pati_zabrze Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Qrcze nie umiem wstawić tutaj tego potwierdzenia przelewu :oops: Czy ktoś mógłby mi pomóc? Jest w formacie PDF. Doszły wpłaty: 15zł - aniac50 20zł - haliza Dziękujemy! :loveu: Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='pati_zabrze']Qrcze nie umiem wstawić tutaj tego potwierdzenia przelewu :oops: Czy ktoś mógłby mi pomóc? Jest w formacie PDF. [/QUOTE] Pati, z tego co się orientuję pdfa nie można tu wstawić, musi być plik graficzny, ale w prosty sposób można z pdfa zrobić obrazek i wstawić zupełnie standardowo przy pomocy ikonki z drzewkiem :) a to algorytm:: 1. otwórz plik pdf w przeglądarce tzn. Adobe Reader. 2. wybierz narzędzie "zdjęcie" (powinno być obok "zaznaczenie" i "rączka") 3. kliknij w okno z plikiem (powstaje fotka całego dokumentu pdf) 4. obraz tego pliku jest teraz w buforze pamięci 5. otwórz aplikację Paint (Menu Start -> Akcesoria -> Paint) 6. wklej tu sfotografowany obraz z bufora pamięci (CTRL+V) 7. zapisz wklejony obraz jako plik typu .JPEG (przy "zapisie jako" należy wybrać odpowiedni typ z listy - nie jako bitmapa!!) 8. otrzymany obrazek możesz wstawić dostępnym na forum narzędziem "drzewko" czyli "dodaj grafikę" :) Quote
pati_zabrze Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ilon_n udało się :multi: Dziękuję :lol: Quote
kaczadupka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 wpłaciłam 15 PLN, mam nadzieje,z e to pomoże choć troszkę... Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='pati_zabrze']ilon_n udało się :multi: Dziękuję :lol: [/QUOTE] Świetnie Ci poszło!!! Bardzo się cieszę, że na coś się tu przydałam. Quote
Syla Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Przelałam 20 zł dla Pikusia.Oby znalazł fajny domek.Pozdrawiam serdecznie. Quote
Ingrid44 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dopiero udalo mi sie dobic na watek . Wczoraj Dogo czasami dzialalo a czasami nie:angryy: Tekst do ogloszenia naprawde SUPER. mam nadzieje ze ktos go zauwazy i da mu domek:loveu::loveu::loveu: Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 podrzucam Pikusia a przy okazji proszę Cioteczki dorzućcie do skarbonki naszego ślepego Juranda, tanie ciuszki dla maluszki, zapraszamy na bazarek:: http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand?p=14624432#post14624432 Quote
wojtuś Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pikusiu trzymamy za Ciebie:) Dobry Domku - Przybywaj prędko do Pikusia:) Quote
Bjuta Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Asia Klero zrobiła mu przepięne fotki! Przeklejam ze spacerkowego: Quote
Kapsel Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jaki śliczny chłopczyk. Aż się w głowie nie mieści, że można go było tak skrzywdzić :angryy::mad: Quote
Doda_ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Taki piękny... a jaką mine ma !! Tylko brać i pokochać !! Quote
wojtuś Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Asia, Bjuta dzięki za zdjęcia:) Pięknie Pikuś wygląda na trawie z kwitnącymi mleczami:) Quote
Recommended Posts