Mysia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Z Pikusiem mamy straszny problem :-( oby jak najszybciej znalazł dom... Niestety on nie lubi innych psiaków i cały czas kogoś napada, a prawie wszystkie psy są od niego silniejsze i może to sie dla niego źle skończyć :-( Gryzie się po kilka razy dziennie, trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo psy mają już na niego nerwice, np. Pysio teraz cały czas na niego poluje :-( Quote
pati_zabrze Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Awit bardzo dziękujemy! :loveu: Wyślę ci zaraz nr konta na PW ;) Quote
haliza Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Witaj malutki - wyślę jutro 20,0 zł ale przez bank więc przelew nie wiem czy dojdzie na 5 maja :shake: Quote
pati_zabrze Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='haliza']Witaj malutki - wyślę jutro 20,0 zł ale przez bank więc przelew nie wiem czy dojdzie na 5 maja :shake:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Basia1244 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Strasznie pechowa malizna. niestety nie wesprę finansowo, ponieważ mam absolutną zapaść finansową:( ale będę rozsyłać wątek. Quote
jostel5 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Przykro mi,u mnie też z finansami krucho,a sporo mam tych psich zobowiązań...Na razie będę zaglądać i podnosić maliznę śliczną...Niech ten prawdziwy domek szybko się znajdzie. Quote
kamilka91 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Co za bidulka... Jak mozna zrobić coś takiego takiemu wspaniałemu psu? Zniszczyć mu psychikę, zniszczyć całe życie... :-( Wolę nie wiedzieć, co bym zrobiła, gdybym spotkała to wstrętne babsko :angryy: Quote
Maruda666 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Witaj Pikuś. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz swoje miejsce w kochającym domku. Jeżeli to może pomóc, deklaruję 20 zł - nr konta na pw? Quote
pati_zabrze Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Maruda666']Witaj Pikuś. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz swoje miejsce w kochającym domku. Jeżeli to może pomóc, deklaruję 20 zł - nr konta na pw?[/QUOTE] Pewnie, że pomoże! Wielkie dzięki! :loveu: Quote
Maruda666 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Przelew poszedł. Mam nadzieję, że dojdzie na czas :) Quote
Ingrid44 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Mysia_']Z Pikusiem mamy straszny problem :-( oby jak najszybciej znalazł dom... Niestety on nie lubi innych psiaków i cały czas kogoś napada, a prawie wszystkie psy są od niego silniejsze i może to sie dla niego źle skończyć :-( Gryzie się po kilka razy dziennie, trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo psy mają już na niego nerwice, np. Pysio teraz cały czas na niego poluje :-([/QUOTE] To bardzo niedobrze :( moze sie zle skonczyc dla Pikusia :( Co tu robic ? ? ? Quote
Tola^^ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Oj to bardzo niedobrze :( Może się to tragicznie skończyć do Pikusia :(:( Piksiu żebyś wiedział co może ci się stać jak będziesz zaczepiał się w inne psiaki to byś tego nie robił... Quote
aniac50 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Moje skromne 15.- też już dziś przelane na poczcie. Quote
Ingrid44 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='aniac50']Moje skromne 15.- też już dziś przelane na poczcie.[/QUOTE] Pieknie dziekujemy. Kazdy grosik sie liczy ! :) Quote
pati_zabrze Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Doszły wpłaty: [COLOR=Black] 15zł - Jolanta08 20zł - ilon_n 20zł - wojtuś 15zł - AnnaA 5zł - Awit 5zł - yoko100 20zł - Ingrid44 20zł - Maruda666 15zł - Bjuta 10zł - NusiaiJa [B]Razem: 145zł [/B][/COLOR][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][COLOR=Black]Dziękujemy![/COLOR][B][COLOR=red] :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Ingrid44 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Dogo mi nie dzialalo od wczoraj :( Co slychac u Pikusia ? Quote
pati_zabrze Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Dogo doprowadza mnie do szału :angryy: Wczoraj cały dzień próbowałam tu coś napisać, ale niestety bezskutecznie. Chciałam się poradzić odnośnie ogłoszenia, ale niestety nie było mi to pisane :shake: Wspólnie z Mysią wybrałyśmy fotkę i zatwierdziłyśmy teks. Mam nadzieje, że będzie ok, bo bardzo trudno było mi się zmieścić w 220 znakach. Ogłoszenie już wysłałam. W sumie wyszło 204zł. Zaraz wkleję potwierdzenie przelewu. Tak będzie wyglądało ogłoszenie: "Pikuś to mały, spokojny staruszek, którego los nie oszczędzał. Po 6 latach wrócił z adopcji. Jest bardzo wystraszony. Wiele wskazuje na to, że był bity. Schroniskowa codzienność bardzo go przeraża. Pilnie szuka domu." Quote
wojtuś Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Super że już poszło ogłoszenie:) To trzymamy kciuki i czekamy;);) Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dogo znowu zgłupiało... czyli tekst poszedł, ale są długi? Kto jeszcze poratuje Pikusia? Quote
Recommended Posts