Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj, chciałam napisać: O jaki grzeczny pies, nie zwraca uwagi na kaczę????
ale juś się wyprostowałam, pooglądałam resztę zdjęć:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ufffffffffffff i doetchnęłam, znaczy sie nie tylko moja wariata goni wszystko co ucieka, nawet na drzewo:cool3::cool3::cool3:

Posted

:grin: :loveu:

[quote name='jo-jo']Wygadany Maxiu :evil_lol:
Pyskuje, gnojek ;)

[quote name='malawaszka']hahaha skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Niestety :roll: Niewazne, o ktorej wstaje i tak wieczorem nie jestem spiaca :shake:

[quote name='PIKA']A Axa niszczy drzewo tralalala :eviltong::evil_lol:
Ciiiiiicho ;) :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto podoczepiał te gałęzie przecież psują kompozycję;)
Hihihi :D

[quote name='BeaC']Witaj, chciałam napisać: O jaki grzeczny pies, nie zwraca uwagi na kaczę????
ale juś się wyprostowałam, pooglądałam resztę zdjęć:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ufffffffffffff i doetchnęłam, znaczy sie nie tylko moja wariata goni wszystko co ucieka, nawet na drzewo:cool3::cool3::cool3:

Hehe :D Maksiu nie zwraca uwagi na kaczki, ale Axa nie odpusci :evil_lol:

[quote name='evaxon']czesc:multi:
Czesc :multi:

Posted

paula_z napisał(a):

Niestety :roll: Niewazne, o ktorej wstaje i tak wieczorem nie jestem spiaca :shake:

:evil_lol:mam to samo - no chyba że kawke wypiję to moge iść spać wcześniej :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol:mam to samo - no chyba że kawke wypiję to moge iść spać wcześniej :diabloti:

Mnie juz nawet kawka nie pomaga :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jestem :multi: Żyję :multi: Witaj Paula :loveu:

Huuura :multi: Witaj Pysiu :loveu:

Nie mialam neta przez ponad godzine :angryy: Ale na szczescie naprawili :multi:

Posted

paula_z napisał(a):
Huuura :multi: Witaj Pysiu :loveu:

Nie mialam neta przez ponad godzine :angryy: Ale na szczescie naprawili :multi:

Ja nie miałam 48 godzin :angryy: A w pracy masakra z tą siecią wewnętrzną :shake:

Posted

[quote name='Pysia']Ja nie miałam 48 godzin :angryy: A w pracy masakra z tą siecią wewnętrzną :shake:
Ja najduzej nie mialam neta chyba ze dwa tygodnie :shake: Myslalam, ze uschne ;)

Przez ta przerwe nie zdazylam odwiedzic wszystkich ulubionych galerii :placz: Nie wiem, kiedy nadrobie zaleglosci, bo caly weekend zaplanowany :roll:

Na dobranoc kilka kiepskich fotek ;) ale za to jakze przeslicznego pieska :loveu:

:bye:

Posted

[quote name='paula_z']Ja najduzej nie mialam neta chyba ze dwa tygodnie :shake: Myslalam, ze uschne ;)

Przez ta przerwe nie zdazylam odwiedzic wszystkich ulubionych galerii :placz: Nie wiem, kiedy nadrobie zaleglosci, bo caly weekend zaplanowany :roll:

Na dobranoc kilka kiepskich fotek ;) ale za to jakze przeslicznego pieska :loveu:

:bye:
Od razu kiepskie :mad: A co Ty myslisz że aparaty to z nieba spadaja? :shake: Trzeba na nie odłożyc :diabloti:
Ja nie potrafię....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
czesc mamuska:multi:

Czesc coruska :multi:

Pysia napisał(a):
Od razu kiepskie :mad: A co Ty myslisz że aparaty to z nieba spadaja? :shake: Trzeba na nie odłożyc :diabloti:
Ja nie potrafię....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Najlepsze nie sa ;) Dopiero sie ucze :p Mnie narazie wystarczy ten aparat :eviltong: Tez nie potrafie odkladac :evil_lol: