izka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam :lol: Lubię do Was zaglądac ,robisz piekne foty:loveu: Quote
Paula Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='evaxon']mamusiu co ty tak z tymi fotami szalejesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tyle czasu nie bylo wcale, to sobie teraz musze odbic ;) [quote name='evaxon']nie oddam ci go nie oddam :evil_lol: hahaha Haha :D Tylko zalezy kto komu ;) [quote name='Alicjarydzewska']a to jest mniamniuśne:loveu::loveu::loveu: Hihi :p Dzieki :loveu: [quote name='malawaszka']bhahahah fotomontaż :evil_lol: Hahaha :D Bardzo udany ;) [quote name='bonita']nastawia dziób na całowanko. Buzi od cioci:loveu: Buziak przekazany :loveu: [quote name='bonita']Czuję skarpetkowy zapach:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia']Super fotki Axy i Maxia :multi::multi::multi: Widzę że ioni lubia się bawić razem :loveu: No lubia, lubia :p A najbardziej lubia sie podgryzac :cool3: [quote name='izka']Witam :lol: Lubię do Was zaglądac ,robisz piekne foty:loveu: Witam u Maksia i Axy :multi: Dzieki :loveu: Foty robila tez moja sis :p Quote
Basia&Safi Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [QUOTE][/QUOTE] big big calusek w ten slodki kicholek :):):) pozwolisz ze wpadne do was i ukradne Ci maksia :cool3: Quote
PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ojej ile fotków :multi: Rewelka :multi: Axa batman :evil_lol: Quote
Paula Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] big big calusek w ten slodki kicholek :):):) pozwolisz ze wpadne do was i ukradne Ci maksia :cool3: Nosek ucalowany :loveu: Nie pozwole :eviltong: Za Safi pewnie by poszedl, nie obejrzawszy sie nawet na pancie ;) :diabloti: Albo wpadnij z Safi, to zostanie juz z nami :loveu: bo nie oddamy ;) :p [quote name='PIKA']Axa batman :evil_lol: Hihihi :D Axa jest zwinna jak kot :p Jak sie bawia, to potrafi w miejscu obrocic sie dwa razy wokol wlasnej osi, a Maksiu stoi, jak ta ciapa i nie wie o co chodzi :grin: Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 a gdzie no te foty obiecane :mad: w ruchu bardzo cacy :) Quote
Paula Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Vectra napisał(a):a gdzie no te foty obiecane :mad: w ruchu bardzo cacy :) No sister wczoraj wstawila :cool3: Mam jeszcze kilka, ale nie zmniejszone :roll: Dzieki :loveu: Dzis bylo wieksze zachmurzenie i mi za ciemne wyszly :shake: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 no widzisz ,a u mnie na wsi było pikne słoneczko :cool3: :cool3: Quote
Paula Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 A ja za pozno wstalam i juz sie schowalo :placz: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witaj Paula :multi: Ale super fotki :loveu: Szczególnie Maxio podoba mi się na tej trzeciej od dołu :loveu: Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 czesc mamusiu:multi: :evil_lol: swietna fota:lol: :lol: :lol: aaaaa Axta tylko nie po jajkach:placz: Quote
Paula Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Paula :multi: Ale super fotki :loveu: Szczególnie Maxio podoba mi się na tej trzeciej od dołu :loveu: Witaj Pysiu :multi: Dzieki :loveu: Dobre swiatlo bylo, wczorajsze i dzisiejsze foty wyszly za ciemne :placz: [quote name='evaxon']czesc mamusiu:multi: :evil_lol: swietna fota:lol: :lol: :lol: aaaaa Axta tylko nie po jajkach:placz: Czesc corcia :multi: Tutaj Axa zaczela polowanie na kaczki, ale sie karta skonczyla :cool1: Hahaha :D Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 paula_z napisał(a):Witaj Pysiu :multi: Dzieki :loveu: Dobre swiatlo bylo, wczorajsze i dzisiejsze foty wyszly za ciemne :placz: Moje Zmoroszelmy czarne to słoneczko potrzebne bardzo aby je doświetlić.....;) Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ile foooootków :) Sjuper. Ciocia jest zachwycona :D Lisek poluje na kaczki ;) świetne! (Odwiedz mnie dzisiaj, to Cię dodam do ulubionych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
malawaszka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :klacz: suuupeeerrrrrr czy teraz już będzie zawsze tak dużo fotek?? :multi::multi::multi::multi: a Axa na fotce akuku jest boska :lol::loveu: Quote
Paula Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Pysia']Moje Zmoroszelmy czarne to słoneczko potrzebne bardzo aby je doświetlić.....;) Maksiu jest ciemny i tez dobre swiatelko potrzebne, Axa lepiej wychodzi na fotach :p [quote name='bonita']Lisek poluje na kaczki ;) świetne! (Odwiedz mnie dzisiaj, to Cię dodam do ulubionych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Hahaha :D (Ciotka, robisz sie mistrzem lanserki :evil_lol: ) Quote
Paula Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='malawaszka']:klacz: suuupeeerrrrrr czy teraz już będzie zawsze tak dużo fotek?? :multi::multi::multi::multi: a Axa na fotce akuku jest boska :lol::loveu: Czy zawsze tak duzo to nie wiem, ale beda :p :loveu: Hahaha :D Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 (Ciotka, robisz sie mistrzem lanserki :evil_lol: ) :multi: :multi: :multi: Hura! Jestem The Best i cool :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Jesteś na pierwszym miejscu w mojch ulubionych:cool3: :evil_lol: podaj mi jeszcze swojego sms-a to sobie coś popiszemy do siebie:loveu: :evil_lol: i będę Cię ZAWSZE informować kiedy nowe fotki w mojej galerii będą;) :diabloti: Quote
Paula Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Buhahahhaha :roflt: :roflt: :roflt: I jeszcze zrobimy sobie czat na skypie :grin: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 paula_z napisał(a):Buhahahhaha :roflt: :roflt: :roflt: I jeszcze zrobimy sobie czat na skypie :grin: :evil_lol: bhahahahha a kto nie ma skypa KONIECZNIE musi sobie zainstalować :evil_lol: Quote
Recommended Posts