Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Pikusiem mamy straszny problem :-( oby jak najszybciej znalazł dom... Niestety on nie lubi innych psiaków i cały czas kogoś napada, a prawie wszystkie psy są od niego silniejsze i może to sie dla niego źle skończyć :-( Gryzie się po kilka razy dziennie, trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo psy mają już na niego nerwice, np. Pysio teraz cały czas na niego poluje :-(

Posted

Przykro mi,u mnie też z finansami krucho,a sporo mam tych psich zobowiązań...Na razie będę zaglądać i podnosić maliznę śliczną...Niech ten prawdziwy domek szybko się znajdzie.

Posted

Co za bidulka...
Jak mozna zrobić coś takiego takiemu wspaniałemu psu? Zniszczyć mu psychikę, zniszczyć całe życie... :-(

Wolę nie wiedzieć, co bym zrobiła, gdybym spotkała to wstrętne babsko :angryy:

Posted

[quote name='Maruda666']Witaj Pikuś. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz swoje miejsce w kochającym domku. Jeżeli to może pomóc, deklaruję 20 zł - nr konta na pw?[/QUOTE]

Pewnie, że pomoże! Wielkie dzięki! :loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']Z Pikusiem mamy straszny problem :-( oby jak najszybciej znalazł dom... Niestety on nie lubi innych psiaków i cały czas kogoś napada, a prawie wszystkie psy są od niego silniejsze i może to sie dla niego źle skończyć :-( Gryzie się po kilka razy dziennie, trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo psy mają już na niego nerwice, np. Pysio teraz cały czas na niego poluje :-([/QUOTE]

To bardzo niedobrze :( moze sie zle skonczyc dla Pikusia :(

Co tu robic ? ? ?

Posted

Oj to bardzo niedobrze :(
Może się to tragicznie skończyć do Pikusia :(:(
Piksiu żebyś wiedział co może ci się stać jak będziesz zaczepiał się w inne psiaki to byś tego nie robił...

Posted

Doszły wpłaty:
[COLOR=Black]
15zł - Jolanta08
20zł - ilon_n
20zł - wojtuś
15zł - AnnaA
5zł - Awit
5zł - yoko100
20zł - Ingrid44
20zł - Maruda666
15zł - Bjuta
10zł - NusiaiJa

[B]Razem: 145zł
[/B][/COLOR][B][COLOR=red]
[/COLOR][/B][COLOR=Black]Dziękujemy![/COLOR][B][COLOR=red] :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

Dogo doprowadza mnie do szału :angryy: Wczoraj cały dzień próbowałam tu coś napisać, ale niestety bezskutecznie. Chciałam się poradzić odnośnie ogłoszenia, ale niestety nie było mi to pisane :shake: Wspólnie z Mysią wybrałyśmy fotkę i zatwierdziłyśmy teks. Mam nadzieje, że będzie ok, bo bardzo trudno było mi się zmieścić w 220 znakach. Ogłoszenie już wysłałam. W sumie wyszło 204zł. Zaraz wkleję potwierdzenie przelewu.
Tak będzie wyglądało ogłoszenie:
"Pikuś to mały, spokojny staruszek, którego los nie oszczędzał. Po 6 latach wrócił z adopcji. Jest bardzo wystraszony. Wiele wskazuje na to, że był bity. Schroniskowa codzienność bardzo go przeraża. Pilnie szuka domu."