AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paula_z napisał(a): no to szpilofoty i maksio foty nie rasowy bokser ale za to rasowy QROOLIK:evil_lol: pit w przestworzach :lol: i dance-pit :lol: Aaaa, sto lat mnie nie było a tu takie foty!!!!!!:multi: :multi: :lol: :loveu: Można by rzec...debeściakowe!:lol: Zkichałam się ze śmiechu, japę rozdziawiłam aż mi ślina na biórko pociekła, potem oplułam ekran :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - zarąbiste zdjęcia!No bo modele zarąbiste.:lol: :loveu: Ale że Maksiu większy od Szpili, że Szpila mniejsza od Maksia, to mnie też przytkało - zawsze Szpilka wydawała mi się taka wielka i mięsista.:lol: A to taka kruszynka się okazuje.:loveu: paula_z napisał(a): prosze ociekajacy krwią i buchający agresją Max :evil_lol: A jaki jęzorek!!!:lol: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):i jutro wracam z kims fajnym :ylsuper: Ja tez, ja tez :sweetCyb: bonita napisał(a):Dobrywieczór :) Witam Was w tą śnieżną noc:p Witaj ciociu :multi: U nas jeszcze zielono, ale juz mrozno :-( AśkaK napisał(a):Ale że Maksiu większy od Szpili, że Szpila mniejsza od Maksia, to mnie też przytkało - zawsze Szpilka wydawała mi się taka wielka i mięsista.:lol: A to taka kruszynka się okazuje.:loveu: Czesc Asia :multi: Jak pierwszy raz na zywo widzialam Szpilke, te tez bylam w szoku, ze taka malusia :loveu: Myslalam, ze to taki kawal baby z 60 w klebie :grin: Na fotach taka duza sie wydaje :p A to taki maly faflun kochany :loveu: :loveu: :loveu: Uciekam spac :cool1: Do jutra :bye: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):.............phi...... dobranoc;) Ciotka :mad: Co to ma znaczyc :hmmmm: ;) Jeszcze nie poszlam :eviltong: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paula_z napisał(a):Ciotka :mad: Co to ma znaczyc :hmmmm: ;) Jeszcze nie poszlam :eviltong: :razz:no wlazłam a ty mówisz ide ....no to sie na pięcie odwróciłam i se poszłam .....:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paula_z napisał(a):Ciotka :mad: Co to ma znaczyc :hmmmm: ;) Jeszcze nie poszlam :eviltong: Ona kicha na Ciebie :evil_lol: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Bo za pozno wlazlas :placz: Teraz juz naprawde ide :hand: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paula_z napisał(a):Bo za pozno wlazlas :placz: Teraz juz naprawde ide :hand:no to Ci pa pa :p Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 czesc mamuska :D a u mnie juz lepiej :) tylko cos z gardlem nie tak :razz: mowic nie moge zabardzo :roll: i boli bleeee... niedlugo ide do lekarza ciekawe co za swinstwo sie uczepilo biedniej malutkiej kochanej ewulki:placz: :evil_lol: a tak wogole to u nas przez noc spad snieg:placz: jak szlam spac po 24 to jeszcze sucho bylo:crazyeye: Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 evaxon napisał(a):a tak wogole to u nas przez noc spad snieg:placz: jak szlam spac po 24 to jeszcze sucho bylo:crazyeye: Tutaj też napadało przez noc i tak już sypie non-stop. Ja tam lubię śnieg!:multi: :lol: Tylko żeby nie wiało...:look3: Bo śnieg+wiatr w dniu, kiedy mam zajęcia na uczelni z NIM :loveu: :lol: , i idę cała wypindrzona i ufryzowana a tu mi fru! wichrzysko włosy targa a śnieg rozmazuje mejkap :evil_lol: - to nie jest najmilej widziane!:diabloti: :evil_lol: Niech se wieje i pada, ale osobno i nie w środy!:diabloti: :roll: :lol: Paula, a Tobie jak się śnieżek podoba?:cool3: Quote
Paula Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a):Jak tam u Was? Bialo :roll: evaxon napisał(a):czesc mamuska :D a u mnie juz lepiej :) tylko cos z gardlem nie tak :razz: mowic nie moge zabardzo :roll: i boli bleeee... niedlugo ide do lekarza ciekawe co za swinstwo sie uczepilo biedniej malutkiej kochanej ewulki:placz: :evil_lol: a tak wogole to u nas przez noc spad snieg:placz: jak szlam spac po 24 to jeszcze sucho bylo:crazyeye: To dobrze, ze juz troche lepiej :multi: U nas to samo :cool1: Spoznilam sie do pracy 20 min :shake: bo jeden bus nie przyjechal, a nastepny sie spoznil :angryy: Alicjarydzewska napisał(a):cześć Paula ......z kim wracałaś Sama; mialam wracac z Debe, ale musiala zostac dluzej w pracy :placz: AśkaK napisał(a):Bo śnieg+wiatr w dniu, kiedy mam zajęcia na uczelni z NIM :loveu: :lol: Paula, a Tobie jak się śnieżek podoba?:cool3: :D Jakis przystojny profesorek? :cool3: Ja mam mieszane uczucia :evil_lol: Raczej nie przepadam, ale przynajmniej psa widze wieczorem :lol: Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 paula_z napisał(a): :D Jakis przystojny profesorek? :cool3: Eee, przystojnego psorka to mam w domu :lol: (no, nie zupełnie psorka, doktoryzuje się dopiero, ale w wieku profesorskim prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ). Świerza cielęcinka, o rok młodszy :cool3: (bo ja miałam dziekankę i teraz z młodziakami chodzę na zajęcia). Mniam, palce lizać!:evil_lol: :lol: palua_z napisał(a):Ja mam mieszane uczucia :evil_lol: Raczej nie przepadam, ale przynajmniej psa widze wieczorem :lol: O to to!O tym właśnie mówię!:lol: Psiotfory dobrze widać.:evil_lol: Chyba że sypie w oczy tak jak dziś.:diabloti: Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć :multi: (czy Ty tez jesteś jakąs moją wnusia bo się pogubilam :oops: :evil_lol:) jak Max przyjął snieg? :evil_lol: Quote
Paula Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):Cześć :multi: (czy Ty tez jesteś jakąs moją wnusia bo się pogubilam :oops: :evil_lol:) Kupic Ci bilobil, praprababciu? :cool3: : PIKA napisał(a):Cześc moja praileś tam wnusiu :multi: PIKA napisał(a):Cześc pra ileś tam wnusiu :multi: :evil_lol: PIKA napisał(a):jak Max przyjął snieg? :evil_lol: Maksiu ma radoche :multi: lata jak szalony, wsadza leb w snieg (szkoda, ze nie mam aparata :-( ) i go lize :roll: Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 paula_z napisał(a):Kupic Ci bilobil, praprababciu? :cool3: : dziekuje, jeszcze mam :evil_lol: Tylko zapominam zazywac :oops::evil_lol: paula_z napisał(a): Maksiu ma radoche :multi: lata jak szalony, wsadza leb w snieg (szkoda, ze nie mam aparata :-( ) i go lize :roll: a to tak jak Saba :evil_lol: moze się jeszcze wieczorem wytarza, bo na razie nie miala okazji :evil_lol: Quote
Paula Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):Tylko zapominam zazywac :oops::evil_lol: a to tak jak Saba :evil_lol: moze się jeszcze wieczorem wytarza, bo na razie nie miala okazji :evil_lol: Hahaha :grin: Nie no, Maksiu az tak sniegu nie kocha :evil_lol: Jak sie zatrzyma na dluzej, to lapeczke podnosi do gory, zimno mu :cool1: Jak bedzie zimniej, to kubraczek bedziemu zakladac :roll: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a Tigra sra i sika w biegu :lol: :evil_lol: byle jak najszybciej pod grzejniczek :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :multi:heyka Ozzulec na wieczornym spacerku zjeżdżał to na brzusiu to na plecach z górki ....on jedyny w rodzinie koffa śnieg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 evaxon napisał(a):a Tigra sra i sika w biegu :lol: :evil_lol: byle jak najszybciej pod grzejniczek :evil_lol: Hehehe :D Alicjarydzewska napisał(a)::multi:heyka Ozzulec na wieczornym spacerku zjeżdżał to na brzusiu to na plecach z górki ....on jedyny w rodzinie koffa śnieg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :multi: A Maksiu sie nalykal sniegu :angryy: i chyba sobie gardlo przeziebil :placz: Zobaczymy jak jutro i ew.do weta :roll: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 paula_z napisał(a): A Maksiu sie nalykal sniegu :angryy: i chyba sobie gardlo przeziebil :placz: Zobaczymy jak jutro i ew.do weta :roll: :shake: biedny Maxiu:shake: Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć :). Cioteczka wpadła do Was w odwidzinki. Ej Maxio, Maxio, nie dobrze że gardło boli:shake: ale jak tu wytłumaczyć psu żeby snieżku nie jadł. Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ach ten Maksiulek, niby śniegu nie lubi a tu proszę!:evil_lol: Może ze złości, że go w stópki ziębi, chciał zjeść śnieg..?:diabloti: :evil_lol: Ale niech nie choruje Maksik.:glaszcze: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Psa boli gardło....Koniec świata niedługo ;) Quote
Recommended Posts