Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']nie wokol:grins:...na:diabloti: tak tak .......wiedzialam :razz::razz: zapakuj w chimoczka:diabloti: :roll:...chimoczek ..jakby Ci to powiedzieć :razz::razz:....chimoczek się :cool1:.....wyprowadził :grins: ale zostawił dla Ciebie piłeczke :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Powituję Was i bardzo mocno ściskam :loveu::loveu: Quote
dreamer Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Paula_']Kochane, podnieście czasem wątek suni :modla: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101761 Taka śliczna, mięciutka jednokłapouszka :loveu: Dziękuję dziewczyny za podbijanie wątku. Okazało się, że suczka ma drugi wątek (wcześniejszy) na dogo. Ten "mój" został usunięty. Miłego dnia. Quote
dreamer Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Na Animalia.pl jest akcja świąteczna: Choinka 2007 Po raz kolejny organizujemy Świąteczną zbiórkę dla schronisk. Ubierajcie choinki i wysyłajcie je przyjaciołom, a my za każdą obejrzaną przekażemy 10g karmy*. Czy to mało? W zeszłym roku wysłaliście prawie 20 000 choinek, co dałoby 200kg karmy. Sądzimy, że uda się w tym roku wysłać przynajmniej dwa, trzy razy tyle pocztówek, co da około pół tony suchej karmy! Aby ubrać choinkę i wysłać pocztówkę, kliknij tutaj! * każda pocztówka liczy się tylko raz, każdy odbiorca liczy się tylko raz. Wielokrotne oglądanie tej samej pocztówki, lub wysyłanie wielu pocztówek do jednego odbiorcy nie zwiększa ilości złotówek. Postaraj się, wyślij pocztówki do jak największej ilości osób! Liczymy pocztówki obejrzane do końca 26 grudnia. Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='dreamer']Na Animalia.pl jest akcja świąteczna: Choinka 2007 Po raz kolejny organizujemy Świąteczną zbiórkę dla schronisk. Ubierajcie choinki i wysyłajcie je przyjaciołom, a my za każdą obejrzaną przekażemy 10g karmy*. Czy to mało? W zeszłym roku wysłaliście prawie 20 000 choinek, co dałoby 200kg karmy. Sądzimy, że uda się w tym roku wysłać przynajmniej dwa, trzy razy tyle pocztówek, co da około pół tony suchej karmy! Aby ubrać choinkę i wysłać pocztówkę, kliknij tutaj! melduje że zadanie wykonano :grins::multi: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='dreamer']Na Animalia.pl jest akcja świąteczna: Choinka 2007 Po raz kolejny organizujemy Świąteczną zbiórkę dla schronisk. Ubierajcie choinki i wysyłajcie je przyjaciołom, a my za każdą obejrzaną przekażemy 10g karmy*. Czy to mało? W zeszłym roku wysłaliście prawie 20 000 choinek, co dałoby 200kg karmy. Sądzimy, że uda się w tym roku wysłać przynajmniej dwa, trzy razy tyle pocztówek, co da około pół tony suchej karmy! Aby ubrać choinkę i wysłać pocztówkę, kliknij tutaj! * każda pocztówka liczy się tylko raz, każdy odbiorca liczy się tylko raz. Wielokrotne oglądanie tej samej pocztówki, lub wysyłanie wielu pocztówek do jednego odbiorcy nie zwiększa ilości złotówek. Postaraj się, wyślij pocztówki do jak największej ilości osób! Liczymy pocztówki obejrzane do końca 26 grudnia. lece wysylać :multi::multi::multi: w zeszlym roku mnie przymknęli na 2 dni :oops::oops::oops:za wysylanie choinek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myśleli zem SPAMER:mad::mad::mad: Quote
bonita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hu, hu, hu , hu zima wraca kkkurde Witajcie ZaMaksioAxowani :loveu: Quote
BeaC Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ................hejka Maksymilianowa i Axowa:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Alicja napisał(a)::roll:...chimoczek ..jakby Ci to powiedzieć :razz::razz:....chimoczek się :cool1:.....wyprowadził :grins: ale zostawił dla Ciebie piłeczke :loveu: chimoczek sie wyprowadzil:crazyeye:jak tooo:placz::placz:ty mi chyba nie mowisz calej prawdy:placz: Quote
Izabela124. Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witanko, widzialam fotasy, sa laulalu Quote
Paula Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 malawaszka napisał(a):ale fajna kłapouszka :loveu: Słodkie ma te uszka :loveu: BeaC napisał(a):Hej paulino przyszłam do Ciebie, poogladalam fotki............... masz taki sam stół do pingla jak ja miałam w Opolu:razz::razz::razz: trzymaj się ciepło bo pogoda nie ten teges i mnie juz coś dopadło......... narazie siedzę w pracy ale jak dostane goraczki to nikuta.............. spieprzam w chat:cool3: Hej Beato :multi: Dzięki :loveu: Nie gorączkuj, zdrówka życzę :kciuki: agbar napisał(a):dzien dobry Paulowata:grins:...kurde ale mi sie zachcialo w ping ponga zagrac....:) Cze Agowata :multi: Przyjeżdżaj na ping ponga :grins: emdziolek napisał(a):Cześc Paula:loveu: No to teraz wiem gdzie iśc na pingla jak bede w wawce:evil_lol: A ja znowu chola:placz::placz: Garło zawalone, kaszel mokry, katar nie z tej ziemi i trzeba do szkółki:placz: Cześć Emka :loveu: Ty też wpadaj :razz: Ale najpierw się wylecz, co by mi tu zarazków nie przywozić :evil_lol: ;) Współczuwam Ci tych ciągłych chorób :glaszcze: clockwork napisał(a):meduje żem przyszła z rańca :loveu: :loveu: Meldunek przyjęty nocką :grins: Quote
Paula Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Alicja napisał(a):Cze Paula:multi:Melduję się zaspana ...z rana :grins: Cze Ala :multi: :loveu: Zaspałaś :-o Niemożliwe :evil_lol: ;) jonQuilla napisał(a):Cześć :multi: Powituję Was i bardzo mocno ściskam :loveu::loveu: Cześć :multi: Ała, nie tak mocno :evil_lol: ;) Dzięki i wzajemnie :loveu: dreamer napisał(a):Dziękuję dziewczyny za podbijanie wątku. Okazało się, że suczka ma drugi wątek (wcześniejszy) na dogo. Ten "mój" został usunięty. Magda, a ta suczka chyba jest u Twojej znajomej od Bruxy :razz: dreamer napisał(a): Miłego dnia. Dzięki :grins: :evil_lol: evaxon napisał(a)::loveu:czesc mamusia Cześć córusia :loveu: bonita napisał(a):Hu, hu, hu , hu zima wraca kkkurde Witajcie ZaMaksioAxowani :loveu: Qrde, brrrr, mróz :placz: Witaj zaFafluniona :loveu: BeaC napisał(a):................hejka Maksymilianowa i Axowa:loveu::loveu::loveu: Hej Luśkowa :loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko, widzialam fotasy, sa laulalu :hmmmm: Skoro tak twierdzisz :evil_lol: ;) Zaraz będą następne :razz: Quote
furciaczek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nie bylo mnie kilka dni a tu taka zmiana... nie spodziewalabym sie ze urzadzasz walki psow:evil_lol: Quote
Paula Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 furciaczek napisał(a):Nie bylo mnie kilka dni a tu taka zmiana... nie spodziewalabym sie ze urzadzasz walki psow:evil_lol: Widzisz, jaka niespodziewajka :cool1: :diabloti: Hej Fur :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :hmmmm: Paula ....zegarek Ci się przestawił ......prawda:grins: A tak wogóle to .......DOBERECZEK :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/0506.jpg a ona go gryyyyyyyyyy:placz::placz::placz::placz:zie Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 furciaczek napisał(a):Nie bylo mnie kilka dni a tu taka zmiana... nie spodziewalabym sie ze urzadzasz walki psow:evil_lol:no i widzisz furciaczku.... jak Ty mało wiesz o zyciu... widziałaś Paule?? toż to z oczu jej bije umiłowanie do psich walk :diabloti::evil_lol: Paula_ napisał(a): Magda, a ta suczka chyba jest u Twojej znajomej od Bruxy :razz: :multi::multi: tak, tak!!! poprzewracało sie Bruxowej w główce :multi::multi: ma suniena tymczasie :multi::multi: widać że Magda i widać że z Jastrzebia :razz::razz: kto inny miałby takie serducho :razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć :multi::multi: Widzę że Max to prawdziwy dżentelmen i daje fory swojej partnerce do walk :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mówią że prawdziwych dżentelmenów już nie ma :evil_lol::evil_lol: Miziaki dla całego stowarzyszenia zwierzaków z tego bloga :loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A ja, bezczelnie się chwaląc :eviltong::lol::cool3:, powiem że widziałam osobiście :loveu:jak Maxio daje fory Szpili - to był dopiero popis dżentelmeństwa!:lol: Mizianko dla najsłodszego Maxia na ziemi!:loveu::lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='AśkaK']A ja, bezczelnie się chwaląc :eviltong::lol::cool3:, powiem że widziałam osobiście :loveu:jak Maxio daje fory Szpili - to był dopiero popis dżentelmeństwa!:lol: Mizianko dla najsłodszego Maxia na ziemi!:loveu::lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bezczelnie powiem ze też to znam z osobistych obserwacji :evil_lol::evil_lol:;) Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='AśkaK']A ja, bezczelnie się chwaląc :eviltong::lol::cool3:, powiem że widziałam osobiście :loveu:jak Maxio daje fory Szpili - to był dopiero popis dżentelmeństwa!:lol: Mizianko dla najsłodszego Maxia na ziemi!:loveu::lol: i co szpanije... ja tez to widziała :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pysia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/0503.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Znowu Axa zagryza Maxa :mad::evil_lol: Witaj Paula :multi: Quote
Recommended Posts