Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hahahahaha , Maxio chłodzi :hmmmm: podwozie :D Quote
Paula Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Jeszcze te foty sobie wzielam od Debe :lol: Szpila jest boska :loveu: Jak bede miala kiedys suczke, to chcialabym z takim charakterem :loveu: Quote
Xiara Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witam! Śliczne fotki. Pieski są świetne :loveu: Quote
Pysia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: Ktore cos? :niewiem: Witaj Aneta w maksiowej galerii :multi: No takie boksiowate :diabloti: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :multi::multi::multi:heyka wpadłam jeszcze popaszczeć na te odlotowe fotki:loveu: Quote
Paula Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Xiara']Witam! Śliczne fotki. Pieski są świetne :loveu: Witam :multi: Dzieki w imieniu swoim i pieskow oraz autorki fotek :lol: [quote name='Pysia']No takie boksiowate :diabloti: Osz Ty :mad: ;) [quote name='evaxon']czesc:multi: :multi: Czesc corka :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:heyka wpadłam jeszcze popaszczeć na te odlotowe fotki:loveu: Hej, hej :multi: Ja je wciaz ogladam i ogladam....i nie moge sie napaszczec :p Quote
Guest aneta_w Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='paula_z'] To zdjęcie jest ekstra :) :) Baaaaardzo mi się podoba :) Quote
Paula Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Jeszcze kilka foteczek wzielam sobie, oczywiscie z opisami Debesciaczka :p a oto sprawca wielkiej radości galopada baaardzo dłgie tylne łapy :roll: :evil_lol: iiiiiiiiii Quote
malawaszka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hahaha Szpila nie zdażyła zawrócić i padła z wrażenia :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 co Sypila:turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='evaxon'] co Sypila:turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Szpila przytupuje jak przy sumo Quote
Paula Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Czesc kochane babeczki :loveu: Smutno mi dzis na dogo :-( Nie mam narazie ochoty pisac, czytam Was po cichu :cool1: Idziemy zaraz na ta wichure na szybki spacerek :shake: Moze nas nie zwieje :roll: Quote
e.v.a Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 mamuska nie smutaj sie :shake: i wypchaj kieszenie kamieniami zeby cie jakies tornado nie porwalo:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='paula_z'] Hej, hej :multi: Ja je wciaz ogladam i ogladam....i nie moge sie napaszczec :p a czemu paszczesz? :evil_lol: Smutny ten dzień dzisiaj i taki zawiany do tego :shake: Quote
Paula Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 evaxon napisał(a):i wypchaj kieszenie kamieniami zeby cie jakies tornado nie porwalo:evil_lol: Pada i wieje okrutnie :shake: Razem z Maksiem wazymy jakies 80kg, wiec sie udalo, nie zwialo nas ;) PIKA napisał(a):a czemu paszczesz? :evil_lol: Spapugowalam po Ali :eviltong: Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ;)wpadam wieczorkowo przed snem ....ja Ozzulka nie spuściłam ze smyczy na psacerku bo sie bojałam ze mi go porwie:oops: Quote
Paula Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ja Maksia puscilam ze smyczki, ale jeszcze nie bylo takiego tornada jak teraz :shake: Slyszalam w tv, ze u Was sie wczesniej zaczelo :roll: Teraz juz dolecialo do nas :smhair2: Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='paula_z']Ja Maksia puscilam ze smyczki, ale jeszcze nie bylo takiego tornada jak teraz :shake: Slyszalam w tv, ze u Was sie wczesniej zaczelo :roll: Teraz juz dolecialo do nas :smhair2::shake:u nas jest w tej chwili nieciekawie Quote
Jupi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 świetna fotka,:lol: śliczny pies:loveu: super ma kolorek:razz: :lol: Quote
Paula Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='evaxon']czesc:multi: Czesc :multi: [quote name='Alicjarydzewska']Paula stapasz po ziemi ....czy fruwasz Dzis juz stapam twardo po ziemi :p Rano jeszcze Maksia delikatnie zwiewalo :roll: [quote name='Jupi']świetna fotka,:lol: śliczny pies:loveu: super ma kolorek:razz: :lol: Dzieki Jupi :lol: Witamy :multi: Quote
Recommended Posts