Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):

no to szpilofoty i maksio foty

nie rasowy bokser ale za to rasowy QROOLIK:evil_lol:

pit w przestworzach :lol:

i dance-pit :lol:

Aaaa, sto lat mnie nie było a tu takie foty!!!!!!:multi: :multi: :lol: :loveu: Można by rzec...debeściakowe!:lol:
Zkichałam się ze śmiechu, japę rozdziawiłam aż mi ślina na biórko pociekła, potem oplułam ekran :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - zarąbiste zdjęcia!No bo modele zarąbiste.:lol: :loveu: Ale że Maksiu większy od Szpili, że Szpila mniejsza od Maksia, to mnie też przytkało - zawsze Szpilka wydawała mi się taka wielka i mięsista.:lol: A to taka kruszynka się okazuje.:loveu:

paula_z napisał(a):

prosze ociekajacy krwią i buchający agresją Max :evil_lol:

A jaki jęzorek!!!:lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
i jutro wracam z kims fajnym :ylsuper:

Ja tez, ja tez :sweetCyb:

bonita napisał(a):
Dobrywieczór :)
Witam Was w tą śnieżną noc:p

Witaj ciociu :multi: U nas jeszcze zielono, ale juz mrozno :-(

AśkaK napisał(a):
Ale że Maksiu większy od Szpili, że Szpila mniejsza od Maksia, to mnie też przytkało - zawsze Szpilka wydawała mi się taka wielka i mięsista.:lol: A to taka kruszynka się okazuje.:loveu:

Czesc Asia :multi: Jak pierwszy raz na zywo widzialam Szpilke, te tez bylam w szoku, ze taka malusia :loveu: Myslalam, ze to taki kawal baby z 60 w klebie :grin: Na fotach taka duza sie wydaje :p A to taki maly faflun kochany :loveu: :loveu: :loveu:

Uciekam spac :cool1: Do jutra :bye:

Posted

paula_z napisał(a):
Ciotka :mad: Co to ma znaczyc :hmmmm: ;) Jeszcze nie poszlam :eviltong:

:razz:no wlazłam a ty mówisz ide ....no to sie na pięcie odwróciłam i se poszłam .....:evil_lol:

Posted

czesc mamuska :D a u mnie juz lepiej :)
tylko cos z gardlem nie tak :razz: mowic nie moge zabardzo :roll: i boli bleeee... niedlugo ide do lekarza ciekawe co za swinstwo sie uczepilo biedniej malutkiej kochanej ewulki:placz: :evil_lol:

a tak wogole to u nas przez noc spad snieg:placz: jak szlam spac po 24 to jeszcze sucho bylo:crazyeye:

Posted

evaxon napisał(a):
a tak wogole to u nas przez noc spad snieg:placz: jak szlam spac po 24 to jeszcze sucho bylo:crazyeye:

Tutaj też napadało przez noc i tak już sypie non-stop. Ja tam lubię śnieg!:multi: :lol: Tylko żeby nie wiało...:look3: Bo śnieg+wiatr w dniu, kiedy mam zajęcia na uczelni z NIM :loveu: :lol: , i idę cała wypindrzona i ufryzowana a tu mi fru! wichrzysko włosy targa a śnieg rozmazuje mejkap :evil_lol: - to nie jest najmilej widziane!:diabloti: :evil_lol: Niech se wieje i pada, ale osobno i nie w środy!:diabloti: :roll: :lol:

Paula, a Tobie jak się śnieżek podoba?:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak tam u Was?

Bialo :roll:

evaxon napisał(a):
czesc mamuska :D a u mnie juz lepiej :)
tylko cos z gardlem nie tak :razz: mowic nie moge zabardzo :roll: i boli bleeee... niedlugo ide do lekarza ciekawe co za swinstwo sie uczepilo biedniej malutkiej kochanej ewulki:placz: :evil_lol:

To dobrze, ze juz troche lepiej :multi:

U nas to samo :cool1: Spoznilam sie do pracy 20 min :shake: bo jeden bus nie przyjechal, a nastepny sie spoznil :angryy:

Alicjarydzewska napisał(a):
cześć Paula ......z kim wracałaś

Sama; mialam wracac z Debe, ale musiala zostac dluzej w pracy :placz:

AśkaK napisał(a):
Bo śnieg+wiatr w dniu, kiedy mam zajęcia na uczelni z NIM :loveu: :lol:

Paula, a Tobie jak się śnieżek podoba?:cool3:

:D Jakis przystojny profesorek? :cool3:

Ja mam mieszane uczucia :evil_lol: Raczej nie przepadam, ale przynajmniej psa widze wieczorem :lol:

Posted

paula_z napisał(a):

:D Jakis przystojny profesorek? :cool3:

Eee, przystojnego psorka to mam w domu :lol: (no, nie zupełnie psorka, doktoryzuje się dopiero, ale w wieku profesorskim prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ). Świerza cielęcinka, o rok młodszy :cool3: (bo ja miałam dziekankę i teraz z młodziakami chodzę na zajęcia). Mniam, palce lizać!:evil_lol: :lol:

palua_z napisał(a):
Ja mam mieszane uczucia :evil_lol: Raczej nie przepadam, ale przynajmniej psa widze wieczorem :lol:

O to to!O tym właśnie mówię!:lol: Psiotfory dobrze widać.:evil_lol: Chyba że sypie w oczy tak jak dziś.:diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć :multi: (czy Ty tez jesteś jakąs moją wnusia bo się pogubilam :oops: :evil_lol:)

Kupic Ci bilobil, praprababciu? :cool3: :
PIKA napisał(a):
Cześc moja praileś tam wnusiu :multi:

PIKA napisał(a):
Cześc pra ileś tam wnusiu :multi:

:evil_lol:

PIKA napisał(a):
jak Max przyjął snieg? :evil_lol:

Maksiu ma radoche :multi: lata jak szalony, wsadza leb w snieg (szkoda, ze nie mam aparata :-( ) i go lize :roll:

Posted

paula_z napisał(a):
Kupic Ci bilobil, praprababciu? :cool3: :

dziekuje, jeszcze mam :evil_lol:
Tylko zapominam zazywac :oops::evil_lol:

paula_z napisał(a):
Maksiu ma radoche :multi: lata jak szalony, wsadza leb w snieg (szkoda, ze nie mam aparata :-( ) i go lize :roll:

a to tak jak Saba :evil_lol: moze się jeszcze wieczorem wytarza, bo na razie nie miala okazji :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Tylko zapominam zazywac :oops::evil_lol:

a to tak jak Saba :evil_lol: moze się jeszcze wieczorem wytarza, bo na razie nie miala okazji :evil_lol:

Hahaha :grin:

Nie no, Maksiu az tak sniegu nie kocha :evil_lol: Jak sie zatrzyma na dluzej, to lapeczke podnosi do gory, zimno mu :cool1: Jak bedzie zimniej, to kubraczek bedziemu zakladac :roll:

Posted

evaxon napisał(a):
a Tigra sra i sika w biegu :lol: :evil_lol: byle jak najszybciej pod grzejniczek :evil_lol:

Hehehe :D

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:heyka
Ozzulec na wieczornym spacerku zjeżdżał to na brzusiu to na plecach z górki ....on jedyny w rodzinie koffa śnieg:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko :multi:

A Maksiu sie nalykal sniegu :angryy: i chyba sobie gardlo przeziebil :placz: Zobaczymy jak jutro i ew.do weta :roll:

Posted

paula_z napisał(a):

A Maksiu sie nalykal sniegu :angryy: i chyba sobie gardlo przeziebil :placz: Zobaczymy jak jutro i ew.do weta :roll:

:shake: biedny Maxiu:shake:

Posted

Ach ten Maksiulek, niby śniegu nie lubi a tu proszę!:evil_lol: Może ze złości, że go w stópki ziębi, chciał zjeść śnieg..?:diabloti: :evil_lol: Ale niech nie choruje Maksik.:glaszcze: