiem narobiłaś a w pracy niespodzianka .. :loveu: Szef przyniósł do biura Dacquois'a :loveu: :multi::multi: Ale mi się duzzzyyy kawałek sięgnął :loveu::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
:multi: Hehe .. takiego mi tu smaka tym torcikiem narobiłaś a w pracy niespodzianka .. :loveu: Szef przyniósł do biura Dacquois'a :loveu: :multi::multi: Ale mi się duzzzyyy kawałek sięgnął :loveu::loveu:

:evil_lol::multi:No widzisz jak fajnie się złożyło - ja Ci przypomniałam ten smak i zaraz mogłaś go sobie porównać!!

c.d.

siedzenie

leżenie

leżenie , zostawanie

leżenie z rozpraszaniem

leżenie z jeszcze większym rozpraszaniem

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: świetnie!!!

prawda??? A dla niej wytrzymanie bez ruchu to wielkie osiągnięcie!

c.d.

rozpraszanie na maksa

całuski dla Słoneczka

psy dalej leżą

siedzenie

parada przez Słoneczkiem

Posted

madziasto4 napisał(a):
Świetna relacja :cool2: Aaaaaale....wyraz pyska Ballady na niektórych fotkach, zwłaszcza tych rozpraszających warowanie jest boski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Do lewego ucha szeptał jej diabeł - " pobaw się", a do prawego anielica Pysia mówiła " zostań"

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:super szkoleniow fotaski .....ino ze sie mnie nie wsie otwierają :placz:

łoj, a czemuż to? U mnie działa ...:hmmmm::niewiem: