Basia&Safi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 banerek i avatarek sliczne jak pieski :):):):):) 2 cudenka :) Quote
Paula Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: zobacz mamusiu u babci w galerii jest moja laurka:D No zaraz zajrze, musialam zrobic laurke dla prababci :lol: [quote name='basiulka22tychy']banerek i avatarek sliczne jak pieski :):):):):) 2 cudenka :) Dzieki Basia :multi: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Paula czy Ty przypadkiem nie jesteś moją wnuczką ? Chyba jestes...Zagubiłam się dzisiaj .... Quote
Paula Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Pysia napisał(a):Paula czy Ty przypadkiem nie jesteś moją wnuczką ? Chyba jestes...Zagubiłam się dzisiaj .... Jestem i juz dostalas laurke :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 paula_z napisał(a):Jestem i juz dostalas laurke :evil_lol: Serio :crazyeye: To jest tak jak się babuni Bilobil skończy.... Quote
bonita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dobrywieczór Paula :loveu: Ciocia do Ciebie wpadła w odwiedzinki ;) A że nie wypada tak z pustymi rękami, to coś słodziutkiego Ci przyniosłam:p Quote
Paula Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='bonita']Dobrywieczór Paula :loveu: Ciocia do Ciebie wpadła w odwiedzinki ;) A że nie wypada tak z pustymi rękami, to coś słodziutkiego Ci przyniosłam:p Ciociu, witam Cie serdecznie :loveu: Ale nie wiem, czy za ten prezencik mam dziekowac czy sie poplakac :placz: :evil_lol: Dogobranoc, szalona rodzinko :bye: Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Żyjesz po tym lizaczku czy zeszłaś na zawał;) Quote
bonita Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Żyjesz po tym lizaczku czy zeszłaś na zawał;) No co TY, przecież to był tylko lizaczek:p . Paula nie stresuj cioci, pokaż się:evil_lol: . Quote
Paula Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Czesc corcia, ciocie i praprababciu :lol: Zyje, ale ledwo :placz: Padam na pysk :mdleje: Glowa mi pęka, dogo mi muli :placz: Mam dosc tej roboty :shake: Chyba mam dzis syndrom "sick monday" :roll: Ide z psem i spac :cool1: Jutro Was poodwiedzam :p Quote
bonita Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='paula_z']Czesc corcia, ciocie i praprababciu :lol: Zyje, ale ledwo :placz: Padam na pysk :mdleje: Glowa mi pęka, dogo mi muli :placz: Mam dosc tej roboty :shake: Chyba mam dzis syndrom "sick monday" :roll: Ide z psem i spac :cool1: Jutro Was poodwiedzam :p Oj biedna Ty, zjedz sobie chociaż czekoladkę, podobno poprawia humor:cool3: . Z tym mulącym dogo u mnie to samo :shake: . Quote
dbsst Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 witaj w klubie ja właśnie skończyłam prace :placz: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Bidna coruniu chora :glaszcze: Czesc dziewczeta :loveu: Dzis juz humorek dobry :multi: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paula_z napisał(a):Bidna coruniu chora :glaszcze: Czesc dziewczeta :loveu: Dzis juz humorek dobry :multi: szczesciara to ja Twoja matka chodze i sie denerwuje a TY w humorze zero współczucia dla biednej starej schorowanej matki................ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć siostrzeniczko:loveu: Czesc cioteczko :loveu: [quote name='dbsst']szczesciara to ja Twoja matka chodze i sie denerwuje a TY w humorze zero współczucia dla biednej starej schorowanej matki................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: Mamciu, wybacz :modla: Ale to wczoraj bylo, dzis juz Ci lepiej? :cool3: Lece zobaczyc, co z moja malutka siostrzyczka Szpilunia :loveu: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 PIKA napisał(a):Cześc pra ileś tam wnusiu :multi: Witaj 2xprababciu :loveu: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a do doopy mam humor wnerwiają mnie w pracy czemu jak sie komuś w życiu nie powiodło to ma pretensje do młodego :shake: Quote
Paula Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Mamus :glaszcze: Nie przejmuj sie, jestes mloda, piekna, masz Szpilke :multi: Jutro bedzie lepiej :p Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paula_z napisał(a):Mamus :glaszcze: Nie przejmuj sie, jestes mloda, piekna, masz Szpilke :multi: Jutro bedzie lepiej :p młoda hmmmmmmmmmmmmm piękna :saeek: :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: no ale mam Szpile :sweetCyb: i jutro wracam z kims fajnym :ylsuper: Quote
bonita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dobrywieczór :) Witam Was w tą śnieżną noc:p Quote
Recommended Posts