Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
:hmmmm: mama-dresik-pies morderca-silownia-karczycho :hmmmm:
cos mi tu nie gra:hmmmm:

No widzisz corcia co sie dzieje ;) sodomia i gomoria :evil_lol:
AśkaK napisał(a):
Fajna ta galeria, będę częściej zaglądać.:p Tylko...fotek coś ostatnio mało!:eviltong: Można wiedzieć czemu..?:cool3: Pewnie odpowiedź jest gdzieś wśród tych setek postów, ale mam nadzieję że mi Paulo wybaczysz że nie poszukam..?:oops: :evil_lol:

Witaj Aska :multi: Na poczatku jest duzo fotek Maksia ;) A gdzies tam we wrzesniu sa super fotki, zrobione przez Debe :cool3: Narazie nie mam nowych, bo nie mam cyfrowki, a kolega, od ktorego pozyczalam, ma zepsuty aparat:placz: Wybaczam, tez by mi sie nie chcialo wszystkiego czytac :lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć nieodpowiedzialna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:włascicielko Psa Mordercy ;)
hahahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
prosze Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']hahahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
prosze Was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:nio cio

Ja jutro ubiorę spódniczke , buty na szpic ...szpilki oczywiście , żakiet apaszkę , torebkę na ramionko a Ozzy zostanie ozdobiony na wzór piesów ozdobnych we spinke będź kokardke i pójde se na łąkę a co zwisa mi to co ludzie powiedza bo ja chodze wiecznie jak dres ubrana i jeszcze TAKI pies ....:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:nio cio

Ja jutro ubiorę spódniczke , buty na szpic ...szpilki oczywiście , żakiet apaszkę , torebkę na ramionko a Ozzy zostanie ozdobiony na wzór piesów ozdobnych we spinke będź kokardke i pójde se na łąkę a co zwisa mi to co ludzie powiedza bo ja chodze wiecznie jak dres ubrana i jeszcze TAKI pies ....:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera ja na pola z psami jak wychodze to wyglądam jak lump :oops: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera ja na pola z psami jak wychodze to wyglądam jak lump :oops: :evil_lol:

:D A ja jak rolnik idacy na pole :evil_lol: Wielkie, nieprzemakalne buciory i waciak za kolana :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:nio cio

Buahahahahahahaha Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałam kilka razy popatrzeć aby upewnić się czy to Ty naprawdę to napisałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahaha...I kto tu jest wariatką :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahahaha Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałam kilka razy popatrzeć aby upewnić się czy to Ty naprawdę to napisałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahaha...I kto tu jest wariatką :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze pytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja nie :eviltong:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Aska :multi: Na poczatku jest duzo fotek Maksia ;) A gdzies tam we wrzesniu sa super fotki, zrobione przez Debe :cool3: Narazie nie mam nowych, bo nie mam cyfrowki, a kolega, od ktorego pozyczalam, ma zepsuty aparat:placz: Wybaczam, tez by mi sie nie chcialo wszystkiego czytac :lol:

Hehe, czytać może nie będę ale foteczki wszystkie na pewno oblecę!:multi:
A kolega niech szybko naprawia sprzęcior!:lol:
A gdzie w Wawce mieszkasz..?:cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']Ja jutro ubiorę spódniczke , buty na szpic ...szpilki oczywiście , żakiet apaszkę , torebkę na ramionko a Ozzy zostanie ozdobiony na wzór piesów ozdobnych we spinke będź kokardke i pójde se na łąkę a co zwisa mi to co ludzie powiedza bo ja chodze wiecznie jak dres ubrana i jeszcze TAKI pies ....
Ooo, to widzę jakaś nowa moda tak?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='paula_z']A ja jak rolnik idacy na pole :evil_lol: Wielkie, nieprzemakalne buciory i waciak za kolana :evil_lol:
Ło matko, ja to samo, a mieszkamy w centrum!:evil_lol: :oops: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze pytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....ja nie :eviltong:

Juz o nic więcej nie zapytam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
A kolega niech szybko naprawia sprzęcior!:lol:

A gdzie w Wawce mieszkasz..?:cool3:

Ooo, to widzę jakaś nowa moda tak?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Albo niech kupuje nowy :eviltong: Lepsiejszy :evil_lol:

Na dolnym mokotowie, ale tez czesto bywam u rodzicow na zoliborku :cool3:

No bo jak idziesz z pitem w dresie, to zaraz zaszufladkuja :evil_lol:

Dobrej nocki, kochane :loveu: :bye:

Posted

O, żoliborek, kofam żoliborek!:multi: :lol: 20 lat tam spędziłam - też u staruszków!:p Teraz siedzę na Powiślu, do Mokotowa w sumie niedaleczko, jak będzie ładniejsza pogoda to może się kiedyś wreszcie na pola z huntami wybiorę i wezmę wtedy cyfraka, to i Maksiu się załapie.:cool3: ;)

Dobrejnocki!:p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no wiesz co Pysiu chcesz zeby nam Paule uśpili bo ona dres :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie uspią bo całe dogo będzie wrzeszczeć na cały świat :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie uspią bo całe dogo będzie wrzeszczeć na cały świat :diabloti:no co ty już sie pauli dostalo ze dresiara nieodpowiedzialna na dodatek:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no co ty już sie pauli dostalo ze dresiara nieodpowiedzialna na dodatek:cool3:
Co:crazyeye: Kto :crazyeye: Kiedy :crazyeye: Gdzie :crazyeye: Gadać mi tu albo linka dawać ;)

Posted

[quote name='Pysia']Alu nie wierzę że to dogomania.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja czasami sprawdam po 3 razy na jakie forum wlazłam ...bo casem się rozpędzę i mnie pogna licho wie po co z tej zacisznej galerii na WoP lub behawior:angryy:

Posted

Ala my mamy chyba obie niskie ciśnienie powtarzaj sobie ze to dla zdrowia mąż mi zakazła jak zobaczył z jaka szybkoscia pisze :evil_lol: wie że wtedy jestem niemiła ... :shake:

Posted

Mnie jest ciężko wyprowadzić z równowagi. Czytając to wszystko tam poprostu nie wierzyłam ze to piszą ( nie wszyscy oczywiście) ludzie kochajacy psy. I tak sobie pomyślałam...Szelma moja należy do rasy uznanej przez USA za jedną z najłagodniejszych ale...No właśnie badania były robione w kierunku łagodności dla ludzi a tak normalnie to są poprostu psy i jedne są poddańcze a drugie dominanty - jak Szelma. I zaden pies który zasygnalizuje przy niej chęć dominowania nie przejdzie spokojnie..Czyli co? Uspić? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Swoją drogą ja unikam kontaktów Szelmy z psami które nie wiem jakie naprawde są....

Posted

[quote name='Patka']Ala my mamy chyba obie niskie ciśnienie powtarzaj sobie ze to dla zdrowia mąż mi zakazła jak zobaczył z jaka szybkoscia pisze :evil_lol: wie że wtedy jestem niemiła ... :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cezar juz nawet nie reaguje ale Kuba mówi ze mogę zmienić pracę na pisarczyka z turbodoładowaniem :evil_lol:

A zauważylaś ze mój post nadal jest bez odpowiedzi ....ktoś poznał swoje słowa:cool3: