Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='paula_z']Buhahahhaha :roflt: :roflt: :roflt: I jeszcze zrobimy sobie czat na skypie :grin: :evil_lol::multi::multi::multi:skąd wiedziałaś ze chciałam cie zaprosić na czata;) Dodałam cię do ulubionych....aha a nie masz brata przypadkiem ;) A tak wogóle to widze że aparacik bardzo cię lubi;) Quote
Paula Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Buhahahha :roflt:Ale polewa :grin: Wale w kimono, ledwo lukam przez matrixy, narta :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ello ziom .... mamuska daj no jakas fotke dogórynogami zeby to mi sie troszke kark rozruszał:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wy już przestańcie bo mi sie zmarszczki porobiły id tych textów .....cześć Paula:p Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wy już przestańcie bo mi sie zmarszczki porobiły id tych textów .....cześć Paula:p to bedziesz niedlugo wygladala jak staruszka :evil_lol: taka pogodna staruszka :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 paula_z napisał(a):Buhahahha :roflt:Ale polewa :grin: Wale w kimono, ledwo lukam przez matrixy, narta :evil_lol: ranyyy :crazyeye: jakie słownioctwo :shake: można prosuć o tłumaczenie na język ludzki :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Paula :) Witam się bez wygłupów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='dreamer'] Maxiuuuu wez mnie na baranaaaa... Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ;)te słuchaj stary może skoczymy na kawę do Araba:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O rany fotki :multi: a ktore z nich było na trymowaniu? :evil_lol: Quote
Paula Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)te słuchaj stary może skoczymy na kawę do Araba:evil_lol: Hahaha :grin: [quote name='PIKA']a ktore z nich było na trymowaniu? :evil_lol: Oba :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mmmmmmój śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='paula_z']3 Maksie na dobranoc A ja se obejrzalam Maksie i Axy na dzień dobry :eviltong: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzień doberek:) Fotki bardzo kaczi:loveu: , nie cytuję bo wszystkie mi się podobują:loveu: Ten liz to napewno dla coici:loveu: Pozdrowionka i miłego dzionka Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oo a tu znowu fotki:multi: to tak jak u mnie:evil_lol: czesc mamuska:multi: Quote
anetta Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 paula_z napisał(a):Buhahahha :roflt:Ale polewa :grin: Wale w kimono, ledwo lukam przez matrixy, narta :evil_lol: :-o buhahhahah :roflt::roflt: boskie :roflt: Z poczatku nie kapnelam o so chodzy z lukaniem przez matrixy :roflt: Swietne foty :lol: Quote
Paula Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dzieki dziewczynki :loveu: Padam na pysk :mdleje: Dopiero skonczylam prace :shake: Wybaczcie, jesli sie nie wszedzie odezwe :cool1: Poczytam sobie, ale nie chce mi sie za bardzo pisac :roll: Mozg mi wyparowal :tard: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='paula_z']Dzieki dziewczynki :loveu: Padam na pysk :mdleje: Dopiero skonczylam prace :shake: Wybaczcie, jesli sie nie wszedzie odezwe :cool1: Poczytam sobie, ale nie chce mi sie za bardzo pisac :roll: Mozg mi wyparowal :tard::shake:o bidulko ...idź spać Quote
Paula Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Troszku mi lepiej po wieczorym spacerku :p Jak zwykle na wieczor sie rozbudzam :roll: Quote
Recommended Posts