Paula Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100']nie było jej ciepło i miękko :evil_lol: to jedyne czego mi brakuje :shake: na moją wieś nie dowożą żadnej pizzy :placz: buhahaha, mam przeczucie, ze tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Naucz sie robic pizze :eviltong: Taka domowa jest najlepsza :sabber: Nie :mdleje: Prosze, tylko nie to :stormy-sad: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahaha ja KKKiedyś umre ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: stare podłe baby hahahahahahah nie umieraj KKKwiaty w zime drogie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: komu pajączka ? komu ? :cool3: Quote
Paula Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a):komu pajączka ? komu ? :cool3: Ja poprosze, tak na wszelKKKi wypadeKKK :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 buuuahahhahaha wyleczyłam sie z anarchofobii buuuahahahah :roflt: :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ale wy jesteście serdeczne i przyjacielskie :diabloti: do bliźniego trzeba z sercem na dłoni :diabloti: weźcie przykład ze mnie :p Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100']ale wy jesteście serdeczne i przyjacielskie :diabloti: do bliźniego trzeba z sercem na dłoni :diabloti: weźcie przykład ze mnie :p a co niby robimy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100']ale wy jesteście serdeczne i przyjacielskie :diabloti: do bliźniego trzeba z sercem na dłoni :diabloti: weźcie przykład ze mnie :p :bigok:M.A.G.A.:bigok: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Waszka to musi być tak : :bigok:M.A.G.A.:bigok: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']Waszka to musi być tak : :bigok:M.A.G.A.:bigok: :ices_bla: faux pas :evil_lol: Quote
Paula Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dobranoc :bye: M.A.G.A. Wam na noc :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 gupie jesteście :evil_lol: i wcale sie na mnie nie poznałyście :diabloti: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100']gupie jesteście :evil_lol: i wcale sie na mnie nie poznałyście :diabloti: ja nie muszę cię poznawać :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja cię znam na wylot - od dwudziestu kilku lat mam z takim charakterem doczynienia :cool1: koszmar :shake: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']ja nie muszę cię poznawać :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja cię znam na wylot - od dwudziestu kilku lat mam z takim charakterem doczynienia :cool1: koszmar :shake: :evil_lol: nie będę odpowiadać na ta jawną prowokację :cool1: M.A.G.A Z Miłością W Oczach Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maga100']nie będę odpowiadać na ta jawną prowokację :cool1: M.A.G.A Z Miłością W Oczach co brak argumentów ? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Maga100 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']co brak argumentów ? :cool3: :cool3: :cool3: mnieeee? :crazyeye: nie było takie sytuacji, żebym pierwsza zamikła. Ale nie chce z tobą dyskutować, bo WIEM, że ta dyskusja nie skończy się nigdy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Maga100']mnieeee? :crazyeye: nie było takie sytuacji, żebym pierwsza zamikła. Ale nie chce z tobą dyskutować, bo WIEM, że ta dyskusja nie skończy się nigdy :evil_lol: :evil_lol: No i się wydało :diabloti: Wydrukowałam to :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Maksiu piękny i jaki uśmiechniety:loveu::loveu: tylko co Wy z tymi pająkami...gdzie nie wejdę napotykam sie na pajaka .......precz a pająkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 BeaC napisał(a):Maksiu piękny i jaki uśmiechniety:loveu::loveu: tylko co Wy z tymi pająkami...gdzie nie wejdę napotykam sie na pajaka .......precz a pająkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy swoje powody - uwierz :diabloti: Quote
dzasta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']całe dwie foty mam bo Maksio nie chciał pozowac tylko chciał się bawić :) Cześć Paula :multi: Aż albo tylko dwie fotaski ale są i widać na nich uśmiechniętego Maksa :loveu: Co tam u Was słychować mnie dawno nie było a nadrabiać zaległosći ciężko było bo tu tez są pająki i musiałam oczy zasłaniać i przeiwijać posty bo ja mam pająko fobie :shake: Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 heloł mamuska :) a u mnie bialo:placz: i zomno:placz: i znowu biało:placz: i jeszcze zimniej:placz: o boze jak biało:placz: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu miło :loveu::loveu::loveu:emanuje mniłością i serdecznością :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 malawaszka napisał(a): :evil_lol: stare podłe baby hahahahahahah No, ze stare to rozumiem, :shake: ale czemu podłe? :mad: :evil_lol: dzasta napisał(a): bo tu tez są pająki i musiałam oczy zasłaniać i przeiwijać posty bo ja mam pająko fobie :shake: Te pajaki swoich nie ruszają, więc sie nie bojaj :cool3: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 :D Czesc babeczki :lol: [quote name='BeaC']Maksiu piękny i jaki uśmiechniety:loveu::loveu: Witaj Bea :multi: Dziekujemy :loveu: [quote name='Pysia']Mamy swoje powody - uwierz :diabloti: :evil_lol: [quote name='dzasta']Cześć Paula :multi: Aż albo tylko dwie fotaski ale są i widać na nich uśmiechniętego Maksa :loveu: Co tam u Was słychować mnie dawno nie było a nadrabiać zaległosći ciężko było bo tu tez są pająki i musiałam oczy zasłaniać i przeiwijać posty bo ja mam pająko fobie :shake: Czesc Dzasta :multi: U nas w porzadku :lol: Powoli i do przodu ;) Za pajakami ja tez nie przepadam, ale lecze sie z arachnofobii :diabloti: Najbardziej sie bojam ciem :smhair2: [quote name='evaxon']heloł mamuska :) a u mnie bialo:placz: i zomno:placz: i znowu biało:placz: i jeszcze zimniej:placz: o boze jak biało:placz: Hej corcia :lol: Dobrze, ze nie zomo ;) :diabloti: U nas tez bialo i zimno jak cholera :shake: Quote
Recommended Posts