Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:ale macie pięknościowy banerczyk:loveu::loveu::loveu:

Ozzy jak siusiał to sobie nogi oblewał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To dzielo Twojej sistersji :loveu:

Hahaha :grin:

Posted

Cześc :)
Banerek masz odjazdowy :multi::multi::multi:
Ja zupełnie nie wiem o co Wam chodzi z tym wiatrem :crazyeye: Owszem - u nas wiało jak nigdy ale ani nie poprzewracało drzew ani nikogo nie porwało. Jedynie to postrącało reszę orzechów z drzewa z czego oczywiscie Zmoroszelmy skorzystały :diabloti: Ludzie mówili o jakimś gradzie że padał w okolicach ale u nas zaczął dopiero deszcz siąpic około 4.30. Wiem bo wypuszczałam Szelme na dwór i kostka była sucha na dworze :p Jak pojechałam do pracy ( 17 km. od domu) to zastałam poprzewracane drzewa na miejscu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I ciagle się zastanawiam jak to możliwe ze u nas wcale aż tak nie wiało a gdzie indziej - strasznie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Pysiu :lol:
Dzieki :loveu: Zdolna dziewczynka zrobila :cool3:
:hmmmm: Moze macie tam w Sarnowie jakas niewidzalna bariere antyorkanowa ;)

Albo za mało nagrzeszyliśmy aby na nas klęski nasyłać :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ozzy jak siusiał to sobie nogi oblewał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to z powodu wiatru, czy on ma tak na stale? :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):

Hehe, mamcia mi zrobila :multi:

znaczy kto? Bo jak twoja mamcia to moja jakas prawnuczka :evil_lol:

Chyba ogloszenie rozkleje : SZUKAM PRAWNUCZEK :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']znaczy kto? Bo jak twoja mamcia to moja jakas prawnuczka :evil_lol:

Chyba ogloszenie rozkleje : SZUKAM PRAWNUCZEK :evil_lol:

JESTEM :loveu: :loveu: TU :loveu::loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
JESTEM :loveu: :loveu: TU :loveu::loveu:

Ty to wiem :evil_lol:

Ja szukam tych, o ktorych nie wiem, ze są moimi pra lub prapra lub praprapra wnuczkami :evil_lol:

Ale ja musze być stara :crazyeye:

Posted

Hej Paula :) Dawno mnie tu nie było ale musisz mi wybaczyć mój chroniczny brak czasu ostatnimi czasy :angryy:
A zdjęcie Maksia jest bosskie i widziałam je w zgłoszeniu do konkursu zdjęcie stycznia napewno bede głosowac bo jest boskie :loveu:
A co poza wiatrami i nowym pięknym bannerkiem ( bo jest naprawde ciekawy i zachęca do wtargnięcia do galeryjki )???
U nas stara bida i tylko choroby nas nękają i strasznie wieje na wieczornych spacerkach :shake:
A jeszcze wszyscy jakieś Bacie, Ciocie i Siostrzyczki maja a u mnie wielki deficyt i brak DGM rodzinki :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='dzasta']Hej Paula :) Dawno mnie tu nie było ale musisz mi wybaczyć mój chroniczny brak czasu ostatnimi czasy :angryy:
A zdjęcie Maksia jest bosskie i widziałam je w zgłoszeniu do konkursu zdjęcie stycznia napewno bede głosowac bo jest boskie :loveu:
A co poza wiatrami i nowym pięknym bannerkiem ( bo jest naprawde ciekawy i zachęca do wtargnięcia do galeryjki )???
U nas stara bida i tylko choroby nas nękają i strasznie wieje na wieczornych spacerkach :shake:
A jeszcze wszyscy jakieś Bacie, Ciocie i Siostrzyczki maja a u mnie wielki deficyt i brak DGM rodzinki :placz: :placz: :placz:
Hej Dzasta :multi:

Wybaczam, ja tez w tygodniu nie mam zbyt wiele czasu na dogo, w sobote troche wiecej, ale i tak nie tyle ile bym chciala; odwiedzam wlasciwie tylko rodzine :evil_lol:

Zdjecia i banerek to dzielo mamusi :loveu:

My wlasnie wrocilismy od maksiowej babci (czyli mojej tesciowej), zmeczeni jestesmy, a w drodze powrotnej zlapal nas deszcz :angryy:

Trzeba sie gdzies przytulic :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć moja siostrzenico z przychówkiem;)
Haha :D Czesc ciociu :multi:

[quote name='dbsst']jestem rodzoną matka Pauli i o kurde ja jestem BABCIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!

HM HM WNUSIU JA CZEKAM:mad:
[quote name='evaxon']czesc mamusiu :loveu:
Witajcie mamusiu i corusiu :loveu:
Corka - zrobilas laurke dla babci? :mad:

Posted

paula_z napisał(a):

Witajcie mamusiu i corusiu :loveu:
Corka - zrobilas laurke dla babci? :mad:

zrobilam zrobilam :razz: w 2 galeriach mi kijem machala:evil_lol: