dreamer Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 nie ma nowych fotek dwóch potworasków :shake: więc, dla odmiany, kilka fotek moich tycich szczurterierków :evil_lol: ;) ~*~ ~*~ Z: Pago... gdzie jesteś? P: ZimZum... tutaj! ~*~ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :multi:szczuraski:loveu: No kobity to na spacer z piesami i fotki strzelać;) Quote
tygra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 paula_z napisał(a):Witaj Beata :multi: Zapraszam do obejrzenia reszty galerii :cool3: bo nowych fotek narazie brak :-( po troszku, powolutku oglądam :) Kolorek Maksia mnie powala :) Quote
Kati Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Maksiu jak zawsze pieknie wyglada na fotkach (szkoda, ze tylko na fotkach mogę go podziwiać). Z niecierpliwoscią czekam na coś nowego. A i szczurki bardzo fajne. Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czesc:multi: aaaaa Maxio i Axa przemienili szczurki:placz: ale i tak slicznie wygladaja:loveu: Quote
Paula Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Witajcie cioteczki :loveu: dreamer napisał(a):kilka fotek moich tycich szczurterierków :evil_lol: ;) Hehehe :grin: Alicjarydzewska napisał(a):No kobity to na spacer z piesami i fotki strzelać;) Slyszycie/czytacie kobity z aparatami :cool3: tygra napisał(a):Kolorek Maksia mnie powala :) Faktycznie, rzadko spotykany ma kolorek :lol: Kati napisał(a):Maksiu jak zawsze pieknie wyglada na fotkach (szkoda, ze tylko na fotkach mogę go podziwiać). Z niecierpliwoscią czekam na coś nowego. Dzieki Kati :loveu: (No szkoda :-() Ja tez ;) evaxon napisał(a):czesc:multi: aaaaa Maxio i Axa przemienili szczurki:placz: ale i tak slicznie wygladaja:loveu: Hahaha :D Czesc corka :multi: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :razz:styczeń cieplutki to może jakiś styczniowy psiowy psacer:cool3:;) Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no iiii gdzie fotki???? niedobre baby nie chcą się umówić na wiosenny psacer??? :mad: Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 chwilowo wszelkie kawy spacery mam pozamiatane :evil_lol: ale pod koniec stycznia coś popstrykamy :) Quote
Paula Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Kochane cioteczki :loveu: te ktore jeszcze nie glosowaly - prosze :modla: zaglosujcie na molosach na Azorek kolo Sochaczewa: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6193 I na Uciechow i Ostrode :cool3: Dzieki serdeczne :loveu: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witaj ciotko Paulo :p Ja dzis poważnie ....;) Quote
Paula Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a):Witaj ciotko Paulo :p Ja dzis poważnie ....;) Witaj szanowna ciociu :lol: :hmmmm: A co sie stalo? ;) Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 paula_z napisał(a):Witaj szanowna ciociu :lol: :hmmmm: A co sie stalo? ;) A nic :eviltong: Postanowiłam zmienić swój netowy image :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a):A nic :eviltong: Postanowiłam zmienić swój netowy image :evil_lol: i co jeszcze ciekawego nam dzisiaj opowiesz? :stupid: :stupid: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Maga100 napisał(a):i co jeszcze ciekawego nam dzisiaj opowiesz? :stupid: :stupid: A sama nie wiem :diabloti: Tak mi się wypsnęło :evil_lol: Quote
Paula Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Czesc kobiałki :cool3: Qrde, jaka pogoda :placz: Maksiu troszku pobiegal i ucieklismy do domu cali mokrzy :shake: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Paula :crazyeye: Ratuj :placz: Zaadoptowałam Dominike :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Paula Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Hahaha :grin: Za pozno :cool3: Juz Cie nikt nie uratuje :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Paula :crazyeye: Ratuj :placz: Zaadoptowałam Dominike :mdleje::mdleje::mdleje: MAMNIUMINIU jak możesz tak mowić o swojej ukochanej cooreczce :iloveyou: paula_z napisał(a):Hahaha :grin: Za pozno :cool3: Juz Cie nikt nie uratuje :evil_lol: maupa :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Paula :crazyeye: Ratuj :placz: Zaadoptowałam Dominike :mdleje::mdleje::mdleje: i dobrze ci tak :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 paula_z napisał(a):Hahaha :grin: Za pozno :cool3: Juz Cie nikt nie uratuje :evil_lol: Pójdę do samego papierza :obrazic: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Pójdę do samego papierza :obrazic: :lol: :lol: :lol: :lol: Vectra napisał(a):i dobrze ci tak :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: wiesz co......................:cool1: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a): :eviltong: :eviltong: :eviltong: wiesz co......................:cool1: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts