Paula Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 evaxon napisał(a)::hmmmm: mama-dresik-pies morderca-silownia-karczycho :hmmmm: cos mi tu nie gra:hmmmm: No widzisz corcia co sie dzieje ;) sodomia i gomoria :evil_lol: AśkaK napisał(a):Fajna ta galeria, będę częściej zaglądać.:p Tylko...fotek coś ostatnio mało!:eviltong: Można wiedzieć czemu..?:cool3: Pewnie odpowiedź jest gdzieś wśród tych setek postów, ale mam nadzieję że mi Paulo wybaczysz że nie poszukam..?:oops: :evil_lol: Witaj Aska :multi: Na poczatku jest duzo fotek Maksia ;) A gdzies tam we wrzesniu sa super fotki, zrobione przez Debe :cool3: Narazie nie mam nowych, bo nie mam cyfrowki, a kolega, od ktorego pozyczalam, ma zepsuty aparat:placz: Wybaczam, tez by mi sie nie chcialo wszystkiego czytac :lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć nieodpowiedzialna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:włascicielko Psa Mordercy ;) Quote
Vectra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć nieodpowiedzialna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:włascicielko Psa Mordercy ;) hahahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: prosze Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Vectra']hahahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: prosze Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:nio cio Ja jutro ubiorę spódniczke , buty na szpic ...szpilki oczywiście , żakiet apaszkę , torebkę na ramionko a Ozzy zostanie ozdobiony na wzór piesów ozdobnych we spinke będź kokardke i pójde se na łąkę a co zwisa mi to co ludzie powiedza bo ja chodze wiecznie jak dres ubrana i jeszcze TAKI pies ....:cool3: Quote
Paula Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 :D Czesc ciotki klotki :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:nio cio Ja jutro ubiorę spódniczke , buty na szpic ...szpilki oczywiście , żakiet apaszkę , torebkę na ramionko a Ozzy zostanie ozdobiony na wzór piesów ozdobnych we spinke będź kokardke i pójde se na łąkę a co zwisa mi to co ludzie powiedza bo ja chodze wiecznie jak dres ubrana i jeszcze TAKI pies ....:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera ja na pola z psami jak wychodze to wyglądam jak lump :oops: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera ja na pola z psami jak wychodze to wyglądam jak lump :oops: :evil_lol: :D A ja jak rolnik idacy na pole :evil_lol: Wielkie, nieprzemakalne buciory i waciak za kolana :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:nio cio Ja jutro ubiorę spódniczke , buty na szpic ...szpilki oczywiście , żakiet apaszkę , torebkę na ramionko a Ozzy zostanie ozdobiony na wzór piesów ozdobnych we spinke będź kokardke i pójde se na łąkę a co zwisa mi to co ludzie powiedza bo ja chodze wiecznie jak dres ubrana i jeszcze TAKI pies ....:cool3: Buahahahahahahaha Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałam kilka razy popatrzeć aby upewnić się czy to Ty naprawdę to napisałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahaha...I kto tu jest wariatką :diabloti: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia napisał(a):Buahahahahahahaha Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałam kilka razy popatrzeć aby upewnić się czy to Ty naprawdę to napisałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahaha...I kto tu jest wariatką :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze pytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja nie :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='paula_z']Witaj Aska :multi: Na poczatku jest duzo fotek Maksia ;) A gdzies tam we wrzesniu sa super fotki, zrobione przez Debe :cool3: Narazie nie mam nowych, bo nie mam cyfrowki, a kolega, od ktorego pozyczalam, ma zepsuty aparat:placz: Wybaczam, tez by mi sie nie chcialo wszystkiego czytac :lol: Hehe, czytać może nie będę ale foteczki wszystkie na pewno oblecę!:multi: A kolega niech szybko naprawia sprzęcior!:lol: A gdzie w Wawce mieszkasz..?:cool3: [quote name='Alicjarydzewska']Ja jutro ubiorę spódniczke , buty na szpic ...szpilki oczywiście , żakiet apaszkę , torebkę na ramionko a Ozzy zostanie ozdobiony na wzór piesów ozdobnych we spinke będź kokardke i pójde se na łąkę a co zwisa mi to co ludzie powiedza bo ja chodze wiecznie jak dres ubrana i jeszcze TAKI pies .... Ooo, to widzę jakaś nowa moda tak?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='paula_z']A ja jak rolnik idacy na pole :evil_lol: Wielkie, nieprzemakalne buciory i waciak za kolana :evil_lol: Ło matko, ja to samo, a mieszkamy w centrum!:evil_lol: :oops: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze pytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja nie :eviltong: Juz o nic więcej nie zapytam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 AśkaK napisał(a):A kolega niech szybko naprawia sprzęcior!:lol: A gdzie w Wawce mieszkasz..?:cool3: Ooo, to widzę jakaś nowa moda tak?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo niech kupuje nowy :eviltong: Lepsiejszy :evil_lol: Na dolnym mokotowie, ale tez czesto bywam u rodzicow na zoliborku :cool3: No bo jak idziesz z pitem w dresie, to zaraz zaszufladkuja :evil_lol: Dobrej nocki, kochane :loveu: :bye: Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 O, żoliborek, kofam żoliborek!:multi: :lol: 20 lat tam spędziłam - też u staruszków!:p Teraz siedzę na Powiślu, do Mokotowa w sumie niedaleczko, jak będzie ładniejsza pogoda to może się kiedyś wreszcie na pola z huntami wybiorę i wezmę wtedy cyfraka, to i Maksiu się załapie.:cool3: ;) Dobrejnocki!:p Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Pysia']Juz o nic więcej nie zapytam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ależ Kochana ...kto pyta nie błądzi;) Cześć cioteczko :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Witaj Paula :loveu: Poszczuj kolege Maksiem to może kupi szybko ten aparat ;) Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu: Poszczuj kolege Maksiem to może kupi szybko ten aparat ;)no wiesz co Pysiu chcesz zeby nam Paule uśpili bo ona dres :cool3: Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no wiesz co Pysiu chcesz zeby nam Paule uśpili bo ona dres :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie uspią bo całe dogo będzie wrzeszczeć na cały świat :diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Pysia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie uspią bo całe dogo będzie wrzeszczeć na cały świat :diabloti:no co ty już sie pauli dostalo ze dresiara nieodpowiedzialna na dodatek:cool3: Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no co ty już sie pauli dostalo ze dresiara nieodpowiedzialna na dodatek:cool3: Co:crazyeye: Kto :crazyeye: Kiedy :crazyeye: Gdzie :crazyeye: Gadać mi tu albo linka dawać ;) Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Pysia']Co:crazyeye: Kto :crazyeye: Kiedy :crazyeye: Gdzie :crazyeye: Gadać mi tu albo linka dawać ;):cool3:tu i dalej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35212&page=14 więc uważaj jak się z nami zadajesz ...i masz szczęście że Ozzy Ci szelmostwa nie pozagryzał nie mówiąc o Tommym:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:tu i dalej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35212&page=14 więc uważaj jak się z nami zadajesz ...i masz szczęście że Ozzy Ci szelmostwa nie pozagryzał nie mówiąc o Tommym:evil_lol: Alu nie wierzę że to dogomania....... Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Pysia']Alu nie wierzę że to dogomania.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja czasami sprawdam po 3 razy na jakie forum wlazłam ...bo casem się rozpędzę i mnie pogna licho wie po co z tej zacisznej galerii na WoP lub behawior:angryy: Quote
Patka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ala my mamy chyba obie niskie ciśnienie powtarzaj sobie ze to dla zdrowia mąż mi zakazła jak zobaczył z jaka szybkoscia pisze :evil_lol: wie że wtedy jestem niemiła ... :shake: Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Mnie jest ciężko wyprowadzić z równowagi. Czytając to wszystko tam poprostu nie wierzyłam ze to piszą ( nie wszyscy oczywiście) ludzie kochajacy psy. I tak sobie pomyślałam...Szelma moja należy do rasy uznanej przez USA za jedną z najłagodniejszych ale...No właśnie badania były robione w kierunku łagodności dla ludzi a tak normalnie to są poprostu psy i jedne są poddańcze a drugie dominanty - jak Szelma. I zaden pies który zasygnalizuje przy niej chęć dominowania nie przejdzie spokojnie..Czyli co? Uspić? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Swoją drogą ja unikam kontaktów Szelmy z psami które nie wiem jakie naprawde są.... Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Patka']Ala my mamy chyba obie niskie ciśnienie powtarzaj sobie ze to dla zdrowia mąż mi zakazła jak zobaczył z jaka szybkoscia pisze :evil_lol: wie że wtedy jestem niemiła ... :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cezar juz nawet nie reaguje ale Kuba mówi ze mogę zmienić pracę na pisarczyka z turbodoładowaniem :evil_lol: A zauważylaś ze mój post nadal jest bez odpowiedzi ....ktoś poznał swoje słowa:cool3: Quote
Recommended Posts