dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Ale musisz się zakneblować i tak przynajmniej z 10 minut.... Swoją drogą to cały temat znajduje się w wielu galeriach i nikt postronny nie połapie się w tym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i o to chodzi bo inaczej wsadzili by nas w pasy cnoty i do pokoju bez klamek heya :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):i o to chodzi bo inaczej wsadzili by nas w pasy cnoty i do pokoju bez klamek heya :evil_lol: Wszystkie razem czy każdą osobno? Jak myslisz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :cool3:hey gdzie foty Maxiowo -Szpilkowe Quote
Paula Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Czesc dziewczynki :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:hey gdzie foty Maxiowo -Szpilkowe Dopiero wrocilam, Dominika ma kilka fot, ale malo, bo swiatlo bylo kiepskie :cool1: Nie wiem kiedy beda, dzis to chyba juz nie, ja ich nie mam jeszcze :p Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 paula_z napisał(a):Czesc dziewczynki :loveu: Dopiero wrocilam, Dominika ma kilka fot, ale malo, bo swiatlo bylo kiepskie :cool1: Nie wiem kiedy beda, dzis to chyba juz nie, ja ich nie mam jeszcze :p a ja się szykuje na przyjecie dam :evil_lol: miód już mam :multi: :multi: Quote
Paula Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):a ja się szykuje na przyjecie dam :evil_lol: miód już mam :multi: :multi: I kawalera dla Szpilki :p :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 paula_z napisał(a):I kawalera dla Szpilki :p :multi: :multi: :multi: hahahhahahahaha :cool3: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :placz:no masz ani fot ani towarzystwa nie będzie na dogo , bo one u mojej siostry miodek będą pić:cool3: Quote
Paula Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Nie placz Aluś :glaszcze: Foty beda jak je Dominika zrobi i zgra mi na plytke, a na dogo bade inne dogoswirnięte :eviltong: :p Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 paula_z napisał(a):Nie placz Aluś :glaszcze: Foty beda jak je Dominika zrobi i zgra mi na plytke, a na dogo bade inne dogoswirnięte :eviltong: :p:placz:idę ...wrócę jak się spijecie:angryy: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 czesc dzis odwiedziła mnie Paula i mamy jeszcze zdjęcia z tego spaceru dzisiejszego nawet niezłe są co Paula :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 oki to kilka fot z soboty potwornie ciemnej :placz: :placz: czasem na sekunde się przejaśniało, żeby za chwile znowu mogły nastać piekielne ciemności :placz: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 O, juz sa :multi: dzieki Dominisiu :loveu: dbsst napisał(a):nawet niezłe są co Paula :evil_lol: Hehehe :grin: Dla mnie bomba :p Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 paula_z napisał(a):O, juz sa :multi: dzieki Dominisiu :loveu: Hehehe :grin: Dla mnie bomba :p :roll: :-o eeeeeeeeeeeeeeee czy Ty mnie kochasz czy masz gorączke :razz: :evil_lol: nie przesadzaj :cool1: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 i to z soboty wszystko teraz idę sieogarnąc bo znajomi zaraz wpadają :cool1: ale te dzisiejsze słonko i te psie zabawy mmmmmmmmmmmmm:cool3: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a)::roll: :-o eeeeeeeeeeeeeeee czy Ty mnie kochasz czy masz gorączke :razz: :evil_lol: Dominiuniuniu :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 paula_z napisał(a):Dominiuniuniu :evil_lol: eeeeeeeeeeee czy ja pania znam :roll: :razz: :diabloti: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale fotek Maxia :multi: nauka nurkowania :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 suuuperrrrrrrrr :loveu: i co? tak trudno było sie spotkać??? :mad: zawsze mnie zaskakuje, że Maxiu jest większy od Szpili :lol: Quote
Recommended Posts