AlKil Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Wnusia Pysi :diabloti: Albert i tyle ocalało na fotosiku...:placz: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :calus: Kiler bowski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: długi zaje2bisty :loveu::loveu::loveu: zajrzyj u mnie na fotaski co miałam dziś w łapkach :multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10309254&postcount=52881 Quote
AlKil Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Alicja']:calus: Kiler bowski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: długi zaje2bisty :loveu::loveu::loveu: zajrzyj u mnie na fotaski co miałam dziś w łapkach :multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10309254&postcount=52881 chyba sie odwiedzałyśmy nawzajem...:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='AlKil']chyba sie odwiedzałyśmy nawzajem...:evil_lol: :roflt: pewnie w tym samym czasie Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 zdjęcia z wczoraj.... Madzia miała darmowe praktyki... Przyjechał nasz inspektor i sprawdzał jakośc wykonanych prac... a ty pójdziesz tam! no to poszedł co ja miałam tam zobaczyć? tu ma być mój garaż... Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 a tu będzie domek teraz musisz policzyć... no i jak te wymiary, zgadzają się??? przed moim nowym tymczasem rozpościerają się białe luksusowe dywany... wrót strzegą dwa czarne posągi... a to mój kącik wypoczynkowy, oraz za płotkiem powstanie tymczasowy ogródek... Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 tymczas cudo!!! a w zimie będzie tam ciepło??? ooo Magda w geodete się bawi :razz: też się czasem tak bawię :lol: już się nie mogę doczekać kiedy będzie stał domek w tym pięknym miejscu :loveu: Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 malawaszka napisał(a):tymczas cudo!!! a w zimie będzie tam ciepło??? ooo Magda w geodete się bawi :razz: też się czasem tak bawię :lol: już się nie mogę doczekać kiedy będzie stał domek w tym pięknym miejscu :loveu: Moniko, ja Cię bardzo proszę, Ty mnie nie denerwuj... Ja nie mam zamiaru mieszkać tam zimą. :mad:A jak zechcesz mnie odwiedzić zimą i w nim zamieszkać, to go docieplę i wstawię kozę!!! Madzia miała okazję poznać w praktyce zastosowanie niwelatora, o którym rozmawiali na lekcji budownictwa. Czuwający nad budową powiedział, że jeden jej przywiezie i ma na bieżąco sprawdzać wymiary. Oprócz tego wytłumaczył jej jak prowadzić dziennik budowy. Ona ma w nim pisać, on będzie stemplował. Udał nam się ten Czuwający, Madzia dużo skorzysta...:lol: Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 planujecie się wprowadzić przed zimą :mdleje: Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 malawaszka napisał(a):planujecie się wprowadzić przed zimą :mdleje: A co, to zły pomysł???!!!:diabloti::mad: Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 nie nie - rewelacja i tego Ci życzę! tylko jak pomyślę, że my już tyle czasu budujemy i dalej nie wiem czy ja się przed zimą wprowadzę to :placz: Quote
Alicja Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 noooooo supcio tymczas , kierowniczka budowy ;) the best , trzymam kciuki za błysk budowę :kciuki: Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a wybierasz już podłogi? kolory na ściany??? łazienki???? :cool3: Quote
anetta Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Przyszłam pytać się o budowe a tu prosze, foty już na mnie czekają! :lol: Niesamowite jak to szybko idzie. http://images6.fotosik.pl/202/5d57565576ce8a90.jpg :evil_lol: co za wzrok. Quote
