Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :loveu: Coś się nam opylasz ostatnio...:placz::cool3:rozleniwiła nam sie cioteczka;) Quote
Paula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 goldenka245 napisał(a):Witamy:multi: My tu pierwszy raz, ale szczerze mówiąc to nigdy nie mogłam znaleźć galerii jakiegoś pittka:loveu: One są takie kochane :) :loveu::loveu:Maksiu jest pięknu:loveu: Witamy i dziekujemy :multi: dbsst napisał(a):ale fajerancka pocztówka :multi: :multi: Dzieki w imieniu sis :razz: Pysia napisał(a):Witaj Paula :loveu: Coś się nam opylasz ostatnio...:placz: Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:rozleniwiła nam sie cioteczka;) Czesc cioteczki :loveu: Chcialabym, zeby to bylo lenistwo :roll: to jest niemoc i zmeczenie materialu :shake: ;) Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 paula_z napisał(a):Witamy i dziekujemy :multi: Dzieki w imieniu sis :razz: Czesc cioteczki :loveu: Chcialabym, zeby to bylo lenistwo :roll: to jest niemoc i zmeczenie materialu :shake: ;) Biedna Paula cierpi na chorobę społeczną :-( Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Poza na żabcie najlepsza tylko jakas taka znajoma :cool3: Piękny kawaler bardzo mi się podoba chłopaczysko i tez lubi jak wszystkie bullowate wylegiwanko na wyrku :loveu: ALe ten kolorek ehh ale bym go wyściskała :loveu: i wygłaskała :loveu: Pozdrawiamy :lol: Quote
Paula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Dzasta :multi: Witamy i dziekujemy :loveu: Jak Ci zdejma ten gips, to zapraszamy na kawowe spotkanko :cool3: Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dziękujemy za zaproszenie i mam nadzieje ze uda sie je jakos zrealizowac w niedługim czasie :cool3: Głaski dla pięknisia :loveu: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :pPaula weź no namów sis żeby porobiła Maxiowi jakieś foto bo się za chłopaczyną stęskniłam:razz: Quote
Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 TAK koniecznie na kawe zapraszamy :) w lutym chrzciny ;) Franka - obecność obowiązkowa :cool3: Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 O chrzciny Frania :lol: Wielkie wydarzenie a myślałam ze małych :diabloti: z piekła rodem takich jak małe staffiory się nie chrzci :evil_lol: ale może to i nie zła myśl może i na Czesława nie jest za późno :evil_lol: A tymczasem mówię Wam Dziewczynki - Dobranoc i życzę kolorowych bo pies juz śpi to i Pani idzie spać :cool3: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Vectra napisał(a):TAK koniecznie na kawe zapraszamy :) w lutym chrzciny ;) Franka - obecność obowiązkowa :cool3::cool3:a latem zrobisz poprawiny:razz: Quote
Paula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 dzasta napisał(a):Głaski dla pięknisia :loveu: Piesio wyglaskany :loveu: Dobranoc :bye: Alicjarydzewska napisał(a)::pPaula weź no namów sis żeby porobiła Maxiowi jakieś foto bo się za chłopaczyną stęskniłam:razz: Ja ją ciagle namawiam, ale wciaz sie jakos nie mozemy spotkac :placz: Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a latem zrobisz poprawiny:razz: O, koniecznie :razz: Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 proszę natychmiast się umówić i porobić foteczki Maxiulkowi z Axunią najlepiej :loveu: Quote
Paula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 O, wlasnie, slyszycie/czytacie ciotki :mad: Przyjezdzac i focic mi futra :p Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 paula_z napisał(a):O, wlasnie, slyszycie/czytacie ciotki :mad: Przyjezdzac i focic mi futra :p To kupiłaś Paula Maxiowi w końcu futro żeby goły nie chodził :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Paula Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 evaxon napisał(a):czesc mamuska :D Czesc coruska :p Pysia napisał(a):To kupiłaś Paula Maxiowi w końcu futro żeby goły nie chodził :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Taa, kupilam mu futro z niufa ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 paula_z napisał(a):Czesc coruska :p Taa, kupilam mu futro z niufa ;) :evil_lol: No to nareszcie zacznie przypominać psa :diabloti: Quote
Paula Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Pysia napisał(a):No to nareszcie zacznie przypominać psa :diabloti: :D No tak, bo czasem przypomina smoka albo bazyliszka :evil_lol: Quote
tygra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 witaj jestem po raz pierwszy, ale nie ostatni w Twojej galerii gdyż Maksio bardzo mi się spodobał. Narazie przejrzałąm początek i pobieżnie resztę galerii :) to świetna fotka a tu pardzo fajny portrecik pozdrawiam :) Beata Quote
Paula Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Witaj Beata :multi: Zapraszam do obejrzenia reszty galerii :cool3: bo nowych fotek narazie brak :-( Czesc Ewcia :loveu: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 paula_z napisał(a):Witaj Beata :multi: Zapraszam do obejrzenia reszty galerii :cool3: bo nowych fotek narazie brak :-( :cool3:o rany co za sistrsja.....toż to tlko jakieś 100 fotek i sprawa załatwiona Quote
Paula Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:o rany co za sistrsja.....toż to tlko jakieś 100 fotek i sprawa załatwiona Alu :hmmmm: czy Ty cos pilas dzisiaj czy zmeczona po pracy? ;) :evil_lol: A fotek jest ponad 1000 :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 paula_z napisał(a):Alu :hmmmm: czy Ty cos pilas dzisiaj czy zmeczona po pracy? ;) :evil_lol: A fotek jest ponad 1000 :evil_lol::mad:zmęczona jestem .... a mnie chodzi o zrobienie tylko 100 nowych fotek NOWYCH :razz:paniała;) Quote
Paula Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:zmęczona jestem .... a mnie chodzi o zrobienie tylko 100 nowych fotek NOWYCH :razz:paniała;) Hihihi :lol: Alu, nie bij :placz: Teraz blondynka zrozumiala :oops: ;) Ale to nie takie proste i nie wesole ;) Ni ma czym :placz: Nic na to narazie nie poradze :shake: Niedlugo (mam nadzieje :mad: ) wraca do kraju moja przyjaciolka, to pozycze aparata :cool1: Dogobranoc :bye: Quote
Recommended Posts