Paula Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 jonQuilla napisał(a):Axa i szczurki to coś pięknego :loveu: Axa jest ciut podobna do Salsy więc ja mojej suni podetnę uszka i podmienię żebym mogła puszczać szczurki razem z psem :evil_lol: Mi też Salsa trochę Axę przypomina, ciekawam jak Axa wyglądałaby z uchami, i szkoda, że ma obciachane, bo ją biorą za groźnego psa :roll: AśkaK napisał(a):BOWSKIE, BOWSKIE!!!!:multi::loveu: Biedna Axia, nie może tych szczurosławów ogarnąć, każdy ogon w inną stronę.:lol: A tu to chyba Maxiu pierdnął i musiała się odwrócić.:evil_lol:;) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/121102.jpg Hihi :D Maksiu nie pierdzi :eviltong: Medorowa napisał(a):Widziałam, widziałam:multi: Ja tez, ja też :evil_lol: ;) emdziolek napisał(a):BYłam i widziałam: *walki psów *maxa i Axe *duuuużo ruchu *wielkie zębiska * I psią miłość:loveu: Czyli wszystko na swoim miejscu:evil_lol: Pozdrowionka od NAS Poza walkami :eviltong: masz zupełną rację :grins: Dziękować i wzajem przesyłać :loveu: clockwork napisał(a):sio sio... nie dla ciebie :evil_lol: Super Paula .. ale ja mam w domku pożyczonego kompecka i filmiki mi nie chodzą... ale nic straconego- kiedyś se łobejrze ;) a psy ROZWALONE NA KANAPIE mistrzostwo :evil_lol: To jutro w pracy obejrzyj, bo i muzyczka fajowa :razz: Alicja napisał(a)::loveu:ha ha ha ....bowskie :evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/121101.jpg :placz:filmików nadal nie widze :shake: A mnie się naj podoba Axa goniąca kaczki :evil_lol: Qrde, nie wiem, czemu te filmiki z bukieta Ci nie wchodzą :hmmmm: Quote
Paula Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 evaxon napisał(a):http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/121101.jpg :loveu::loveu:ale spiochaja fajowo:loveu: Nio, fajnie, rzadko się tak przytulają :loveu: bonita napisał(a):Pora leraksu,nie pola reraksu ,nie pora relaxu:evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/121102.jpg Witajcie dziewczyny i Maksiu :multi: :grin: Witaj Kasiu :multi: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 cze Pałla... mam nadzieje że bedziesz tęsknić i miło mnie wspominac :evil_lol: wyczochraj wsiech Twoich :loveu: Quote
Paula Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):cze Pałla... mam nadzieje że bedziesz tęsknić i miło mnie wspominac :evil_lol: wyczochraj wsiech Twoich :loveu: :stupid: Zwariowałaś dziołcha :eviltong: Jutro się widzimy :loveu: No nie wiem, a jak mi się paznokcie połamią :evil_lol: :diabloti: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Paula_ napisał(a)::stupid: Zwariowałaś dziołcha :eviltong: Jutro się widzimy :loveu: No nie wiem, a jak mi się paznokcie połamią :evil_lol: :diabloti: na pewno zabiorą nam dogo i oddadzą bez połowy wątków w subskrybcji :evil_lol::evil_lol:i wszyscy zgubicie mój adres a ja was bede kochoć aż do kuńca świata :loveu: Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):na pewno zabiorą nam dogo i oddadzą bez połowy wątków w subskrybcji :evil_lol::evil_lol:i wszyscy zgubicie mój adres :multi::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):na pewno zabiorą nam dogo i oddadzą bez połowy wątków w subskrybcji :evil_lol::evil_lol:i wszyscy zgubicie mój adres a ja was bede kochoć aż do kuńca świata :loveu: Znajdę Cię wszędzie :diabloti: Obiecujesz :razz: evaxon napisał(a)::multi::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :stupid: :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Paula_ napisał(a):Znajdę Cię wszędzie :diabloti: Obiecujesz :razz: to szukaj mnie pod monopolowym :evil_lol::evil_lol: jak bum cyk cyk... obiecowuje :loveu: Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Paula_ napisał(a): :stupid: :evil_lol: a czy ty w ostatnich minutach musisz dlubac w uchu??:roll: Quote
Paula Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):to szukaj mnie pod monopolowym :evil_lol::evil_lol: jak bum cyk cyk... obiecowuje :loveu: :roflt: A co tam będziesz robić, zazdrościć :evil_lol: przeca Ci nawet piwo nie wchodzi :roll: ;) KCM :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Jestem pierwszejsza od kiedy Dogo wróciło :multi::multi: Witam :multi: Pozdrowienia dla Was :loveu: Wymiziaj szaraczka :loveu: ;) Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):to szukaj mnie pod monopolowym :evil_lol::evil_lol: jak bum cyk cyk... obiecowuje :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pod kierym ...u nas pod GROSZEM :hmmmm: cze Paula :loveu: dogo smiga :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [CENTER]:multi:hej mamcia:multi: hej mamcia:multi: [/CENTER] Quote
Paula Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 jonQuilla napisał(a):Jestem pierwszejsza od kiedy Dogo wróciło :multi::multi: Witam :multi: Pozdrowienia dla Was :loveu: Wymiziaj szaraczka :loveu: ;) Hej pierwsza :multi: Witanko :multi: Dziękować, wzajemnie :loveu: Hihi :lol: Szaraczek wymiziany :loveu: Alicja napisał(a):cze Paula :loveu: dogo smiga :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Cze Ala :loveu: :hmmmm: dogo działa, ale czy to śmiganiem można nazwać :shake: evaxon napisał(a)::multi:hej mamcia:multi: hej mamcia:multi: Hej, hej córcia :multi: :loveu: Quote
Paula Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Znowu mam full roboty do wtorku :placz: Chyba tylko sobota będzie wolna :roll: Zaległe domowe foty, może się uda wrzucić ;) Quote
Paula Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 :-o Dogo śmignęło :evil_lol: Pewnie dopiero w sobotę uda mi się poodwiedzać wsie ulubione:placz: Ale w pracy Was troszkę poczytuję :razz: Nie zapomnijcie o nas ;) Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 :hand: nie mogłam iść spać ....nie wiadomo kiedy zas bedzie dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Jakie slodkie mordeczki widze:loveu: Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 furciaczek napisał(a):Jakie slodkie mordeczki widze:loveu: gdzie?? :razz::razz: przecie mnie tam nie ma :roll: do soboty zapracowana pałlo:cool3:berek Quote
furciaczek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 clockwork napisał(a):gdzie?? :razz::razz: przecie mnie tam nie ma :roll: hehe ales Ty skromna:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Cześć zapracowana Paulo:loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 o masz.. no nygus i wampirek z jednym zębolem :diabloti: :evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img002-3.jpg witanko witanko :multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/121112.jpg zepsułyście takiego fajnego psaaaaaaaaaaaaaaa:placz::placz: witka:diabloti: Quote
Paula Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Alicja napisał(a)::hand: nie mogłam iść spać ....nie wiadomo kiedy zas bedzie dogo :evil_lol: Cześć Alu :multi: na dziś mam dość pracy :mdleje: wpadłam na chwilkę, a dogo muuuuuli :shake: Chyba sobie dziś daruję :roll: furciaczek napisał(a):Jakie slodkie mordeczki widze:loveu: :loveu: Hej Fur :multi: clockwork napisał(a):gdzie?? :razz:przecie mnie tam nie ma :roll: do soboty zapracowana pałlo:cool3:berek :evil_lol: Hello Madzialena :multi: Medorowa napisał(a):Cześć zapracowana Paulo:loveu: Cześć Madzia :multi: basia2202 napisał(a):o masz.. no nygus i wampirek z jednym zębolem :diabloti: :evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img002-3.jpg witanko witanko :multi: Hihi :D Witaj Basiu :multi: BeaC napisał(a):http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/121112.jpg zepsułyście takiego fajnego psaaaaaaaaaaaaaaa:placz::placz: witka:diabloti: :D To suczka ;) Witaj Beata :multi: Quote
furciaczek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dziendoberek:loveu: co tam slychac:cool3: Quote
Recommended Posts