Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Pati próbuj może się uda kilka może jak nie uśmiechniętych to na zielonej trawce..żeby jakieś super wybrać do gazety.
A ty Pikuś trzymaj się w górze, a na spacerku chociaż do zdjęć się uśmiechnij...

Posted

jestem i ja... Polubek cośtam na innych wątkach wrzeszczała, że pomoc potrzebna...
Jaki biedak kochany :(
Ja się nie dziwię, że nie szczekał. Po prostu był już tak zrezygnowany życiem, że nawet tego mu się odechciało... :(
Nie będzie mnie do poniedziałku, ale potem na pewno wrócę.

Posted

Witam.Kolejny skrzywdzony i przerażony kurdupelek.Można by też spróbować w Dzienniku Zachodnim.Ogłoszenie kosztowało 89 zł, ja dałam tylko kasę, zamieścił ktoś inny.Kastorek ukazał się w weekendowym wydaniu.Było zdjęcie i krótka notatka.W piątek się ukazało, a już w niedzielę Kastor pojechał do swojego domku.Wiem o 3 pieskach, które w ten sposób znalazły domy.Mój Pies to fajny pomysł i na pewno spora szansa dla Pikusia.Po 10 maja mogę mu wysłać 20 zł.Będę zaglądać.Pozdrawiam.

Posted

Zaglądałam do Pikusia wcześniej tak po cichu. Dorzucę Maluchowi 20pln do ogłoszenia w MP. Niech się prędko znajdzie dobry człowiek dla Niego.
Proszę o dane na PW.