Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego Killera to nie lada wsza :evil_lol: On nie moze iść na yoreczki, bo to są słodkie psiaki- grzeczniutkie, czysciutkie i ....cichutkie :diabloti: Idealne dla dzieci i dla niedoświadczonych ludzi :evil_lol:
A Ballade weź z tego słońca :mad:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zmieniając temat...

Moja angielska część rodziny, po uzyskaniu owego przychówku...

postanowiła zalegalizować swój związek w dalekim Preston, żeby też móc święcić rocznice

A moja mam zrobiła mi psikusa i taką fotę przysłała mailem...

kcecie truskawkę - to macie...:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Z tego Killera to nie lada wsza :evil_lol: On nie moze iść na yoreczki, bo to są słodkie psiaki- grzeczniutkie, czysciutkie i ....cichutkie :diabloti: Idealne dla dzieci i dla niedoświadczonych ludzi :evil_lol:
A Ballade weź z tego słońca :mad:

Tak yoreczki są cudowne. Niedługo zacznę robić nacięcia na futrynie, żeby nie pogubić się w rachubie ofiar Killera. To będzie miejsce pamięci dla tych, którzy wierzą w mit zabaweczki- maskoteczki...
Moja maskoteczka wysuwa szczękę jak obcy bez ostrzeżenia. :diabloti:Duży to chociaż najpierw burknie, że mu się coś nie podoba... Ten - nie. Może uda mi się kiedyś zrobić fotę w chwili ataku Killera na Parysa, tego poczciwego białego boxia...:roll:
Tak to idealne psy dla dzieciaczków... zwłaszcza jak się trafi na taki egzemplarz jak Killer:evil_lol:

Balladę chcę ususzyć na wiór. Słońce znacznie to przyspiesza.:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Tak yoreczki są cudowne. Niedługo zacznę robić nacięcia na futrynie, żeby nie pogubić się w rachubie ofiar Killera. To będzie miejsce pamięci dla tych, którzy wierzą w mit zabaweczki- maskoteczki...
Moja maskoteczka wysuwa szczękę jak obcy bez ostrzeżenia. :diabloti:Duży to chociaż najpierw burknie, że mu się coś nie podoba... Ten - nie. Może uda mi się kiedyś zrobić fotę w chwili ataku Killera na Parysa, tego poczciwego białego boxia...:roll:
Tak to idealne psy dla dzieciaczków... zwłaszcza jak się trafi na taki egzemplarz jak Killer:evil_lol:

Balladę chcę ususzyć na wiór. Słońce znacznie to przyspiesza.:diabloti:

Chyba sobie kupię yoreczka :evil_lol: Będę mieć przytulanke :diabloti:

Ja Ci ususzę twarz :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Chyba sobie kupię yoreczka :evil_lol: Będę mieć przytulanke :diabloti:

Ja Ci ususzę twarz :mad:

Kup se, wtedy będziesz wiedziała dlaczego nie wzięłam do Ciebie Killera...

A jak to uczynisz????:hmmmm:

A w ogóle to obrażam się...:obrazic: Nic nie powiedziałaś widząc me dziecięce oblicze...:placz:

Posted

Ewa 100 lat wspólnych w szczęściu, we wspaniałym domku, ze wspaniałymi psami, dziećmi - i może Johny wróci :loveu::multi::multi::multi: Wasze zdrówko :drinking:

i za 100 stronkę :drinking:

Posted

AlKil napisał(a):
Kup se, wtedy będziesz wiedziała dlaczego nie wzięłam do Ciebie Killera...

A jak to uczynisz????:hmmmm:

A w ogóle to obrażam się...:obrazic: Nic nie powiedziałaś widząc me dziecięce oblicze...:placz:

A boś mnie zagadała maupo jedna :evil_lol:
A Twe dziecięce oblicze jest przeurocze :loveu: Ja chcę taką śliczną dzieweczke :placz: A i fotka naprawdę ciekawa :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ewa 100 lat wspólnych w szczęściu, we wspaniałym domku, ze wspaniałymi psami, dziećmi - i może Johny wróci :loveu::multi::multi::multi: Wasze zdrówko :drinking:

i za 100 stronkę :drinking:

A dziękuję bardzo Moniko! :loveu: szczerze mówiąc za Johnym nie tęsknię.:p
O setna stronka mówisz???:drinka::laola:

Pysia napisał(a):
A boś mnie zagadała maupo jedna :evil_lol:
A Twe dziecięce oblicze jest przeurocze :loveu: Ja chcę taką śliczną dzieweczke :placz: A i fotka naprawdę ciekawa :multi:

Ale liczysz się z tym, że czasami z takich dzieweczek wyrasta coś takiego jak ja...:diabloti:
Zawsze możesz spróbować namówić Ju na dzieweczkę...:cool3:

Posted

AlKil napisał(a):

Ale liczysz się z tym, że czasami z takich dzieweczek wyrasta coś takiego jak ja...:diabloti:
Zawsze możesz spróbować namówić Ju na dzieweczkę...:cool3:

Tak...A potem mi wyrośnie z niej takie 190 cm. wzrostu brodate :diabloti: Karol był śliczną lalunią jak był mały :loveu:

Posted

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

:drink1::loveu::loveu:

Ojej http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_Obraz002.jpg :loveu:

http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0907007.jpg buhheheheeh, a ten chłopak jak się patrzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Tak...A potem mi wyrośnie z niej takie 190 cm. wzrostu brodate :diabloti: Karol był śliczną lalunią jak był mały :loveu:

A to nie zauważyłaś, że on miał, tego, no, ptaska????:hmmmm:

[quote name='Vectra']Biedny mały jorczek :placz: biedny , chlipppp

http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0907007.jpg

hahhahahaha , dyndu , dyndu .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Syskiego najlepsiejsego okazji 19 lat razem :multi:

Biedny, biedny, chyba sama na siebie doniosę...:cool1:
hahaha, dobrze Ci się śmiać, on jest bardziej krwiożerczy niż Twój Franio z ekipą...:placz:

Dziękuję bardzo Kochanieńka...:loveu:

[quote name='anetta']Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

:drink1::loveu::loveu:

Ojej http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_Obraz002.jpg :loveu:

http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0907007.jpg buhheheheeh, a ten chłopak jak się patrzy :evil_lol:

Bardzo dziękujemy Poetko!!!:loveu:

Ojej - prawda... sama nie wierzę, że to ja...:diabloti:

T przyjaciel z przedszkola Michała- Daniel ma spokojną labkę, więc był nieco zdziwiony, że takie małe może tak walczyć...:mad:

Pojechałam po drzewo - dojeżdżam do szkółki, a tu Tz dzwoni, że murarz dzwoni, że koparkowy nie ma co robić...:cool1: O mało mnie grom z jasnego nieba nie strzelił, bo właśnie przed samym wyjazdem wiozłam koparkowego na stację, bo mu paliwa zabrakło. Gadał o pogodzie, cenach itp pierdołach, a nie powiedział, że nie wie co robić... Nie wiem, tych koparkowych to dobierają specjalnie pod kątem inteligencji??????:angryy: Dodzwoniłam się do córy i kazałam wydać dyspozycje....

Zakupiłam wierzbę płaczącą ( chyba nad tą dziewiętnastką).

Wracam, patrzę, a tu kawał ściany już stoi!!!!:crazyeye:

Potem to ufocę, bo teraz pichcę strogonowa na kolację.

Posted

Dlatego nie mam kochana jorka :diabloti: bo nie lubię agresywnych psów :diabloti:
Dobrze , że jorki są małe , bo trzeba by było zakazać hodowli :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Dlatego nie mam kochana jorka :diabloti: bo nie lubię agresywnych psów :diabloti:
Dobrze , że jorki są małe , bo trzeba by było zakazać hodowli :evilbat:

Dlatego ja go mam :diabloti: morderczego psa:evil_lol:

[quote name='evaxon']przyszłam sie napic bo wszyscy pija :drink1:

A pij kochana pij!!!!:laola:

Wierzba dla Tz-a

a to dostałam ja... do mojego kącika samotności za parawanikiem...

a w tym czasie mi dom stawiali...

Posted

O jesu ales napisala za cale 3 tygodnie tyle czytania nie mialam:mad::lol:

nie wolno tak Kilerka podnosic nooo:roll:brzydki Michał;)

piękna dzieweczka:p

i ładny mebelek:p

aa i wszystkiego naj naj nastepnych 19 lat razem...

Posted

Jewka :) TZ zarąbisty mebelek Ci sprawił :multi: I te róże...Fiu fiu ;)

Killera utop - będzie spokój :diabloti: Wypychać szkoda, bo za mały :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1507006.jpg
:crazyeye:łał jakia piekna komodo toaletka a moze biurko :loveu:

Witaj. Gdy Tz w sklepie poprosił o tą toaletkę, to pan o mało nie dostał zawału z oburzenia nad ignorancją Tz-a i uprzejmie, ze ściśniętym gardłem poinformował go, że to sekretarzyk...:evil_lol:

[quote name='Medorowa']Idę na yorki:diabloti: Buhahahaha przyj\najmniej coś się będzie na dogo nowego działo buhahahhahaahttp://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0907007.jpg

Witanko:bigcool:

Witaj Ty, Ty, Ty Donosicielko....:loveu:

[quote name='lolka75']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1507006.jpg
przepiekny sekretarzyk:loveu:...no kffiatki tez
witamy sie grzecznie dygajac nozka
uwielbiam Wasze opowiesci i piekne psiaczki:loveu:

A witajcie , witajcie!! Też umiem dygać, babunia mnie nauczyła.:lol:

[quote name='agbar']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1507008.jpg
buhahhahahahahahhahahahaah.....Zupelnie nie rozumiem dlaczego nie moge skupic wzroku na drzewku:evil_lol:

Ja też Cię Dilerko nie mogę zrozumieć... Może to objaw jakiejś choroby, poradź się Hani...:eviltong:

[quote name='anetta']Te drzewko ma chyba jakieś działanie niepożądane :roll:

Tempo ekspresowe http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1507014.jpg

Drzewko ma podobno uspakajać, nie widać tego????

[quote name='Vectra']Ewka , czy Ty aby na pewno jesteś pewna , że to wierzba ?
Bo mina i oczy Twej latorośli , wskazują że to co inne ? inne ma działanie :diabloti:

Przynajmniej jako wierzbę nam to sprzedali...:cool3: Dzisiaj sama sprawdzę, dotknę ją..

[quote name='Pegaza']O jesu ales napisala za cale 3 tygodnie tyle czytania nie mialam:mad:

nie wolno tak Kilerka podnosic nooo:roll:brzydki Michał;)

piękna dzieweczka:p

i ładny mebelek:p

aa i wszystkiego naj naj nastepnych 19 lat razem...

Dzięki Daria!
Killera w chwili amoku tylko tak można podnosić :diabloti: Nie sięga szczękami :diabloti:

[quote name='Pysia']Jewka :) TZ zarąbisty mebelek Ci sprawił :multi: I te róże...Fiu fiu ;)

Killera utop - będzie spokój :diabloti: Wypychać szkoda, bo za mały :evil_lol:

Jak go utopię, to może mi się woda w stawie zepsuć.:diabloti:

mam już sekretarzyk, parawanik, będę miała swój prywatny kącik w domu. mam też taką tablicę...

powieszę se na parawaniku!!!!

Witajcie! O poranku zostałam obudzona, wywieziona do składu budowlanego i postawiona przed dylematem szybkiego wyboru cegły klinkierowej na filarki.
Oczywiście te, które najbardziej mi się widziały - właśnie wybyły... A kupić trzeba ... Po bieganiu przed sklep i do środka, przed sklep i do środka ( na zewnątrz stały wzory) okazało się, że właściwie zamiast wyboru z 30 rodzajów jest kilka...:p Udaliśmy się zobaczyć na magazyn jakie są i coś wybrałam. Czy będę zadowolona, to się okaże, bo tynk, który mamy mieć, jest w magazynie u Jarka i trudno mi było przywołać przed oczy jego odcień.
I zupełnie nie rozumiem dlaczego murarz po ujrzeniu zakupionego klinkieru powiedział " TO ŻONA WYBRAŁA"...:hmmmm: