PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześc Paula :multi: Foty nie są takie zle ;) Ja na początku mialam gorsze :evil_lol: Quote
Paula Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Czesc Aga :multi: Dzieki :loveu: Jeszcze kilka z weekendu: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='paula_z']I domowe: Maxiu ma taki sznurek jak Zmoroszelmy :multi: Ile fotów ostatnio :multi: Boszzzzzzzzzzz skręciłam noge od tego podskakiwania....:evil_lol: Quote
Paula Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzz skręciłam noge od tego podskakiwania....:evil_lol: Hehehe :D Ide spac, dogobranoc :bye: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu::loveu::loveu: Max jaka postawa :razz: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Spróbuj zabrać ciotka:diabloti: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Wskakuj pańcia do mnie do wyrka:evil_lol: Quote
BeaC Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='paula_z']Czesc Aga :multi: Dzieki :loveu: Jeszcze kilka z weekendu: .......a tutaj tak wyszło jakby miał uszki związane.... słi8czny jest:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Hej hej :multi: Wrocilam niedawno od Piki - Hipcio jest bowski :mdleje: Fotki nie oddaja jego cudownosci :loveu: :calus: Quote
Paula Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Vectra napisał(a):a masz fotki Hipolita Hę ? Nie mam, nie bralam aparatu, Debe byla z Emilem :cool3: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A ja mam pytanko :p Czy Pika pozwoliła Ci wtrącić choć jedno maluteńkie słóweczko? :diabloti: Quote
Paula Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):A ja mam pytanko :p Czy Pika pozwoliła Ci wtrącić choć jedno maluteńkie słóweczko? :diabloti: Hehehe :D Musialam jej przerywac :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi::multi::multi:heyka Paula Ale fajny żabolek:loveu: Quote
Paula Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Czesc Ala, Bea i corcia :loveu: i reszta :lol: Wrocilam dopiero z cmentarza, musze zjesc obiadek, wybiegac psa i wyszykowac sie do Ewci :multi: W koncu zobacze Frania :loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Ala, Bea i corcia :loveu: i reszta :lol: Wrocilam dopiero z cmentarza, musze zjesc obiadek, wybiegac psa i wyszykowac sie do Ewci :multi: W koncu zobacze Frania :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i bedzie ci spał na kolankach;) Quote
Paula Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i bedzie ci spał na kolankach;) :eviltong: Tak, a on bedzie grzecznie siedzial na moich kolankach, w ogole nie bedzie gryzl i bedzie smacznie spal :evil_lol: Ide z psem i jade :bye: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 paula_z napisał(a)::eviltong: Tak, a on bedzie grzecznie siedzial na moich kolankach, w ogole nie bedzie gryzl i bedzie smacznie spal :evil_lol: Ide z psem i jade :bye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie nie wale nie będzie podgryzał:evil_lol: Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Ala, Bea i corcia :loveu: i reszta :lol: Wrocilam dopiero z cmentarza, musze zjesc obiadek, wybiegac psa i wyszykowac sie do Ewci :multi: W koncu zobacze Frania :loveu: Jedziesz do nich, ale Ci zazdraszczam:loveu: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):A ta wybyła do morderców :shake: :evil_lol: Ni ma Jej jeszcze:cool3: Quote
Paula Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Hej, jestem, zyje ;) Tylko spalam dlugo :oops: i z psem bylam na spacerku :lol: Quote
Recommended Posts