Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do końca allegro jeszcze 10 dni...a potem nie wiem co z nią zrobić...wysłałam jej propozycję cioteczce która ma dobry domek na oku...trzymajcie kciuki może się spodoba...tak bardzo bym chciała jej pomóc...w schronisku to leczenie marnie idzie...z zapaleniem ucha niby lepiej, ale ona ciągle te uszy drapie, rozdrapuje strupy i ucho nadal łyse...grzyb jeszcze jest...nie mam dokąd jej zabrać...:placz:

Posted

Mnie ona też bardzo leży na sercu...

Gabciu postaram się niedługo do Ciebie zajrzeć i wygłaskać...

Ona jest w boksie z dwiema sukami, z czego jedna potrafi nieźle dziabnąć... tak bym chciała ją gdzieś zabrać..

Posted

teraz chyba z trzema, ale nie kojarzę, żeby ktorakolwiek dziabała - te dwie co były wcześniej były strasznie miłe, jedna dość przestraszona i szczekała, ale jak się ją przekonało to lgnęła do głaskania

Posted

Ja myślałam, że te koleżanki Gabi łagodne bo Gabi w sumie cała i zdrowa tyle lat (odpukać).
Ale jak one wszystkie chore to może wszystkim kołnierze ? To nawet tą gryzącą uspokoi.

Może się Ktoś dowiedzieć czy można im to założyć i ile kosztuje taki kołnierz ?

Posted

wydaje mi sie ze kolnierz odpada (na 99%), bo ona jest normalnie w boksie zwyklym, tylko te psy nie sa przeznaczone do adopcji, bo sa leczone - ale to jest taki sam boks jak wszystkie inne dookoła, tylko z kartką "nie do adopcji"