AlKil Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='malawaszka']nie nie - rewelacja i tego Ci życzę! tylko jak pomyślę, że my już tyle czasu budujemy i dalej nie wiem czy ja się przed zimą wprowadzę to :placz: My chcieliśmy zdążyć na poprzednią zimę, ale papierów nie dali...:angryy: Nie płacz, w końcu nie jesteś bezdomna...:cool3: [quote name='Alicja']noooooo supcio tymczas , kierowniczka budowy ;) the best , trzymam kciuki za błysk budowę :kciuki: Oj Alu trzymaj! Jutro mają zalać betonikiem ławy... [quote name='malawaszka']a wybierasz już podłogi? kolory na ściany??? łazienki???? :cool3: Jasne! To przecież najprzyjemniejsze... [quote name='anetta']Przyszłam pytać się o budowe a tu prosze, foty już na mnie czekają! :lol: Niesamowite jak to szybko idzie. http://images6.fotosik.pl/202/5d57565576ce8a90.jpg :evil_lol: co za wzrok. Widzisz jak potrafię odgadnąć Twoje życzenia! Quote
Pegaza Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hej Ewa:p no super wygląda ten nowy tymczas a ten kącik do siedzenia nono nawet hamaczek sie buja..:eviltong: Corce do twarzy w tym kasku:lol: ja tam wierze w Ewe ona da rade sie wprowadzic na zime..:p Quote
malawaszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no niby jeszcze nie jestem bezdomna, ale kto wie jak długo :roll: rodzice chcą wynająć nasze mieszkanie :placz: pokazuj co wybrałaś :cool3: Quote
Pysia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witaj Ewo :multi: Właśnie wróciliśmy ze Zmorka od brata Ballady - Behemota :loveu: No i od półbrata - Askarysa :loveu: Z Askarysa taki prawdziwy facet przystojny się zrobił, że ha!! :multi: Behemot jest....Behemot :evil_lol: Z wyglądu wypisz wymaluj tatuś - tylko większy- a z zachowania....hym.....buahahahahahahaa:evil_lol: Mam odiski na rękach x 2...... Fotki są piękne :loveu: Proszę w normalnych rozmiarach na maila dla babuni ;) Co do przyjazdu, to pracuję nad Ju zeby mnie zawiózł :mad: Ale nie wiem czy ze Zmorka bo....Bo obaj jej właśni synkowie zakochali się w niej :crazyeye: No i to jej złodziejstwo :oops::evil_lol: Obrobiła dom własnych synów :diabloti: Quote
AlKil Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Pegaza napisał(a):Hej Ewa no super wygląda ten nowy tymczas a ten kącik do siedzenia nono nawet hamaczek sie buja.. Corce do twarzy w tym kasku ja tam wierze w Ewe ona da rade sie wprowadzic na zime../quote] Ja też wierzę i cieszy mnie Twoja wiara... Bo... wiara czyni cuda!!! [quote name='malawaszka']no niby jeszcze nie jestem bezdomna, ale kto wie jak długo rodzice chcą wynająć nasze mieszkanie pokazuj co wybrałaś Ale powiem Ci, że bezdomnym być też jest całkiem fajnie...:evil_lol: Pysia napisał(a):Witaj Ewo :multi: Właśnie wróciliśmy ze Zmorka od brata Ballady - Behemota No i od półbrata - Askarysa Z Askarysa taki prawdziwy facet przystojny się zrobił, że ha!! Behemot jest....Behemot Z wyglądu wypisz wymaluj tatuś - tylko większy- a z zachowania....hym.....buahahahahahahaa Mam odiski na rękach x 2...... Fotki są piękne :loveu: Proszę w normalnych rozmiarach na maila dla babuni ;) Co do przyjazdu, to pracuję nad Ju zeby mnie zawiózł :mad: Ale nie wiem czy ze Zmorka bo....Bo obaj jej właśni synkowie zakochali się w niej :crazyeye: No i to jej złodziejstwo :oops::evil_lol: Obrobiła dom własnych synów :diabloti: Ciśnij Juleczka, ciśnij.... Michał nie jedzie na obóz sportowy, bo przecież ma przyjechać Ciocia Pysia....:multi: Nie wiem czy znajdę normalne rozmiary. Antywirusy mi wyhakerowały trochę zdjęć, ale muszę najpierw przeszukać kilkaset folderów z odzysku, może coś znajdę.... Widziałam relację z wizyty. Fajne chłopaki!!!!! Quote
Pegaza Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No to sobie pogratulujmy:multi:bo moje dziecko tez ma świadectwo wzorowe :multi: Quote
AlKil Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Pegaza']No to sobie pogratulujmy:multi:bo moje dziecko tez ma świadectwo wzorowe :multi:[/quote] Gratuluję Ci Bardzo serdecznie. Udały nam się te dzieci... [quote name='anetta']:o Aleeeeeeeee masz zdolne dzieci :klacz:[/quote] To pewnie po mamuni....:evil_lol: Quote
AlKil Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 wydarzenia z poniedziałku troszeczkę padało... na szczęście trochę przestało i ławy zalano - nie tylko deszczem... Quote
Recommended Posts