Kar0la Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Super, dobre i to. Dzisiaj była szansa na dobry domek, ale jednak państwo ostatecznie wybrali inną... Quote
jnk Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jeszcze przyjdą tacy państwo, którzy nie wybiorą innego psiaka, tylko właśnie Gabi. Quote
teqquila Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 w srode bylam z pania Hania na spacerku z Gabi i jej kolezankami z boksu a teraz zdjecia mam Quote
akucha Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jaka ona jest sliczna, jak zupełnie inaczej wygląda :loveu: Domek, potrzebny dla Gabi domek!!! Quote
paros Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Śliczna Gabi jest w necie :lol: Wieczorem podam linki :lol: Quote
akucha Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cudownie, dziekujemy :loveu: Niech tej psinie sie uda!!! Quote
julia.zuzanna Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 spróbowałam jeszcze raz wysłać tego mejla i dzisiaj dostałam odpowiedz :) Witam, dziękuję za odpowiedź i jeśli o mnie chodzi wzięłabym sunię z radością, ale właśnie mój mąż znalazł pracę w Anglii, dokąd wyjechał i zostałam sama z trójką dzieci i psem. Jeśli istnieje możliwość wirtualnych adopcji, to bardzo chętnie wzielibyśmy Gabi pod opiekę. Jak sytuacja się wyklaruje, dam znać, bo sunia jest cudna. Pozdrawiam serdecznie i cieszę się,że Neli znalazła dobry dom, proszę o odpowiedź Aga (krzysiu66). rany i nie wiem co odpisać... nie wiem jaki jest koszt leczenia przeciw grzybicy, może faktycznie ta pani mogłaby sponsorować jej leczenie? trzeba popytać Quote
Kar0la Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Śliczna jest. Gabciu muszę Cię któregoś dnia odwiedzić. No i dlaczego nikt nie chce takiego cudnego psa????? To leczenie nie jest aż tak potwornie drogie, ale jeśli pani by chciała to pewnie, może kupiłoby się jakieś lepsze leki, albo coś dodatkowo do leków które już dostaje. Quote
jnk Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Fakt, leczenie grzybicy to nie majątek - też to przerabiałam i jakoś udało mi się nie zbankrutować :) Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gabciu nikt Cię dzisiaj nie odwiedził....:puppydog: Quote
akucha Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Do góry Gabi, cioteczka Kar0la posmutniała :placz: Szukaj domu na pierwszej stronie!!! Quote
paros Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Gabi od wczoraj szuka domu na: ale.gratka.pl 4lapy.pl eoferty.pl :roll: Quote
Koma Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ślicznotko nie pozwolę Ci się chować! :nono: Już dawno mnie urzekła... gdy przypadkowo przeglądałam stronę łódzkiego schroniska. Taka piękna sunia a musi tam siedzieć :placz: Gabi szybciutko do domku! Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ona jest piękna i cudowna...i tak bardzo prosi....baaardzo chciałabym jej pomóc...:-( Quote
Kar0la Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 A u Gabi znowu nikogo nie było w odwiedzinach...:shake: Quote
jnk Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Dogomaniacy pewnie powyjeżdżali na weekend nad wodę, do lasu, na plażę... Quote
Kar0la Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 A Gabi zamiast wyjechać nad wodę, do lasu, na plażę siedzi w zimnym, boksie za kratami bez promyka słońca :placz:....tam nawet nie ma okna... Quote
Kar0la Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nikt do Ciebio słoneczko nie zgląda. Dobrze, że pani Hania wyprowadza Cię na spacerki i dba o Twoje uszy... Quote
Kar0la Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gabi dzosiaj pewnie pójdziesz z panią Hanią na krótki spacerek. Korzystaj kochana ze słoneczka, bo tak rzadko je oglądasz... Quote
akucha Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Gabi przypomina się cioteczkom :lol: Co z nią będzie, gdzie domu szukać??? Quote
Recommended Posts