Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):suuuperrrrrrrrr :loveu: i co? tak trudno było sie spotkać??? :mad: zawsze mnie zaskakuje, że Maxiu jest większy od Szpili :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja je pogoniłam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudne fotaski .....Maxio ma odlotowy ten kolorek futerka:loveu: Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja je pogoniłam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :klacz: rób to częściej Alu :loveu: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):i co? tak trudno było sie spotkać??? :mad: zawsze mnie zaskakuje, że Maxiu jest większy od Szpili :lol: Roznie to bywa :roll: ja nie w kazdy weekend jestem u rodzicow, a Debe czasem w weekendy pracuje, i nie wiedzialam, ze mam tak blisko do Debe :cool3: Ten złotowa nas wtedy jakos naokolo powiózł :mad: Szpilka jest malutka, taka filigranowa i zgrabniutka :loveu: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja je pogoniłam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, tak :multi: To dzieki Ali :loveu: Quote
tygra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ale się psiulki wyganiały, a Szpileczka taka zgrabniutka, fajnie razem wyglądają - on kawał chłopa a ona filigranowa :) Quote
e.v.a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 tygra napisał(a):ale się psiulki wyganiały, a Szpileczka taka zgrabniutka, fajnie razem wyglądają - on kawał chłopa a ona filigranowa :) :loveu: dokladnie nic tylko im Tigierke tam podeslac i jak coreczka by wygladala:loveu: :evil_lol: czesc mamuska:D Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']:klacz: rób to częściej Alu :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz ze 2 raz podziała:razz: Paula masz list;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2778575&postcount=16755 Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='tygra'] Genialne zdjęcie! :lying::-P Quote
Pysia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hura :multi::multi::multi: Foty foty Maxia :multi::multi::multi: Tylko powiedz Paula co to za jakieś coś co lata za tym biednym Maxiem? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Czesc kobialki, dzieki Alu :loveu: Kopiuje foty z opisami Debe :grin: no to szpilofoty i maksio foty nie rasowy bokser ale za to rasowy QROOLIK:evil_lol: pit w przestworzach :lol: i dance-pit :lol: :evil_lol: pies po głębszym i to nie oddechu :evil_lol: szpila ma zeza ;-) :lol: Lunatyk :lol: prosze ociekajacy krwią i buchający agresją Max :evil_lol: diabeł :evil_lol: Diabloo nadaje :evil_lol: gdzie jest pies :roll: Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 świetne fotki!! :loveu: Ta jest świetna :) [quote name='paula_z'] Quote
Paula Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Pysia napisał(a):Tylko powiedz Paula co to za jakieś coś co lata za tym biednym Maxiem? :crazyeye: :hmmmm: Ktore cos? :niewiem: Witaj Aneta w maksiowej galerii :multi: Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dziękuję bardzo za przywitanie :) Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ale piękny :loveu: :loveu: :loveu: a moczenie jajek jest boskie hahahahaha :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 aaaaaaaaaaaaaa ja ju jade do was na taki spacerek :):):):):) Quote
Paula Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka'] ale piękny :loveu: :loveu: :loveu: Mnie tez sie ta fotka najbardziej podoba :loveu: [quote name='basiulka22tychy']aaaaaaaaaaaaaa ja ju jade do was na taki spacerek :):):):):) Eeee, kiedy? :hmmmm: ;) Nie najlepiej sie czuje od wczoraj :-( i malo kumam :oops: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a teraz na dobranoc jeszcze Diabeł Tasmański :evil_lol: prosze jak nie chce wyskoczyć z kadru :evil_lol: Quote
Paula Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Moje diablątko :loveu: Super :multi: Quote
dbsst Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Macie przekichane bo te foty Maksia mi sie takpodobają czytaj inny pies niż mój osobisty, że i usiebie go wlepiam :evil_lol: mmmmmmmmmmm gdzie on ma głowe :roll: :crazyeye: jak coś jeszcze chcesz Paula to bierz odemnie :cool3: Quote
Paula Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 dbsst napisał(a):jak coś jeszcze chcesz Paula to bierz odemnie :cool3: Chce kogos - Szpilke :cool3: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dbsst']Macie przekichane bo te foty Maksia mi sie takpodobają czytaj inny pies niż mój osobisty, że i usiebie go wlepiam :evil_lol: mmmmmmmmmmm gdzie on ma głowe :roll: :crazyeye: jak coś jeszcze chcesz Paula to bierz odemnie :cool3::loveu::loveu::loveu::loveu:superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:loveu: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 aaaaaa to jest boskie!!!!!! :laola: ten jokerowy uśmiech :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts