Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Czesc dziewczeta :loveu: Piekna mamy wiosne w grudniu :multi: Wrocilismy wlasnie ze spacerku z biegankiem :p;)a fto biegał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)a fto biegał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak to kto?
Paula :evil_lol: Maxiu jej kibicował i liczył czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hehe :D Czesc baby :razz: Pogoda nam sie popsula :-( Maksiu wrocil z biegania caly mokry i sam sie dopominal o wycieranie :evil_lol: Od razu dodam, ze Maksiu biegal, a ja stalam i rzucalam patyczek ;)

Posted

[quote name='paula_z']Hehe :D Czesc baby :razz: Pogoda nam sie popsula :-( Maksiu wrocil z biegania caly mokry i sam sie dopominal o wycieranie :evil_lol: Od razu dodam, ze Maksiu biegal, a ja stalam i rzucalam patyczek ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak bo mokro było to Maxia zmuszałaś do biegania a sama pewno pod parasolem stałaś;)

Posted

Czesc corcia, Weszka i Aneta :multi:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak bo mokro było to Maxia zmuszałaś do biegania a sama pewno pod parasolem stałaś;)
Witaj Alu :lol: Stalam pod...kapturem ;) To Maksiu zmuszal mnie do rzucania :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Czesc corcia, Weszka i Aneta :multi:

Witaj Alu :lol: Stalam pod...kapturem ;) To Maksiu zmuszal mnie do rzucania :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma chłopak siłę przekonywania;)

Posted

Witaj cioteczko :loveu: wlascicielko asocjalnych psow w galerii najwiekszego agresora na dogo, ktory sie rzuca na biedne, podlatujace z zamiarem zabawy szczeniaczki :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj cioteczko :loveu: wlascicielko asocjalnych psow w galerii najwiekszego agresora na dogo, ktory sie rzuca na biedne, podlatujace z zamiarem zabawy szczeniaczki :evil_lol:

litości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oplułam się cała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
więcej do Ciebie nie przyjade :shake: zaczynam się bać :-(
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

e tam dresik , nie masz karczycha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
więc na siłownie pora wyruszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nieodpowiedzialna babo :evil_lol::evil_lol:

od jutra wychodze z psami w mini i na szpilkach takich 15 cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
e tam dresik , nie masz karczycha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
więc na siłownie pora wyruszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nieodpowiedzialna babo :evil_lol::evil_lol:

od jutra wychodze z psami w mini i na szpilkach takich 15 cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahaha :D No musze przytyrac troche, zeby do stereotypu pasowac :evil_lol:

Buhahaha :roflt: Juz Cie widze na tym polu :roflt: Dopiero beda mieli o czym we wsi plotkowac :evil_lol:

Posted

hahahaha już wiem o co chodzi :evil_lol: a Pysia pewnie sie będzie tłumaczyć, że jej ten post tu sam wskoczył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Dobranoc Vectro w szpilkach biegająca po polu i Paulo w dresie i z karkiem szerszym niż głowa :hand:

Posted

[quote name='Pysia']Filmik z zabawy Zmoroszelm - dzisiejszy ;) Kliknij na to coś....pod spodem ...

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem chora....Idę się położyć......

Posted

No proszę, zajrzałam tu zwabiona urokiem fioletowego psa :lol: , a znalazłam dziewczynę dla naszego Rudasa - w dodatku w koronkach!:evil_lol: ;)

Ale śliczna z nich para!:loveu:
Fajna ta galeria, będę częściej zaglądać.:p Tylko...fotek coś ostatnio mało!:eviltong: Można wiedzieć czemu..?:cool3: Pewnie odpowiedź jest gdzieś wśród tych setek postów, ale mam nadzieję że mi Paulo wybaczysz że nie poszukam..?:oops: :evil_lol: