e.v.a Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Paula_ napisał(a): :evil_lol: Powstań córcia, kolanka poobcierasz :p ahahaha no bo mamo ja nie wiem co z taka iloscia kasy zrobic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko:multi: Quote
Izabela124. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witam Foteczki szczurkowo=pieskowe super Quote
jonQuilla Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Cześć Cześć Cześć :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 czesc hej witanko powitanko dzien dobry dobry siema itd itp Quote
Paula Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='mia_mia']wpadlam sie przywitac z rańca:cool1: Witaj z wieczora :multi: [quote name='clockwork']CZE MOJE WY WSZYSTKIE TAM :multi: Cze Ty nasza :loveu: [quote name='Alicja']:hand: witam Porannie sobotnio :multi: czy to dzisiaj :hmmmm: czy za tydzień .... Witanko wieczornie poniedziałkowo :multi: Tak, to było wtedy :evil_lol: [quote name='BeaC']witaj widziałam tez integracyjne zdjęcia szczurków z Axa:razz: Witaj Bea :multi: [quote name='emdziolek']Cześć chcąca skarzyc sie Paulinko:loveu::multi: :eviltong: Siemka Emka :multi: [quote name='evaxon']ahahaha no bo mamo ja nie wiem co z taka iloscia kasy zrobic:evil_lol: witanko:multi: Odkładaj :evil_lol: Witanko :multi: [quote name='Medorowa']Doberek:grins: Bry wieczorek :grins: [quote name='Izabela124.']Witam Foteczki szczurkowo=pieskowe super Witaj :multi: Dzięki :loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć Cześć Cześć :multi: Heja :hand: [quote name='Alicja']:multi:witanko witanko ;) Witka Alu :loveu: [quote name='evaxon']czesc hej witanko powitanko dzien dobry dobry siema itd itp :lol: Cześć córcia :loveu: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a ja nie bylam tu wczesniej...:hmmmm:..no coz..jestem teraz:grins: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 cze zaniedbujaca własnego blogasa.... że o innych nie wspomne... u mnie lektura dla ciebie...w temacie twojego mordercy :grins: Quote
Paula Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']a ja nie bylam tu wczesniej...:hmmmm:..no coz..jestem teraz:grins: :multi: Witaj teraz :grins: [quote name='clockwork']cze zaniedbujaca własnego blogasa.... że o innych nie wspomne... u mnie lektura dla ciebie...w temacie twojego mordercy :grins: :oops: W sobotę imprezowałam, wczoraj zdychałam :cool1: Bosh, lecę poczytać, ino kiedy ja nadrobię te 3 dni klachania :placz: Cze Madzialena :loveu: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Paula_ napisał(a):Cze Madzialena :loveu: No cześć cześć:loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :multi::multi::multi:nareszcie przywrócona swiatu :loveu::loveu: Quote
Paula Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']No cześć cześć:loveu::loveu::loveu: :diabloti: :evil_lol: Cze goopecku :loveu: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:nareszcie przywrócona swiatu :loveu::loveu: :multi: :loveu: Nie wiem, kiedy nadrobię te Wasze klachanie i będę na bieżąco :evil_lol: ;) Dziś już więcej blogasków nie dam rady przelecieć :roll: Nie gadajcie jutro za dużo :modla: Dogobranoc :hand: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Paula_']:evil_lol: Cze goopecku :loveu: :multi: :loveu: Nie wiem, kiedy nadrobię te Wasze klachanie i będę na bieżąco :evil_lol: ;) Dziś już więcej blogasków nie dam rady przelecieć :roll: Nie gadajcie jutro za dużo :modla: Dogobranoc :hand: :multi::multi::multi:dopsz :loveu::loveu:....będziemy grze/s/c/zne;):evil_lol: Quote
BeaC Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hej Paulino...........wiem że przeczytasz to dopiero wieczorem, ale WITAM CIĘ!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 cze Paula... nie wiem czy dziś to przeczytasz ale WITAMY SIE :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A ja wiem, że to przeczytasz:B-fly: Witamy siem:B-fly: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 wierze ze przeczytasz wiec witam cieeeeeeeeeee:multi::multi: Quote
Paula Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:dopsz :loveu::loveu:....będziemy grze/s/c/zne;):evil_lol: Zaraz sprawdzę, czy byłyście :evil_lol: [quote name='BeaC']Hej Paulino...........wiem że przeczytasz to dopiero wieczorem, ale WITAM CIĘ!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Witaj Beatko :loveu: [quote name='clockwork']cze Paula... nie wiem czy dziś to przeczytasz ale WITAMY SIE :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Witaj Madzialeno :loveu: [quote name='Medorowa']A ja wiem, że to przeczytasz:B-fly: Witamy siem:B-fly: Skąd wiedziałaś :cool3: Witaj Madziu :multi: [quote name='agbar']wierze ze przeczytasz wiec witam cieeeeeeeeeee:multi::multi: Błogosławieni Ci, którzy uwierzyli ... :evil_lol: Witaj Ago :multi: [quote name='evaxon']cze mamusiu:loveu: Cze córciu :loveu: [quote name='bonita']Heja :evil_lol: :multi: Hejka słoneczko z minami :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :multi::multi::multi:są są Mordercy Warszawscy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts