Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 dbsst napisał(a):eheheh tak se tłumacz żyraffko ;) ida spac pa :grin: Dobranoc smoku :bye: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 dbsst napisał(a):na piżamie to był BOXER :shake: :evil_lol: Szkoda, że jej zapomniałaś :diabloti: Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ide spac i snic o tobie nałoznico muła Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Muła tam nie było, pamiętałabym na pewno :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:śpiszki w latexach ...boxie , zeberki i żyrafki:eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 paula_z napisał(a):Czego gały wytrzeszcza :p bo ma za mocno buciki zwiazane:p Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon']bo ma za mocno buciki zwiazane:p Po domu w bucikach śmigasz :shake: ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:śpiszki w latexach ...boxie , zeberki i żyrafki:eviltong:[/FONT] :grin: Dobranoc, nietoperze na noc :evil_lol: :bye: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 paula_z napisał(a):Po domu w bucikach śmigasz :shake: ;) :razz: to takie wiesz bamboszki wiazane:diabloti: :evil_lol: Quote
dreamer Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dzień dobry! ~*~ zdjęcia z wczorajszych spacerków Quote
dreamer Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ~*~ wczoraj upiekłam zebrę (trochę krzywa wyszła, bo nie mam okrągłej formy) i ciasteczka cynamonowe (pysssssszne) Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 witanko:multi: [quote name='dreamer'] no prosze... a tu mamy przykład typowego sadyzmu pospolitego :diabloti: :placz: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dreamer'] ~*~ wczoraj upiekłam zebrę (trochę krzywa wyszła, bo nie mam okrągłej formy) i ciasteczka cynamonowe (pysssssszne) [FONT=Arial]:diabloti:Karolina .....litości.....zaciekłam sobie cały klawikord :placz::placz::placz::evil_lol: cześć i czołem dziewczyny i chłopaku:multi: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dreamer'] wczoraj upiekłam zebrę (trochę krzywa wyszła, bo nie mam okrągłej formy) i ciasteczka cynamonowe (pysssssszne) :mdleje::mdleje: Ale bym sobie wszamała:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] :o to on taki wielgachny łooo matko :):):):) ile ciałka do przytulania:cool3: [FONT=Arial]że niby wielki?? miniaturka w sumie... taki kundel niewyrośnięty :shake::placz:[/FONT] [quote name='dreamer'] [FONT=Arial]jako iż wszystkie podniecają się ciasteczkami- ja podniece się MAXEM.. Axą nie moge bo mnie posądzą o homosexualizm ;)... uwaga podniecam się Maxiem: łał.. uuuuuu,,, eeeehhhhh... aaaaaa!!!! JUŻ! dzień doberek siostry warszawianki :multi: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]KAROLINO!!!!!!!!!!!!! :scream_3::scream_3::scream_3: powiedz no mi kochana jakiego programiku ty sobie używasz do przeróbki fotek??? sister moja prosi cie o odpowiedź :evil_lol::evil_lol: siostro moja... spytałam :p[/FONT] Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 tak nie mozna....nie mozna sie tak pastwic nad wyglodnialym ludem....:diabloti: witejcie siory:diabloti: Quote
dbsst Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ja kce ciasteczko czesc Karola :multi: czesc zboczona :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']ja kce ciasteczko czesc Karola :multi: czesc zboczona :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:debe .......padam jak idę za Tobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
PIKA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cześc Paula Slyszałam żeś się szlajala po jakichś Rybnikach? :eviltong: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: no prosze... a tu mamy przykład typowego sadyzmu pospolitego :diabloti: :placz: Cześć córka :multi: Racja ;) Nic mi nie przyniosła, zeżarły wszystko same :placz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Karolina .....litości.....zaciekłam sobie cały klawikord :placz::placz::placz::evil_lol: cześć i czołem dziewczyny i chłopaku:multi:[/FONT] Na gulu zagrała :placz: Cześć dziewczyno z chłopakami :multi: [quote name='madzia i medor']:mdleje::mdleje: Ale bym sobie wszamała:loveu::loveu: Ja też :roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]że niby wielki?? miniaturka w sumie... taki kundel niewyrośnięty :shake::placz:[/FONT] [FONT=Arial]jako iż wszystkie podniecają się ciasteczkami- ja podniece się MAXEM.. Axą nie moge bo mnie posądzą o homosexualizm ;)... uwaga podniecam się Maxiem: łał.. uuuuuu,,, eeeehhhhh... aaaaaa!!!! JUŻ! dzień doberek siostry warszawianki :multi: [/FONT] Taki tyci tyci :loveu: :grin: Szybko :evil_lol: Dziń dybry Tyszanko z Jastrzębia :p Quote
Paula Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]KAROLINO!!!!!!!!!!!!! :scream_3::scream_3::scream_3: powiedz no mi kochana jakiego programiku ty sobie używasz do przeróbki fotek??? sister moja prosi cie o odpowiedź :evil_lol::evil_lol: siostro moja... spytałam :p[/FONT] Sis poszła do sklepu, odpowiem za nią :p Używa painta, podziwiam, że jej się chce :cool1: [quote name='dealer']tak nie mozna....nie mozna sie tak pastwic nad wyglodnialym ludem....:diabloti: witejcie siory:diabloti: I jeszcze do tego nie dać nawet kawałeczka :shake: Witaj jednatrzeciamuzgo :evil_lol: [quote name='dbsst']ja kce ciasteczko czesc Karola :multi: czesc zboczona :evil_lol: A Karola chce od Ciebie przepis na ciasteczka :razz: Ni ma jej, będzie później :lol: Cześć zwichnięta żuchwo :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:debe .......padam jak idę za Tobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] W berka się bawicie, łobuziaki :razz: [quote name='PIKA']Cześc Paula Slyszałam żeś się szlajala po jakichś Rybnikach? :eviltong: Cześć Aga :multi: W końcu trzeba się poszlajać, ile można być grzeczną ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :multi: a ja cie widzialam a ja cie widzialam:multi: Quote
Paula Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a)::multi: a ja cie widzialam a ja cie widzialam:multi: Gdzie, gdzie :diabloti: Quote
Recommended Posts