Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akucha napisał(a):
A dlaczego oni nie chcą jej wydać!!!!! Co jest, Gabi chora????
Ludzie, to woła o pomstę, niech jej tylko coś sie stanie!!!!!!!!!!

W pawilonie w którym jest Gabi zrobili jakąś dezynfekcję....z psami w środku. :angryy: Nie chcą wydać suni bez zgody głównego weta schroniska, a tej dzisiaj nie było. Nie mogliśmy się do niej dodzwonić. Dzisiaj była gorąca linia, ale nic z tego nie wyszło. Jestem wściekła. Mam nadzieję, że psy przeżyją....To jest zgroza. Będziemy próbować wyciągnąc ją jutro.

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la, coś się stało..., bo po co wet???? Trzeba zawiadomić Straż dla Zwierząt, czy oni w tym schronisku oszaleli, a może robią to specjalnie, żeby zwolnić boksy....
Zaraz mnie coś trafi!!! Cholera, szkoda, że mieszkam tak daleko :angryy:

Posted

Akucha mnie już brak słów. Jak mi dzisiaj dziewczyny powiedziały co się dzieje to nie mogłam uwierzyć. Siedziałyśmy potem jak głupie z telefonem pod schroniskiem i zastanawiałyśmy się co tu zrobić.

Posted

akucha napisał(a):
A z panią Hanią kontaktowałaś się, może ona coś by pomogła.

Siedziałyśmy dzisiaj z Hanią, Morią i jeszcze dwiema dziewczynami pod schronem i myślałyśmy. To właśnie Hania głównie wydzwaniała, bo ją tam najlepiej znają. Niestety nic to nie pomogło. Właśnie do niej dzwoniłam, ale nie ma jej w domu. Jeśli by coś było widomo już dzisiaj to by się ze mną skontaktowała Hania, albo ktoś ze schronu. A tu cisza...

Posted

KarOla, może Bunia jakoś mogłaby pomóc? Może jej by wydali Gabi?

Ja nie mogę już jeździć do schroniska, bo boję się, że mogłabym się przestać kontrolować :shake:

Posted

To samo przyszło mi do głowy, tylko nie miałam odwagi napisać... One były tak schowane... Może zbyt duże przepełnienie... A tu pech, po Gabi przyszły dziewczyny :placz:

Posted

ja tak sobie pomyslałam, ze moze podeslijcie jakas obca osobę, która oni nie znaja w schronie... Moze robią Wam na złośc po prostu...

Jak my wtedy dawno jechalismy po Dagetta (ktory był w stanie agonalnym juz) nie robili właściwie zadnych problemów. Powiedzielismy ze znalezlismy zdjecie psa na stronie www i ze chcemy go adoptowac...

Moze obcej osobie wydadzą Gabi... :roll:

Posted

napiszcie o tym "list d redakcji" albo zawiadomienie gdzieś..., postraszcie mediami...nie dajcie się tym draniom!!! trrzymam kciuki!!!

Posted

komora gazowa to dobre okreslenie.bardzo gorąco i duszno,zamknięte drzwi,okien brak.nie mowię juz o tym ze od 10 do 14 kiedy tam byłam nie widziałam ani razu aby ktos wchodził do pawilonu.

Posted

Boże, a może by tam posłać ze trzy osoby nieznane kierownictwu i poprosić, żeby narobiły rabanu, że niby coś się dzieje w tym pawilonie czy co... Psy piszczą albo sama nie wiem. Bo mi się nóż otwiera w kieszeni, mają szczęście że mieszkam tak daleko i auta nie mam.

Posted

Brak mi słów. Mam świeże wieści. Niestety. Jutro Gabi nie wydadzą. Dopiero w poniedziałek rano mam się dowiedzieć jaką decyzję podjeła wetka. Psy mają być szczepione.
Ja już po prostu nie mam siły. Podglądałam dzisiaj przez te zaparowane szyby, ale niewiele było widać. Boksy są bokiem do wejścia i nic praktycznie nie było widać.

Obcym osobom psów nie wydadzą na pewno. Do tych boksów wogóle nie można teraz wchodzić. Naet pracownicy tam nie chodzą bez wyraźnej potrzeby...

Saskia masz rację z Bunią. Można spróbować, chociaż wątpię, bo teraz pewnie nie ustąpią.

Posted

no ale przecież zakładaja monitoring w schronisku... co by pracownicy nie musieli dupy ruszać i ewentualnie przejśc sie po schronisku...

co tam, przecież żadne wydatek tylko 20 tys., nie wazne że psy na kupie leża, przpełnienie aż strach, konowały i cepy tylko zatrudnieni....

po prostu ręce opadają... aha, co by nie było - monitoring tylko z kamermai na boksy, bo po co przed bramą i wejściem filmować ludzi którzy psy podrzucają ....

nic tylko bombę podłozyć pod to całe kierownictwo

Posted

Jestem tylko na chwilkę. Kurcze co się dzisiaj działo z dogo??? :angryy:

Gabi podobno ma się dobrze i nie wygląda na chorą, ale dokładniejsze informacje będę miała dopiero jutro po zbadaniu przez wetkę.