PIKA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 paula_z napisał(a):To do soboty bedziesz sie czepiac :evil_lol: :evil_lol: jaaasne kkkurna ale n się namęczylam, zeby tu wejś :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no i robi się powoli druga senna galeria :lol::loveu: Quote
e.v.a Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 coraz wiecej nochalkow:multi: hej mamusiu :multi: Quote
dreamer Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 nie najlepsza ta fotka, ale nie mogę się powstrzymać :roll: :evil_lol: ~*~ Max: A co tam masz? Quote
e.v.a Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dreamer napisał(a):nie najlepsza ta fotka, ale nie mogę się powstrzymać :roll: :evil_lol: ~*~ Max: A co tam masz? buahahahahahahaha....... Quote
Paula Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 malawaszka napisał(a):no i robi się powoli druga senna galeria :lol::loveu: Hehe :D Narazie tylko takie foty nam wychodza :cool1: W ruchu to porazka ;) evaxon napisał(a):hej mamusiu :multi: Hej corus :loveu: Dogo mi sie slimaczy :angryy: Tragedia :placz: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dreamer napisał(a):nie najlepsza ta fotka, ale nie mogę się powstrzymać :roll: :evil_lol: ~*~ Max: A co tam masz? A to co znowu :crazyeye: A gdzie kultura :mad: Na dogo takie świństwa pokazywać :angryy: Tfu... kur....o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wpadłam się przywitać ....do mnie nie zapraszam bo nie mam fotek:oops: Quote
Paula Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 evaxon napisał(a):dziendobry mamusiu :) Dobry Wieczor corusiu :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):Wpadłam się przywitać ....do mnie nie zapraszam bo nie mam fotek:oops: Witaj Alu :loveu: I tak wpadne :eviltong: tylko jakies fotki wstawie :p Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 no ,nareszcie dużo fotek :) zapraszam do mnie , można się czepiać :evil_lol: Quote
Paula Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Vectra napisał(a):zapraszam do mnie , można się czepiać :evil_lol: Ja nie Pika ;) Bylam, czytalam :p Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Max uczy Axe sikania z podniesioną nogą? :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 paula_z napisał(a):Ja nie Pika ;) ale mi opinie robi :shake::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 PIKA napisał(a):ale mi opinie robi :shake::evil_lol: prawde pisze :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 PIKA napisał(a):Max uczy Axe sikania z podniesioną nogą? :evil_lol: Buhahaha :grin: PIKA napisał(a):ale mi opinie robi :shake::evil_lol: Hehe :cool3: Opinie juz sobie dawno wyrobilas :eviltong: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale się działo na tym wyrku ;) Cześć Paula :) tu tyle fotków, a mi dogo już trzeci dzień ledwo lezie Nie zapeszam, ale teraz jest jakby lepiej :D Quote
Paula Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 bonita napisał(a):Cześć Paula :) tu tyle fotków, a mi dogo już trzeci dzień ledwo lezie Nie zapeszam, ale teraz jest jakby lepiej :D Czesc Bonita :multi: Mnie dzis dogo smiga calkiem niezle :p Quote
Recommended Posts