akucha Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Gabula, hop!!!! Może spacerek cię czeka :loveu: Quote
Kar0la Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No fajnie by było, taka piękna pogoda. Gabi zaznaj choć chwilę szczęścia. Quote
Kar0la Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No i jak Gabciu byłaś dzisiaj na spacerku z ciocią Julią? Quote
julia.zuzanna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 nie, dzisiaj nie brałam żadnych psiaków, bo był taki skwar, że by się tylko męczyły... co nie znaczy, że nie odwiedziłam suńki :) rany, jak ona się zmieniła przez te raptem 2 wyjścia z klatki - szaleństwo, jak ktoś jest przy boksie, łapy przez kraty, płacz, podkładanie się do głaskania... i te przesmutne oczyska... :( zastanawiałam się, czy nie wziąć ją na tymczas, ale za bardzo się boję, bo możemy trzymać psa max do końca lipca (MAX - i to też trochę za długo), a suńka nie dość że nie jest pierwszej młodości, to jeszcze dla wielu ludzi nie jest szczególnie wyjątkowa... więc jest spore prawdopodobieństwo, że mogłaby nie znaleźć domku... dziewczyna jest na allegro? jeśli nie, to ją dzisiaj wystawię, czy mogłabym podać kontakt do Ciebie, Kar0la i jeśli tak to poproszę kontakt bo ja to sobie z załatwianiem adopcji nie radzę... Quote
Kar0la Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 O matko Julia jakbyś ją mogła wziąźć na tymczas było by super. Ona zasługuje na to po tych 3 latach w schronisku. Wiem, że nie jest młoda, ale ona jest ładna i bardzo sympatyczna, więc myślę, że po tym jak odżyje w domu tymczasowym mogłaby się ładnie zaprezentować. Zobacz jak ona pięknie wyszła na tych Twoich zdjęciach ze spaceru. A co z jej uszami i grzybicą? Jest poprawa? To ucho trochę zarosło czy nic? Na allegro jej chyba nie ma . Poprzednia aukcja się skończyła a następna nie była odnowiona. Wstaw ją proszę. Możesz podać kontakt do mnie tylko proszę jak byś wiedziała o niej coś nowego to mi przekaż, ja jestem żadko w schronisku, więc nie jestem na bieżąco. Karolina 600565010 lub [email protected] Quote
julia.zuzanna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 zapomniałam o uszach - na moje oko wszystko jest na najlepszej drodze do wygojenia tzn na tyle ile mogłam przez kraty sprawdziłam jej uszy w środku - zapalenie zniknęło bez śladu, a co za tym idzie dziewczyna przestała sobie szarpać uszy, ranka na uchu się ładnie zastrupkowała, może nawet jej odrośnie sierść, bo wydaje mi się, że to nie musi być grzybicze to, że nie ma sierści, bo przecież przed tą przerwą na robienie strony moją widziałam ją i uszka miała zarośnięte, a to było około miesiąca temu poza tym tam w schronie jest jakiś grzyb środowiskowy, zwykle po wyjściu prawie sam się leczy, więc nie wiem czy to nie to by było - bo jeśli tak, to wydaje mi się, że niemało tam piesków podłapało i nie jest to jakaś tragedia Quote
Kar0la Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Zgadza się ona wcześniej miała ładną sierść. No to dobrze, że z uszami lepiej i już ją nie bolą.:laola: Quote
bonika Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Ale SUPER, że z uszkami lepiej :multi: A Kar0la ma rację - ona ładnie wychodzi na zdjęciach jak np. na tym poniżej. A na tymczas byłoby cudnie..:oops: I może oprócz Allegro gdzieś ją jeszcze wystawicie ? (I może dajcie jej w ogłoszeniach - Tina ? :oops: - nic nie mówię, ale wydaje mi się to imię takie bardziej wdzięczne :oops: - oczywiście zrobicie jak chcecie, ale ja tak cichutko radzę to ma znaczenie tylko ..reklamowe ;) bo to przecież nie ma znaczenia byleby się ktoś "załapał " ..w dobrym znaczeniu tego słowa ;) ) Quote
akucha Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Gabi, nie spadaj tak daleko, domki sa na pierwszych stronach!!!! Cieszę się, że u suni lepiej. Czy Gabi jest już na Allegro? Quote
julia.zuzanna Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 poszło http://allegro.pl/item110541895_przesliczna_gabi_zapomniana_od_3_lat_w_schronisku.html Quote
Kar0la Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Julia dzięki. Gabi prezentuje się bardzo ładnie. Oby się ktoś zakochał. Quote
akucha Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Gabi, teraz czekamy na znak z Allegro. Powodzenia smutna sunio!!! :loveu: Quote
Kar0la Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Trzymam kciuki za Gabi. :thumbs:Ona jest taka kochana, już czas najwyższy na domek. Quote
Kar0la Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Oj wyściskałabym tą śliczną mordeczkę. Stęskniłam się za nią... Bonika napisz może w tytule, że zdjęcia są na str. 15 i 21. Jeszcze chyba, gdzieś były zdjęcia, ale nie mogę znaleźć. Aaaa bym zapomniała, Gabi jest wysterylizowana, jeśli dobrze pamiętam. Quote
julia.zuzanna Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Wieści z allegro: odwiedzin 43, 1 obserwator (!!!) - mam nadzieję, że nikt od nas bo :mad: Quote
Kar0la Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Oj trzymam kciuki, żeby to był TEN człowiek...:happy1: Gabusiu czas najwyższy do domku iść...tyle lat w schronisku... Quote
akucha Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Wracaj na pierwszą stronę. Trzymamy mocno za dom!!! Quote
akucha Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Jakie piękne banerki, Lupe :crazyeye: Jak Kar0la wróci, to nauczy mnie wstawiać!!! Piękne... Quote
Kar0la Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Lupe boskie banerki. Bardzo dziekuję. :Rose::Rose::Rose: Quote
bonika Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Kar0la napisał(a):Z allegro nikt się nie odzywa...:shake: Spokojnie - może rzeczywiście takim wzruszającym ogłoszeniem ktoś się zainteresuje - dopiero została wystawiona - trzeba próbować cierpliwie - trzymam kciuki za ŚLICZNĄ niunie :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts