e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:tośmy se poskakały :lol: tak dla zdrowia:lol: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 całe dwie foty mam bo Maksio nie chciał pozowac tylko chciał się bawić :) Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 tyle czekania i tylko 2 fotki?:mdleje: [quote name='Vectra'] :loveu: ale łopata:loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi::multi::multi:hurrrraaaaaaaaaaaa aż 2 foty :loveu::loveu::loveu:śliczny Maxio Quote
Paula Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Maksiu tak tofa ciocie Ewe, ze jakby mu pozwolila, to by ja wyslimtal tak jak Ozzy Klockowych :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Vectra']całe dwie foty mam bo Maksio nie chciał pozowac tylko chciał się bawić :) Toś się wysiliła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pysia napisał(a):Toś się wysiliła....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde , ciężko się foci psa który siedzi na kolanach i daje buzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo ,ale ktos się musiał psem zająć :shake: one kawkowały ,a my się z Masiem bawili :loveu: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi: :multi: :multi: dwie fotki Maxia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Vectra napisał(a):noo ,ale ktos się musiał psem zająć :shake: one kawkowały ,a my się z Masiem bawili :loveu: Tak mi psa wymeczyla, ze mu jezor do podlogi zwisal ;) :p Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a):kurde , ciężko się foci psa który siedzi na kolanach i daje buzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo ,ale ktos się musiał psem zająć :shake: one kawkowały ,a my się z Masiem bawili :loveu: Trzeba było wrzasnąć aby to fociły ;) Przecież potrafisz :diabloti: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pysia napisał(a):Trzeba było wrzasnąć aby to fociły ;) Przecież potrafisz :diabloti: ale to ja miałam aparat w ręku :roll: zresztą jak by je przekrzyczeć :evil_lol: :evil_lol: no niby ja :crazyeye: moim delikatnym aksamitnym głosem ? :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No tak to i ty masz psa mordercę ....zabija przez zatopienie;) Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 musze koniecznie kiedyś odwiedzić Maxia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra'] no niby ja :crazyeye: moim delikatnym aksamitnym głosem ? :diabloti: Czym??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='malawaszka']musze koniecznie kiedyś odwiedzić Maxia :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe czy Cie zaprosi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 PIKA napisał(a):Ciekawe czy Cie zaprosi :evil_lol: noo teraz to juz chyba będzie musiała :evil_lol: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Heloł :) Piękny Pitt z Maksia jest:loveu: A ten jego color:loveu: ciocia jest zachwycona :D Quote
Paula Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Pysia']Trzeba było wrzasnąć aby to fociły ;) Przecież potrafisz :diabloti: Nie bylo czasu na focenie ;) [quote name='Vectra']zresztą jak by je przekrzyczeć :evil_lol: :evil_lol: no niby ja :crazyeye: moim delikatnym aksamitnym głosem ? :diabloti: :roflt: :roflt: [quote name='evaxon']czesc mamo:multi: Czesc corko :lol: [quote name='Alicjarydzewska']No tak to i ty masz psa mordercę ....zabija przez zatopienie;) Hihihi :D [quote name='malawaszka']musze koniecznie kiedyś odwiedzić Maxia :loveu: :loveu: :loveu: :bigok: To kiedy wpadasz do Wawki? :cool3: [quote name='PIKA']Ciekawe czy Cie zaprosi :evil_lol: Hehe, pewnie, ze zaprosi :eviltong: [quote name='malawaszka']noo teraz to juz chyba będzie musiała :evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita']Heloł :) Piękny Pitt z Maksia jest:loveu: A ten jego color:loveu: ciocia jest zachwycona :D Hej ciociu :multi: Maksiu slicznie dziekuje :razz: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 paula_z napisał(a)::bigok: To kiedy wpadasz do Wawki? :cool3: Hehe, pewnie, ze zaprosi :eviltong: HA!!!!! WIDZISZ PIKA!!!!!!??????? WIDZISZ??!!!! :grins: :loveu: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 PIKA napisał(a):Czym??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :obrazic: :eviltong: :mad: :angryy: 0X:chainsaw::2gunfire::zly7: miłym , aksamitnym , melodyjnym , kobiecym , głosikiem :grins::grins::grins: już wiesz czym :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hanyg napisał(a):hallo o co chodzi w tym wątku a myślisz że ktoś to wie ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a):a myślisz że ktoś to wie ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Myslisz że znowu będą potrzbne pająki :hmmmm::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='PIKA']Nie usnęła :shake: nie było jej ciepło i miękko :evil_lol: [quote name='paula_z'] Pizze se zamowilam :p to jedyne czego mi brakuje :shake: na moją wieś nie dowożą żadnej pizzy :placz: [quote name='Pysia']Myslisz że znowu będą potrzbne pająki :hmmmm::evil_lol: buhahaha, mam przeczucie, ze tak :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hahahahaha ja KKKiedyś umre ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: stare podłe baby hahahahahahah Quote
Recommended Posts