e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 paula_z napisał(a): Hej corcia :lol: Dobrze, ze nie zomo ;) :diabloti: U nas tez bialo i zimno jak cholera :shake: achh mamusiu ty zawsze potrafisz pocieszyc:loveu: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 evaxon napisał(a):achh mamusiu ty zawsze potrafisz pocieszyc:loveu: :evil_lol: Do uslug :eviltong: ;) Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 paula_z napisał(a):Do uslug :eviltong: ;) to zrob mi kanapki na jutro do szkoly:evil_lol: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='evaxon']to zrob mi kanapki na jutro do szkoly:evil_lol: Smacznego Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='paula_z'] Smacznego Mniam już zjadam i Ewie do szkoły nie zostanie:diabloti: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='paula_z'] Smacznego :mdleje:pyyychaaa ale kielbaske wolala bym zamienic napomidorka:razz: [quote name='bonita']Mniam już zjadam i Ewie do szkoły nie zostanie:diabloti: :evil_lol: :placz: maaaamoooooo:placz: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje:pyyychaaa ale kielbaske wolala bym zamienic napomidorka:razz: :placz: maaaamoooooo:placz: :mad: Najpierw wybrzydza, a potem mame woła :evil_lol: Zrobie Ci druga, a kielbaske daj bratu ;) Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 paula_z napisał(a)::mad: Najpierw wybrzydza, a potem mame woła :evil_lol: Zrobie Ci druga, a kielbaske daj bratu ;) :multi: oki oki dam mu kiełbaske:multi: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A te se gadają w najlepsze o kanapkach :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14']A te se gadają w najlepsze o kanapkach :evil_lol:. o czyms trzeba;) Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 evaxon napisał(a):o czyms trzeba;) Może o pająkach? Wodziałam dzisiaj w zoologu tarantule :loveu: Jaka puchata śliczna przytulanka :loveu: Ach....Zakochałam się :loveu: Quote
Paula Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tarantula uciekla z tego zoologa i smiga mi po galerii :diabloti: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='paula_z']Tarantula uciekla z tego zoologa i smiga mi po galerii :diabloti: Same powiedzcie czy to nie pluszowa zabawka :loveu: One ponoc delikatniutkie sa :p Raz upuścisz i po robaczku :-( Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='paula_z']Tarantula uciekla z tego zoologa i smiga mi po galerii :diabloti: Ojej jaki pluszaczek śliczny :loveu: Wiecie, ze się oswoilam z widkami pajakow i juz mna takl nie rzuca :roflt: Quote
e.v.a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='paula_z']Tarantula uciekla z tego zoologa i smiga mi po galerii :diabloti: :loveu: no piekna nooo:loveu: mamo mamo czy to znaczy ze mam nowa siostrzyczke??:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='paula_z']Tarantula uciekla z tego zoologa i smiga mi po galerii :diabloti: :loveu::loveu::loveu:bosz Paula jakie ty masz cudeńko w galerii ....pozwolisz że sobie ukradnę:loveu: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bosh co Wy macie z tymi pająkami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co gdzies nie wejdę to pająki, bleh :shake: Quote
Paula Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']Wiecie, ze się oswoilam z widkami pajakow i juz mna takl nie rzuca :roflt: Hehe, ja tez :D [quote name='evaxon']:loveu: no piekna nooo:loveu: mamo mamo czy to znaczy ze mam nowa siostrzyczke??:evil_lol: Skad wiesz, ze to dziewczynka :hmmmm: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:bosz Paula jakie ty masz cudeńko w galerii ....pozwolisz że sobie ukradnę:loveu: A prosze Cie bardzo :p [quote name='jo-jo']Bosh co Wy macie z tymi pająkami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Sliczne sa :loveu: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 paula_z napisał(a):Sliczne sa :loveu: Okropne :angryy: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 PIKA napisał(a):Ojej jaki pluszaczek śliczny :loveu: Wiecie, ze się oswoilam z widkami pajakow i juz mna takl nie rzuca :roflt: a mnie zaczyna rzucać :shake: :shake: te pająki to jakaś ściema nie działają :placz: :placz: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 anetta napisał(a):Pajaki mnie przesladuja :nerwy: ale to nie Ciebie mają pzresladowac :shake::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Siiena']A kogo mają prześladować ? Dobre pytanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 paula_z napisał(a): Skad wiesz, ze to dziewczynka :hmmmm: :evil_lol: no jak to skad?? ten blysk w oczach... te zgrabne nogi.....:loveu: Quote
bonita Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Siiena'] jakie milusińskie :loveu:. Paula on jest psepiękny:loveu: taki miiisio:loveu: , śpi z Tobą:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts