lika1771 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Super,super,super tak sie ciesze:multi::multi::multi: Quote
Monika z Katowic Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [FONT=Book Antiqua]Misio ma dom![/FONT] Quote
lika1771 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 P.Tereso ma Pani zapchana skrzynke a ja znowu prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/187016-GOŁA-prawie-łysa-mała-sunia-WYCIEŃCZONA-zabiedzona-dzieko-quot-kochającego-quot-człowieka prosze doradzic Quote
Livka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Fantastyczna wiadomość :multi::multi::multi: Dziękujemy pani Tereso :Rose::Rose::Rose: Misio, wszystkiego najlepszego dla ciebie i twoich ludzi :loveu::loveu::loveu: Możemy prosić o zmianę tytułu ? Quote
AGA35 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Kochane cioteczki MISO w swoim koszyczku ma 1110 zł.Na prośbę MONIKI Z KATOWIC przekazuje po 120 zł. na psiaki z linków po niżej http://www.dogomania.pl/threads/176013-Ogloszenia-fiasko-ds.brak-Dorek-potrzebuje-stalych-deklaracji-i-blaga-o-pomoc!!! http://www.dogomania.pl/threads/124316-POMOCY!!NUZYCA-GRZYBICA-Ibis-potrzebuje-naszej-pomocy Dodatkowo wyślę 60 zł. pani Teresie na ogłoszenia dla innych psiaków. Po odjęciu 300 zł. misio ma 810 zł. w koszyku .Zaproponowano abym te pieniążki przekazała do skarpety psiaków z Klembowa, oczywiście za zgodą wszystkich ciotek które wpłaciły swoje deklaracje ? Quote
AGA35 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Pani Tereso wspaniała wiadomość .Nie wiem jak mam pani podziękować za opieką jaką otoczyła pani misia , za pielęgnowanie tej kulki i na koniec za znalezienie mu domu .Jest pani wspaniałą kobieta o bardzo dużym sercu.Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję . Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Misio ma dom?? Co za cudowna informacja! Ależ się cieszę! Powodzenia w nowym domku Misiaczku :) Quote
anouk92 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 AAAAAAAAAAAAA nie byo mnie parę dni na dogo a tu taka niespodzianka. PANI TERESO JEST PANI ANIOŁEM!!!!!!! :):):) DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!! MISIO TRZYMAJ SIĘ I POWODZENIA W NOWYM ŻYCIU!!!!!!!!!! Quote
TERESA BORCZ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Misio to wspaniała sztuka, dostarcza wiele radości i mimo okropnych doświadczen i cierpień lgnie do człowieka jakby nigdy nic się nie stało.nie miałam sumienia gdzieś go wysyłać , tam, gdzie byłby jednym z wielu. Dlatego to wyzwanie dla losu. Tak widać miało być, wyproszony od opatrznsci domek. Ten jedyny. Na ogłoszenie zgłosił się jeden domek. I to jest to. Jade tam jeszcze raz na wizytę poadopcyjną i aby podpisać umowę adopcyjną. Najlepsze jest to że wybrałam zdjęcie które mogło przemówić jedynie do dobrych ludzi, takich którzy odczytają głębię smutku w jego oczach. I tak się stało. Wczoraj zadzwonił do mnie jeszcze jeden pan z Piekar, i mimo że chciałby owczarka zadzwonił po naszego Minia. Ktoś zrobił piękne zdjęcie! Teraz w sobotę wyadoptowujemy na to zdjęcie Misia owczarka któremu działa się wielka krzywda. A może nawet dwa z tego sameg domu sadysty!!! Wybiore znowu szczęśliwy moment aby ogłaszać dalej, do skutku. Najważniejszy jest odpowiedni moment, jak w lotku. Jestem gromnie szczęśliwa że sie udało i wy chyba też , to był wasz wybór i psika i jego drogi. Monisia wybrała świetnie te psiaki,ciekawe czy wybrała by się ze mną a wizytę do misia ? Quote
Doda_ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 misio juz w nowym domku, czyli deklaracja juz niepotrzebna? :) bardzo sie ciesze ze pieskowi sie udalo. pytam sie o deklaracji,bo chce dac innemu pieskowi, jesli misio nie potrzebuje juz. Quote
viola005 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jaka radosc! :lol: Pani Tereso, serdeczne dzieki! :multi:Nie tylko Misio juz bedzie u siebie, ale i owczarek znajdzie miejsce, o to nam przeciez chodzi! :multi:Takich wlasnie wiadomosci potrzeba w ciezkich chwilach, kiedy rece opadaja i wydaje sie ze nic sie nie uda, ze nic nie zmienimy. Jak pieknie konczy sie ten watek, oby tak zawsze bylo!:lol: Jeszcze raz gratulacje za powodzenie akcji "DS dla Misia" i serdeczne pozdrowienia. Quote
AGA35 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 misio już nie potrzebuje deklaracji ( za które bardzo serdecznie dziękuję ):-) Quote
mari23 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 AGA35 napisał(a):Pani Tereso wspaniała wiadomość .Nie wiem jak mam pani podziękować za opieką jaką otoczyła pani misia , za pielęgnowanie tej kulki i na koniec za znalezienie mu domu .Jest pani wspaniałą kobieta o bardzo dużym sercu.Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję . podpisuję się, Pani Tereso!:loveu: dodać mogę tylko, że bardzo, bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi: a co do pieniążków - nieszczęść jest tyle, że moją skromną wpłatą dysponujcie według potrzeb.... to kropelka w tym morzu....:-( Quote
ilon_n Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cudna wiadomość!!!!! Przeogromne dzięki!!! Życzę Misiowi wspaniałych lat w nowym domku!!! Quote
TERESA BORCZ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dziewczyny, pocieszmy się jeszcze chwilkę, wczoraj udało się dodzwonić do mnie nowym opiekunom Misia. Telefon miałam zajęty sporo czasu oczywiście psinkowymi sprawami. prób połączenia było mnóstwo zanotowane w poczcie głosowej. nie miałam odwagi oddzwonić w obawie o jakieś wielkie nieszczęście w rodzaju Miś uciekl, pożarl sasiada lub poduchę albo coś w tym stylu. Normalna histeria dogomaniaczki. Pani KASIA i pan Daniel dzwonili z pięknymi wiadomościami o Misiu, jest grzeczny, potulny, kochany ale jak trzeba zareaguje. Podlecial inny psik do Weroniki z Misiem na spacerze i niezależnie od nawet chęci zabawy , MIŚ ZASZCZEKAŁ I ODGONIL INTRUZA OD SIEBIE I JEGO NOWEJ PANI. WIDAĆ ROZKOSZUJE SIĘ SWOIM WŁASNYM SAM NA SAM Z NOWĄ PANIĄ.!! U mnie też odganial odemnie inne tymczaski.państwo są zachwyceni psem a ja państwem. prawdziwi miłośnicy zwierząt. ich relacja o psiku naszym jest piękna i z serca płynąca. Piesek dostal nowe szeleczki dla wygody i bezpieczeństwa. Możemy być spokojni o MISIA w nowym domku pełnym szczęścia. Quote
Monika z Katowic Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cudownieee! :):):) Widać, że Misio bardzo potrzebował tego domku... Jeszcze raz dziękuję Ci Tereso!!! Quote
TERESA BORCZ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dziewczyny, będą fotki ostatnie demnie z domu, i kilka z nowego domku, ja, gapa jeszcze dalej nie umiem wstawić, ale zrobi to za mnie cioteczka NINKA1, w pierwszej wolnej chwili. Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nie dość, że Misiowi się udało to i inny piesek skorzysta :) Oby tylko takie informacje na wątkach były :D Quote
AGA35 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 dokładnie wiadomości super chcemy takich na innych wątkach:-) Quote
TERESA BORCZ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jesteśmy z Monika z Katwici umówione na wizytę poadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, aby wszelkim formalnościom stało się za dość. Prześlemy pocztą kopię dla opiekunek. A właśnie się będzie odbywać już dograna wizyta przedadopcyjna dla Owczarka nr. 1 który może dzięki MISIOWI będzie miał domek z ogrodem ale bez budy i łańcucha, z pełną wolnością.! Quote
Monika z Katowic Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):jesteśmy z Monika z Katwici umówione na wizytę poadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, aby wszelkim formalnościom stało się za dość. Prześlemy pocztą kopię dla opiekunek. A właśnie się będzie odbywać już dograna wizyta przedadopcyjna dla Owczarka nr. 1 który może dzięki MISIOWI będzie miał domek z ogrodem ale bez budy i łańcucha, z pełną wolnością.! Pojedziemy do Misiunia w przyszłym tygodniu! Quote
kasica 40 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jest kochany[quote name='AGA35'][FONT=Comic Sans MS]Kochane cioteczki, przedstawiam wam małego, staruszka, który wabi się Misio. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Misio trafił do schroniska z interwencji, jednak był w tak złym stanie, że z miejsca trafił do weterynarza.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Staruszek został pogryziony przez psy. Ucierpiało lewe uszko, lewa przednia łapka i tylna prawa. Z powodu, że jest to dla niego ogromny ból nie ma jak wyczyścić ucha, dodatkowo słabe serduszko i wyniszczony organizm nie pozwalają na wykonanie zabiegu pod narkozą. Dodatkowo Misio został postrzelony i w zadku ma 14 śrutów, a żeby tego było mało przechodzi bebeszjozę. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Same cioteczki widzicie, że jest to kulka bólu, jednak mimo wszystko piesek ma silną wolę i chęć do życia. Cieszy się na widok ludzi i merda ogonkiem. Nie pozwólmy mu stracić tej wiary i pomóżmy mu zapomnieć o zadanym bólu. