Paula Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 evaxon napisał(a):dziendoberek:) Dziendoberek corcia :multi: PIKA napisał(a):Cześć dogociólko :loveu: Czesc Pikociolko :loveu: Quote
madziara1983 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witam wszystkich. Widze ,że Maxiu sie nie opuszcza w pracy modela ;-) Pozdrowionka dla całej rodzinki .Foty jak zwykle świetne ;-) Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :multi:ale macie pięknościowy banerczyk:loveu::loveu::loveu: Ozzy jak siusiał to sobie nogi oblewał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Czesc Magda :multi: Dzieki :lol: Wymiziaj Grubego za uszkiem ode mnie :loveu: Quote
Paula Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:ale macie pięknościowy banerczyk:loveu::loveu::loveu: Ozzy jak siusiał to sobie nogi oblewał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To dzielo Twojej sistersji :loveu: Hahaha :grin: Quote
Pysia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześc :) Banerek masz odjazdowy :multi::multi::multi: Ja zupełnie nie wiem o co Wam chodzi z tym wiatrem :crazyeye: Owszem - u nas wiało jak nigdy ale ani nie poprzewracało drzew ani nikogo nie porwało. Jedynie to postrącało reszę orzechów z drzewa z czego oczywiscie Zmoroszelmy skorzystały :diabloti: Ludzie mówili o jakimś gradzie że padał w okolicach ale u nas zaczął dopiero deszcz siąpic około 4.30. Wiem bo wypuszczałam Szelme na dwór i kostka była sucha na dworze :p Jak pojechałam do pracy ( 17 km. od domu) to zastałam poprzewracane drzewa na miejscu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I ciagle się zastanawiam jak to możliwe ze u nas wcale aż tak nie wiało a gdzie indziej - strasznie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Paula Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Czesc Pysiu :lol: Dzieki :loveu: Zdolna dziewczynka zrobila :cool3: :hmmmm: Moze macie tam w Sarnowie jakas niewidzalna bariere antyorkanowa ;) Quote
Pysia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Pysiu :lol: Dzieki :loveu: Zdolna dziewczynka zrobila :cool3: :hmmmm: Moze macie tam w Sarnowie jakas niewidzalna bariere antyorkanowa ;) Albo za mało nagrzeszyliśmy aby na nas klęski nasyłać :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :loveu: piekny :loveu: piekny:loveu: piekny banerek:loveu: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy jak siusiał to sobie nogi oblewał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to z powodu wiatru, czy on ma tak na stale? :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 gadaj kto ci banner zrobił :evil_lol: bo ładny :) Quote
Paula Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Pika, hahaha :grin: Vectra napisał(a):gadaj kto ci banner zrobił :evil_lol: bo ładny :) Hehe, mamcia mi zrobila :multi: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 paula_z napisał(a): Hehe, mamcia mi zrobila :multi: znaczy kto? Bo jak twoja mamcia to moja jakas prawnuczka :evil_lol: Chyba ogloszenie rozkleje : SZUKAM PRAWNUCZEK :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='PIKA']znaczy kto? Bo jak twoja mamcia to moja jakas prawnuczka :evil_lol: Chyba ogloszenie rozkleje : SZUKAM PRAWNUCZEK :evil_lol: JESTEM :loveu: :loveu: TU :loveu::loveu: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Vectra napisał(a):JESTEM :loveu: :loveu: TU :loveu::loveu: Ty to wiem :evil_lol: Ja szukam tych, o ktorych nie wiem, ze są moimi pra lub prapra lub praprapra wnuczkami :evil_lol: Ale ja musze być stara :crazyeye: Quote
Vectra Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 PIKA napisał(a): Ale ja musze być stara :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 PIKA napisał(a): Ale ja musze być stara :crazyeye: ale młoda ducham :evil_lol: Quote
dzasta Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej Paula :) Dawno mnie tu nie było ale musisz mi wybaczyć mój chroniczny brak czasu ostatnimi czasy :angryy: A zdjęcie Maksia jest bosskie i widziałam je w zgłoszeniu do konkursu zdjęcie stycznia napewno bede głosowac bo jest boskie :loveu: A co poza wiatrami i nowym pięknym bannerkiem ( bo jest naprawde ciekawy i zachęca do wtargnięcia do galeryjki )??? U nas stara bida i tylko choroby nas nękają i strasznie wieje na wieczornych spacerkach :shake: A jeszcze wszyscy jakieś Bacie, Ciocie i Siostrzyczki maja a u mnie wielki deficyt i brak DGM rodzinki :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='PIKA']A to z powodu wiatru, czy on ma tak na stale? :evil_lol::mad::mad::mad:tylko z powodu wiatru Cześć moja siostrzenico z przychówkiem;) Quote
dbsst Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jestem rodzoną matka Pauli i o kurde ja jestem BABCIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!! HM HM WNUSIU JA CZEKAM:mad: Quote
Paula Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='dzasta']Hej Paula :) Dawno mnie tu nie było ale musisz mi wybaczyć mój chroniczny brak czasu ostatnimi czasy :angryy: A zdjęcie Maksia jest bosskie i widziałam je w zgłoszeniu do konkursu zdjęcie stycznia napewno bede głosowac bo jest boskie :loveu: A co poza wiatrami i nowym pięknym bannerkiem ( bo jest naprawde ciekawy i zachęca do wtargnięcia do galeryjki )??? U nas stara bida i tylko choroby nas nękają i strasznie wieje na wieczornych spacerkach :shake: A jeszcze wszyscy jakieś Bacie, Ciocie i Siostrzyczki maja a u mnie wielki deficyt i brak DGM rodzinki :placz: :placz: :placz: Hej Dzasta :multi: Wybaczam, ja tez w tygodniu nie mam zbyt wiele czasu na dogo, w sobote troche wiecej, ale i tak nie tyle ile bym chciala; odwiedzam wlasciwie tylko rodzine :evil_lol: Zdjecia i banerek to dzielo mamusi :loveu: My wlasnie wrocilismy od maksiowej babci (czyli mojej tesciowej), zmeczeni jestesmy, a w drodze powrotnej zlapal nas deszcz :angryy: Trzeba sie gdzies przytulic :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć moja siostrzenico z przychówkiem;) Haha :D Czesc ciociu :multi: [quote name='dbsst']jestem rodzoną matka Pauli i o kurde ja jestem BABCIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!! HM HM WNUSIU JA CZEKAM:mad: [quote name='evaxon']czesc mamusiu :loveu: Witajcie mamusiu i corusiu :loveu: Corka - zrobilas laurke dla babci? :mad: Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 paula_z napisał(a): Witajcie mamusiu i corusiu :loveu: Corka - zrobilas laurke dla babci? :mad: zrobilam zrobilam :razz: w 2 galeriach mi kijem machala:evil_lol: Quote
Paula Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 evaxon napisał(a):zrobilam zrobilam :razz: w 2 galeriach mi kijem machala:evil_lol: Grzeczne dziecko :calus: Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 paula_z napisał(a):Grzeczne dziecko :calus: :evil_lol: zobacz mamusiu u babci w galerii jest moja laurka:D Quote
Recommended Posts