clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 cze... ide do szczurków :eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Scurki scurecki:loveu::loveu: Uwilebiam ich ogonki:loveu: Jak tak miziają po twarzy:loveu: Quote
e.v.a Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 mamuciu nie pij tyle:placz::shake::shake::shake::evil_lol: witanko z rana:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jakie te szczurki są śliczne :loveu::loveu::loveu: Jak moja Shiro...cud miód i malina :loveu: Cześć Paulinko :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Scurki z czerwonymi okami :-o To ja wolę juz czarne scurki ;) Witaj Paulo i reszto ferajny :multi: A kregosłupik lecz bo to paskudna sprawa...Wiem z autopsji :diabloti: Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witanko :multi: A Ja dziś jestem wyspana :D scurki albinosy, dawno takich nie widziałam :) cuś je :evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/sps/1101.jpg Pozdrowionka Quote
Paula Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 basia2202 napisał(a):o boosz... jakie to to ma cerwone oka! :crazyeye: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/sps/1103.jpg witanko Paulko w sobotni poranek:loveu: idę robić tosty pychaśne:) chcesz trochę?:) :D Na żywo aż takie czerwone nie są :evil_lol: Witaj Basiu :loveu: To ja poproszę tosta na śniadko :grins: BeaC napisał(a):.tak jak obiecałam zaczęłam od Ciebie.witaj Paulino............. przeczytałam , że się sypiesz???:crazyeye:ale tyś jeszcze młódka jest:razz: pozdrowienia dla siostry........i mizianko dla piesów........ :multi: Witaj Beatko :loveu: Jeszcze się jakoś trzymam ;) Dzięki i wzajemnie, a piesy pomiziam jutro :loveu: Alicja napisał(a)::multi::multi:witaj Paula ... jak tam plecki :razz::razz:...wstawaj ...szkoda dnia:multi::loveu::multi: Witaj Alu :multi: Plecki dobrze, już nie bolą :lol: A ja tam lubię pospać, a tylko w weekend mogę :placz: clockwork napisał(a):cze... ide do szczurków :eviltong::eviltong: Cze Madzialenka :multi: Dzięki za odwiedzinki u szczurków :loveu: i Ali też :loveu: Quote
Paula Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Medorowa napisał(a):Scurki scurecki:loveu::loveu: Uwilebiam ich ogonki:loveu: Jak tak miziają po twarzy:loveu: A jak fajnie wąsikami łaskoczą w szyjkę :grins: :loveu: evaxon napisał(a):mamuciu nie pij tyle:placz::shake::shake::shake::evil_lol: witanko z rana:loveu: Dobsz córcia, już nie będę ;) Przez tydzień :eviltong: jonQuilla napisał(a):Jakie te szczurki są śliczne :loveu::loveu::loveu: Jak moja Shiro...cud miód i malina :loveu: Cześć Paulinko :multi::multi::multi: :loveu: Cześć Kasiulko :multi: Quote
Paula Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Pysia napisał(a):Scurki z czerwonymi okami :-o To ja wolę juz czarne scurki ;) Witaj Paulo i reszto ferajny :multi: A kregosłupik lecz bo to paskudna sprawa...Wiem z autopsji :diabloti: Albinoski są fajne :loveu: Beżówki tez mają czerwone oka :lol: Witaj Pysiu z czarnuchami :loveu: A kręgosłupik boli, bo za dużo siedzę przy kompie :roll: pójdę na gimnastykę korekcyjną :evil_lol: ;) mia_mia napisał(a):fajowe szczuraski:) :loveu: bonita napisał(a):Witanko :multi: A Ja dziś jestem wyspana :D scurki albinosy, dawno takich nie widziałam :) cuś je :evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/sps/1101.jpg Pozdrowionka Witaj Kasiu :multi: Ja tyż :grins: Oj, to nie oglądałaś fot z lata :eviltong: Karola miała na tymczasie 9 albinosków, teraz ma dwa. Z majowej interwencji najdłużej właśnie waciki szukały domków :cool1: Dziękować i wzajemnie :loveu: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :multi::multi:witanko ....:loveu: wstałam o 9 .....:roll::razz:...czyli późno jak na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: głaski buziory miziańce dla szaleńca Maxa :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Paula_ napisał(a):Z majowej interwencji najdłużej właśnie waciki szukały domków :cool1: bo ludziom się nie podobają :roll: ja też mówiłam że albinos i inny szczurek z czerwonymi oczami odpada...ale jak zobaczyłam albinoskę znajomej, która była śliczna :loveu:...wymiziałam ją to się zakochałam a po jakiś 3 miesiącach przyjechała do mnie malutka Shiro, wyrosła na taką ślicznotę że chce mi się ją ściskać i ściskać :loveu::loveu::loveu: Witam Paulinko :multi::multi: Quote
Pysia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witaj Paula :multi: Co do albinosów to pozwól że ja jednak zostanę przy czarnuchach :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Paula_ napisał(a):Cze Madzialenka :multi: Dzięki za odwiedzinki u szczurków :loveu: i Ali też :loveu: :hmmmm: dleczego mi dziękujesz za odwiedzinki u Ali?? :razz::eviltong: przeca bywam u niej notorycznie :roll::roll::diabloti: cześć kobieto po osiemnastce :multi::multi: Quote
e.v.a Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 matka gdzie ty sie szlajasz znowu??:placz::evil_lol::loveu: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 na dobranoc... dobrywieczór......... :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):na dobranoc... dobrywieczór......... :razz::razz: :evil_lol::evil_lol:Mis Pluszowy spiewa Wam ..jestem sobie Mis uszatek bo klapniete uszko mam ...:evil_lol: Dobranoc beznetowa Paulo :hand: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:Mis Pluszowy spiewa Wam ..jestem sobie Mis uszatek bo klapniete uszko mam ...:evil_lol: Dobranoc beznetowa Paulo :hand: haha... czekałam kto dośpiewa końcówke... a kto jak nie Alutka :loveu::loveu: co?? Paula nie ma neta??? komornik zabrał?? :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):haha... czekałam kto dośpiewa końcówke... a kto jak nie Alutka :loveu::loveu: co?? Paula nie ma neta??? komornik zabrał?? :razz::razz: :oops::oops:bo ja lubiam śpiewać ;)...tak ukryty mam talent :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula ...jak tam awaria :razz::razz: Witanko :multi::loveu::multi:poniedziałkowe :cool1: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :multi: Co do albinosów to pozwól że ja jednak zostanę przy czarnuchach :evil_lol: hehe ja też :evil_lol: no i przy samoczkach - bo ten ekhem "bagaż" z tyłu szczurosamca jakiś taki... ehh :shake: nie no - ogólnie to zostanę przypsach :lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 evaxon napisał(a)::mad: mamo wracaj mamunia neta nie miala :razz::razz:...nie fochaj Quote
Recommended Posts