PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 paula_z napisał(a): Mozg mi wyparowal :tard: zaczy stalas się agresywna? :evil_lol: Quote
Paula Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 PIKA napisał(a):zaczy stalas się agresywna? :evil_lol: Wyparowal uszami ;) Nie przebil muzgoczaszki, nikogo nie pogryzlam :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 paula_z napisał(a):Wyparowal uszami ;) Nie przebil muzgoczaszki, nikogo nie pogryzlam :evil_lol: niemożliwe :shake: :cool1: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='paula_z']Wyparowal uszami ;) Nie przebil muzgoczaszki, nikogo nie pogryzlam :evil_lol: jeszcze nikogo :evil_lol: Quote
Paula Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='PIKA']jeszcze nikogo :evil_lol: Wpadne w piatek, to schrupie Hipcia Ide spac, dobranoc :bye: Quote
jo-jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='paula_z'] Wygadany Maxiu :evil_lol: Cześć Paula :multi: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 paula_z napisał(a):Troszku mi lepiej po wieczorym spacerku :p Jak zwykle na wieczor sie rozbudzam :roll: hahaha skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A Axa niszczy drzewo tralalala :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto podoczepiał te gałęzie przecież psują kompozycję;) Quote
BeaC Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj, chciałam napisać: O jaki grzeczny pies, nie zwraca uwagi na kaczę???? ale juś się wyprostowałam, pooglądałam resztę zdjęć:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ufffffffffffff i doetchnęłam, znaczy sie nie tylko moja wariata goni wszystko co ucieka, nawet na drzewo:cool3::cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 czesc:multi: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 :grin: :loveu: [quote name='jo-jo']Wygadany Maxiu :evil_lol: Pyskuje, gnojek ;) [quote name='malawaszka']hahaha skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety :roll: Niewazne, o ktorej wstaje i tak wieczorem nie jestem spiaca :shake: [quote name='PIKA']A Axa niszczy drzewo tralalala :eviltong::evil_lol: Ciiiiiicho ;) :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto podoczepiał te gałęzie przecież psują kompozycję;) Hihihi :D [quote name='BeaC']Witaj, chciałam napisać: O jaki grzeczny pies, nie zwraca uwagi na kaczę???? ale juś się wyprostowałam, pooglądałam resztę zdjęć:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ufffffffffffff i doetchnęłam, znaczy sie nie tylko moja wariata goni wszystko co ucieka, nawet na drzewo:cool3::cool3::cool3: Hehe :D Maksiu nie zwraca uwagi na kaczki, ale Axa nie odpusci :evil_lol: [quote name='evaxon']czesc:multi: Czesc :multi: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 paula_z napisał(a): Niestety :roll: Niewazne, o ktorej wstaje i tak wieczorem nie jestem spiaca :shake: :evil_lol:mam to samo - no chyba że kawke wypiję to moge iść spać wcześniej :diabloti: Quote
Paula Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol:mam to samo - no chyba że kawke wypiję to moge iść spać wcześniej :diabloti: Mnie juz nawet kawka nie pomaga :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 paula_z napisał(a):Mnie juz nawet kawka nie pomaga :evil_lol: mnie w zaśnięciu pomaga tylko niewielka ilość :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jestem :multi: Żyję :multi: Witaj Paula :loveu: Quote
Paula Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):Jestem :multi: Żyję :multi: Witaj Paula :loveu: Huuura :multi: Witaj Pysiu :loveu: Nie mialam neta przez ponad godzine :angryy: Ale na szczescie naprawili :multi: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 paula_z napisał(a):Huuura :multi: Witaj Pysiu :loveu: Nie mialam neta przez ponad godzine :angryy: Ale na szczescie naprawili :multi: Ja nie miałam 48 godzin :angryy: A w pracy masakra z tą siecią wewnętrzną :shake: Quote
Paula Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Pysia']Ja nie miałam 48 godzin :angryy: A w pracy masakra z tą siecią wewnętrzną :shake: Ja najduzej nie mialam neta chyba ze dwa tygodnie :shake: Myslalam, ze uschne ;) Przez ta przerwe nie zdazylam odwiedzic wszystkich ulubionych galerii :placz: Nie wiem, kiedy nadrobie zaleglosci, bo caly weekend zaplanowany :roll: Na dobranoc kilka kiepskich fotek ;) ale za to jakze przeslicznego pieska :loveu: :bye: Quote
e.v.a Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 czesc mamuska:multi: [quote name='paula_z'] :evil_lol: ale wykalaczka:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='paula_z']Ja najduzej nie mialam neta chyba ze dwa tygodnie :shake: Myslalam, ze uschne ;) Przez ta przerwe nie zdazylam odwiedzic wszystkich ulubionych galerii :placz: Nie wiem, kiedy nadrobie zaleglosci, bo caly weekend zaplanowany :roll: Na dobranoc kilka kiepskich fotek ;) ale za to jakze przeslicznego pieska :loveu: :bye: Od razu kiepskie :mad: A co Ty myslisz że aparaty to z nieba spadaja? :shake: Trzeba na nie odłożyc :diabloti: Ja nie potrafię....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 evaxon napisał(a):czesc mamuska:multi: Czesc coruska :multi: Pysia napisał(a):Od razu kiepskie :mad: A co Ty myslisz że aparaty to z nieba spadaja? :shake: Trzeba na nie odłożyc :diabloti: Ja nie potrafię....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najlepsze nie sa ;) Dopiero sie ucze :p Mnie narazie wystarczy ten aparat :eviltong: Tez nie potrafie odkladac :evil_lol: Quote
Recommended Posts