Kar0la Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Gabi znowu wygląda tak, a będzie jeszcze gorzej.... Quote
akucha Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Boże!!! Kar0la nie maltretuj nas :-( :-( :-( Te domy, które szukały suczek, to już zrezygnowały... Dają nadzieję i potem... A Allegro jeszcze jest??? Może poprosić cioteczkę supergogę, ona ma szczęśliwą rękę... Nie wiem co wymyslić, szkoda jej bardzo!!!! Quote
Kar0la Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Allegro jest i kilka innych ogłoszeń, ale zero odzewu, nawet nikt nie zapytał... Wiem, że cioteczka Supergoga ma szczęśliwą rękę. Może wstawi ją tam, gdzie jeszcze ona wstawia. Zapytam. Quote
Neris Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 kochana, tak bym chciała żebyś znalazła domek... Quote
KARA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Wczoraj poprosiłam moją siostrę Justę z owczarków belgijskich o pomoc w szukaniu dla Gabi domku. Tyna się dzisiaj tym zajmie...dzięki niej dowiedziałam się o mojej Chilii, która była skazana na uśpienie...Siostra ma taką dobrą aurę, kocha psy, może tym razem komu szybciej zabije serce... Gabi, mam cię na tapecie w moim kompie w pracy, patrzę na ciebie, wysyłam fluidy, w myślach widzę jak tuli cię ktoś tak jak ja swoją niunię!!! Dlaczego nie mogę zrobić nic więcej!!!! Żebym choć tam mieszkała... Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Oj żeby pomogło ja. Już przez nią spać nie mogę. Po ostatniej wizycie boję się iść do schroniska, nie wiem jak mam spojrzeć w te smutne, zrezygnowane oczy.... Quote
KARA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 KarOla, znalazłam jeszcze taką stronkę www.forumowisko.pl, gdzie w dziale Oddam oraz Zwierzęta ludzie również informują o akcjach na rzecz szukania domków dla zwierzaków. Może tam coś wkleić o GABI... Sama bym ją przygarnęła, gdybym miała warunki dla dwóch piesków :-( KarOla, a czy w Łodzi naprawdę nie ma nikogo, kto by ją przygarnął!!! :placz: Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Niestety ja już wypytałam wszystkich znajomych i nieznajomych. Ja sama chętnie bym ja wzięła na tymczas, ale niestety nie dam rady. W poniedziałek dowiedziałam się od przyjaciółki, że jej ojcu właśnie odszedł pies. Poprosiłam, żeby spytała tatę czy nie zechciałby przygarnąc Gabi, ale on w tej chwili nie chce kolejnego psa. Ma jeszcze jednego psa. Mam nadzieję, że może za jakiś czas się namyśli, ale Gabi nie ma tyle czasu....niewiadomo ile to potrwa i czy na pewno się zdecyduje na Gabi.... Jasteś na tym forum zarejestrowana? Gabi trzeba wstawiać, gdzie się da!!! Ona jest znowu bardzo zrezygnowana... Quote
KARA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 KarOla, nie załamuj mnie...:cry: Na tamtym forum nie jestem zarejestrowana, próbowałam odszukać tylko jakieś szerzej dostępne strony... Internet mam tylko w pracy, ale w stopniu ograniczonym mogę z niego korzystać.:shake: Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Dzięki za chęć pomocy. Poproszę jeszcze cioteczkę Supergogę, żeby wystawiła ją do jeszcze kilku ogłoszeń. Quote
paros Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja Gabi też wystawiałam w necie :lol: Sprawdzę i wznowię ogłoszenia i podam linki :roll: Quote
Guest Kamcia_14 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Gabi na pierwszą stronke :D Trzymaj sie piesku :D Quote
akucha Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Gabi :-( :-( :-( Jessu, ludzie, jak jej pomóc, ona tak długo czeka!!!! Te jej zdjęcia :placz: Quote
Kar0la Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Akucha niestety w naturze wygląda gorzej.... Ratują ją jeszcze te sporadyczne spacery, ale pani Hania niedługo wyjeżdża... Quote
akucha Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Boże, wszyscy ludzie, którzy opiekują się psami wyjeżdżają :shake: Pani Hania, wiewióra1... Co z tymi nieszczęśnikami będzie???? Gabi na pierwsza stronę!!!!! Rozpaczliwie szukamy dla niej domu!!!!! Quote
Moriaaa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Hahahahahaha....a wy nie wiecie....hahaha.... Hania wcale nie wyjeżdża...w poniedziałek oddała bilet...nie oddamy jej za ocean i już...a Gabi wciąż będzie mogła pomykać na spacerki;) Quote
Kar0la Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Moriaaa napisał(a):Hahahahahaha....a wy nie wiecie....hahaha.... Hania wcale nie wyjeżdża...w poniedziałek oddała bilet...nie oddamy jej za ocean i już...a Gabi wciąż będzie mogła pomykać na spacerki;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
akucha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Niewiarygodne :-o, co za wspaniała kobieta!!!!! Gabi, nie będzie tak źle!!!! Szukamy domu!!!! Pilnie, bo już się nasiedziała i nacierpiała w schronisku!!! Quote
Kar0la Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dostałam dzisiaj maila od pani Hani. Była szansa dla Gabi i przepadła.:placz: Dzisiaj starsza pani chciała adoptować Gabi. Kobieta wzięła psinę, pania Hania odprowadziła ją do przystanku, wsadziła w autobus, a po pół godzinie obie były z powrotem pod schroniskiem. Powiedziała, że Gabi w autobusie oszalała i nie mogła sobie z nią dać rady. Była to starsza osoba i trochę mało ruchliwa. Kierowca zatrzymał autobus pomiędzy przystankami i przydreptała z nią do schroniska. Martwię się o Gabi. Podobno trochę schudła. Nie chce jeść. Ona dobrze by się czuła w domu z ogródkiem. Domek pilnie potrzebny!!! Quote
akucha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :placz: :placz: :placz: Boszsz, to wszystko przez to, że tramwajem, no nie!!! Nie pomyslały, przecież ona tyle w schronie w małej klatce przesiedziała, tak sie nie robi!!! Kar0la, ręce opadają, jaki pech!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Kar0la Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gabi jest bardzo płochliwa i bardzo ruchliwa. Szkoda, że nie wyszło. Gabi nadal siedzi w klatce. Ja długo jeszcze????:placz: Cioteczko Neris pomyśl o niej ciepło. Ty przynosisz szczęście psiakom. Quote
Kar0la Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Kto pokocha bezdomną i nieszczęśliwą Gabi? Quote
Recommended Posts