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czy jesteśmy w stanie mu pomóc ?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dla wszytkich chętnych aby pomóc małemu MISOWI podaje numer konta [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Agnieszka Bartnicka [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]05-200 Wołomin[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]ul.Polska 14/3[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]52 1160 2202 0000 0000 7867 2300[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Są pierwsze stałe deklaracje!!!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]eva2406 10zł. :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]monika z katowic 10 zł.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aga 35 10 zł.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]doda_- 30 zł (od maja ):loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Izabela1234 - 10 zł.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Livka- 20 zł.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Marta 23t - 50 zł:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ladymonia0610 - 20 zł.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lika1771 - 20 zł :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czereda - 20 zł.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Leyla- 50 zł.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Viola005 - 25 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]DERKARACJE JEDORAZOWE [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ketunia - 300 :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Malibo57 - 200 zł:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na koncie MISIA pojawiły sie pierwsze pieniążki [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Malibo57-200 zł.deklaracja jednorazowa[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]maria23 - 30 zł deklaracja jednorazowa[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gonia 13 - 30 zł jednorazowa[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bjuta - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kivik - 50 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pani Elżbieta z miejscowości Józefantów - 20 zł. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Pilcha - 20 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ketunia - 300 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ala123 - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Brucio- 50 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Aga33-76 - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Deklaracje kwiecień wpłyneły[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Livka - 20 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Monika z Katowic - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Aga35 - 10 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Izabela 1234 - 10 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]EVA2406 - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Deklaracje -maj wpłyneły [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]EVA2406 - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Izabela1234 - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Monika z Katowic - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Aga35- 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]doda_- 30 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Livka- 20 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Viola005 - 25 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Deklaracje na czerwiec wpyneły[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Viola005 - 25 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Izabela1234 - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Aga35- 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Monika z katowic - 10 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Saldo na dzień 07.06.2010[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]730 zł jednorazowo[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]380 zł miesięcznych (KWIECIEŃ - 110zł., maj - 165 zł czerwiec-105zł.,) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Banerki dla misia .Dziękujemy POLUBEK !!![/FONT] ************************ Quote
kasica 40 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jeej :) To my wzięliśmy tego misia :) Jest milutki :) Quote
Recommended Posts