bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: tyle powiem Weekend już tuż tuż:multi: Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: embrionik:loveu: Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 witam.kiedyś tutaj byłam potem mnie nie byo.znowu przyszłam piękne fotki śpiących psiaków:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Paula gdzie jesteś :mad: przeciez masz dziś wolne :mad: Quote
Paula Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Hej :multi: Pospalam do poludnia, potem poszlysmy na spacerek z psami, pocwiczyc robienie fot w ruchu Nawet kilka wyszlo ;) Quote
Paula Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Nikt nas nie odwiedza, buuu :placz: Chyba trzeba sie polansowac po galeriach :evil_lol: Wrzuce fotki z wczoraj i przedwczoraj, bo mi sie nie chce zmniejszac dzisiejszych :oops: Najpierw Maksiu: Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ty dawaj te fotki w ruchu bo się tu sennie robi :evil_lol: Quote
Paula Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 PIKA napisał(a):Ty dawaj te fotki w ruchu bo się tu sennie robi :evil_lol: Pozniej albo jutro :eviltong: Teraz musze zjesc obiadek na kolacje :cool1: Wysuszyc wlosy, wyjsc z psem :roll: I mnie na browar wyciagaja, a mi sie nie chce :shake: Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='paula_z'] I mnie na browar wyciagaja, a mi sie nie chce :shake: Niemozliwe :crazyeye::crazyeye: choraś, czy jak? :shake::evil_lol: Quote
Paula Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 PIKA napisał(a):Niemozliwe :crazyeye::crazyeye: choraś, czy jak? :shake::evil_lol: Nie chce mi sie jechac :diabloti: A poza tym wole wino lub miodek :eviltong: Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :razz: oo jajko wystaje:turn-l: :turn-l: :turn-l: mamusiu co ty tak z tymi fotami szalejesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dreamer Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Paula wpadła do mnie w odwiedziny :multi: miód się leje, świat się śmieje :grins: dzisiejsze fotki Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :multi::multi::multi:wow jak tu zafocone;) a to jest mniamniuśne:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Paula wpadła do mnie w odwiedziny :multi: miód się leje, świat się śmieje :grins: dzisiejsze fotki bhahahah fotomontaż :evil_lol: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :evil_lol: nastawia dziób na całowanko. Buzi od cioci:loveu: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czuję skarpetkowy zapach:evil_lol: Maksiu:loveu: Quote
Pysia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='dreamer'] :evil_lol: Super fotki Axy i Maxia :multi::multi::multi: Widzę że ioni lubia się bawić razem :loveu: Quote
Recommended Posts