Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantastyczna wiadomość :multi::multi::multi:
Dziękujemy pani Tereso :Rose::Rose::Rose:
Misio, wszystkiego najlepszego dla ciebie i twoich ludzi :loveu::loveu::loveu:

Możemy prosić o zmianę tytułu ?

Posted

Kochane cioteczki MISO w swoim koszyczku ma 1110 zł.Na prośbę MONIKI Z KATOWIC przekazuje po 120 zł. na psiaki z linków po niżej
http://www.dogomania.pl/threads/176013-Ogloszenia-fiasko-ds.brak-Dorek-potrzebuje-stalych-deklaracji-i-blaga-o-pomoc!!!
http://www.dogomania.pl/threads/124316-POMOCY!!NUZYCA-GRZYBICA-Ibis-potrzebuje-naszej-pomocy
Dodatkowo wyślę 60 zł. pani Teresie na ogłoszenia dla innych psiaków. Po odjęciu 300 zł. misio ma 810 zł. w koszyku .Zaproponowano abym te pieniążki przekazała do skarpety psiaków z Klembowa, oczywiście za zgodą wszystkich ciotek które wpłaciły swoje deklaracje ?

Posted

Pani Tereso wspaniała wiadomość .Nie wiem jak mam pani podziękować za opieką jaką otoczyła pani misia , za pielęgnowanie tej kulki i na koniec za znalezienie mu domu .Jest pani wspaniałą kobieta o bardzo dużym sercu.Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję .

Posted

AAAAAAAAAAAAA nie byo mnie parę dni na dogo a tu taka niespodzianka.

PANI TERESO JEST PANI ANIOŁEM!!!!!!! :):):)

DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!

MISIO TRZYMAJ SIĘ I POWODZENIA W NOWYM ŻYCIU!!!!!!!!!!

Posted

Misio to wspaniała sztuka, dostarcza wiele radości i mimo okropnych doświadczen i cierpień lgnie do człowieka jakby nigdy nic się nie stało.nie miałam sumienia gdzieś go wysyłać , tam, gdzie byłby jednym z wielu. Dlatego to wyzwanie dla losu. Tak widać miało być, wyproszony od opatrznsci domek. Ten jedyny. Na ogłoszenie zgłosił się jeden domek. I to jest to. Jade tam jeszcze raz na wizytę poadopcyjną i aby podpisać umowę adopcyjną.

Najlepsze jest to że wybrałam zdjęcie które mogło przemówić jedynie do dobrych ludzi, takich którzy odczytają głębię smutku w jego oczach. I tak się stało. Wczoraj zadzwonił do mnie jeszcze jeden pan z Piekar, i mimo że chciałby owczarka zadzwonił po naszego Minia. Ktoś zrobił piękne zdjęcie! Teraz w sobotę wyadoptowujemy na to zdjęcie Misia owczarka któremu działa się wielka krzywda. A może nawet dwa z tego sameg domu sadysty!!!

Wybiore znowu szczęśliwy moment aby ogłaszać dalej, do skutku. Najważniejszy jest odpowiedni moment, jak w lotku. Jestem gromnie szczęśliwa że sie udało i wy chyba też , to był wasz wybór i psika i jego drogi.

Monisia wybrała świetnie te psiaki,ciekawe czy wybrała by się ze mną a wizytę do misia ?

Posted

misio juz w nowym domku, czyli deklaracja juz niepotrzebna? :) bardzo sie ciesze ze pieskowi sie udalo.
pytam sie o deklaracji,bo chce dac innemu pieskowi, jesli misio nie potrzebuje juz.

Posted

Jaka radosc! :lol: Pani Tereso, serdeczne dzieki! :multi:Nie tylko Misio juz bedzie u siebie, ale i owczarek znajdzie miejsce, o to nam przeciez chodzi! :multi:Takich wlasnie wiadomosci potrzeba w ciezkich chwilach, kiedy rece opadaja i wydaje sie ze nic sie nie uda, ze nic nie zmienimy. Jak pieknie konczy sie ten watek, oby tak zawsze bylo!:lol:
Jeszcze raz gratulacje za powodzenie akcji "DS dla Misia" i serdeczne pozdrowienia.

Posted

AGA35 napisał(a):
Pani Tereso wspaniała wiadomość .Nie wiem jak mam pani podziękować za opieką jaką otoczyła pani misia , za pielęgnowanie tej kulki i na koniec za znalezienie mu domu .Jest pani wspaniałą kobieta o bardzo dużym sercu.Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję .

podpisuję się, Pani Tereso!:loveu:
dodać mogę tylko, że bardzo, bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi:
a co do pieniążków - nieszczęść jest tyle, że moją skromną wpłatą dysponujcie według potrzeb....
to kropelka w tym morzu....:-(

Posted

dziewczyny, pocieszmy się jeszcze chwilkę, wczoraj udało się dodzwonić do mnie nowym opiekunom Misia. Telefon miałam zajęty sporo czasu oczywiście psinkowymi sprawami. prób połączenia było mnóstwo zanotowane w poczcie głosowej. nie miałam odwagi oddzwonić w obawie o jakieś wielkie nieszczęście w rodzaju Miś uciekl, pożarl sasiada lub poduchę albo coś w tym stylu. Normalna histeria dogomaniaczki. Pani KASIA i pan Daniel dzwonili z pięknymi wiadomościami o Misiu, jest grzeczny, potulny, kochany ale jak trzeba zareaguje. Podlecial inny psik do Weroniki z Misiem na spacerze i niezależnie od nawet chęci zabawy , MIŚ ZASZCZEKAŁ I ODGONIL INTRUZA OD SIEBIE I JEGO NOWEJ PANI. WIDAĆ ROZKOSZUJE SIĘ SWOIM WŁASNYM SAM NA SAM Z NOWĄ PANIĄ.!! U mnie też odganial odemnie inne tymczaski.państwo są zachwyceni psem a ja państwem. prawdziwi miłośnicy zwierząt. ich relacja o psiku naszym jest piękna i z serca płynąca. Piesek dostal nowe szeleczki dla wygody i bezpieczeństwa. Możemy być spokojni o MISIA w nowym domku pełnym szczęścia.

Posted

jesteśmy z Monika z Katwici umówione na wizytę poadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, aby wszelkim formalnościom stało się za dość. Prześlemy pocztą kopię dla opiekunek.

A właśnie się będzie odbywać już dograna wizyta przedadopcyjna dla Owczarka nr. 1 który może dzięki MISIOWI będzie miał domek z ogrodem ale bez budy i łańcucha, z pełną wolnością.!

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
jesteśmy z Monika z Katwici umówione na wizytę poadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, aby wszelkim formalnościom stało się za dość. Prześlemy pocztą kopię dla opiekunek.

A właśnie się będzie odbywać już dograna wizyta przedadopcyjna dla Owczarka nr. 1 który może dzięki MISIOWI będzie miał domek z ogrodem ale bez budy i łańcucha, z pełną wolnością.!

Pojedziemy do Misiunia w przyszłym tygodniu!

Posted

jest kochany[quote name='AGA35']

[FONT=Comic Sans MS]Kochane cioteczki, przedstawiam wam małego, staruszka, który wabi się Misio. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Misio trafił do schroniska z interwencji, jednak był w tak złym stanie, że z miejsca trafił do weterynarza.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Staruszek został pogryziony przez psy. Ucierpiało lewe uszko, lewa przednia łapka i tylna prawa. Z powodu, że jest to dla niego ogromny ból nie ma jak wyczyścić ucha, dodatkowo słabe serduszko i wyniszczony organizm nie pozwalają na wykonanie zabiegu pod narkozą. Dodatkowo Misio został postrzelony i w zadku ma 14 śrutów, a żeby tego było mało przechodzi bebeszjozę. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Same cioteczki widzicie, że jest to kulka bólu, jednak mimo wszystko piesek ma silną wolę i chęć do życia. Cieszy się na widok ludzi i merda ogonkiem. Nie pozwólmy mu stracić tej wiary i pomóżmy mu zapomnieć o zadanym bólu. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czy jesteśmy w stanie mu pomóc ?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dla wszytkich chętnych aby pomóc małemu MISOWI podaje numer konta [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Agnieszka Bartnicka [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]05-200 Wołomin[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]ul.Polska 14/3[/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]52 1160 2202 0000 0000 7867 2300[/FONT][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Są pierwsze stałe deklaracje!!!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]eva2406 10zł. :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]monika z katowic 10 zł.:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]aga 35 10 zł.:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]doda_- 30 zł (od maja ):loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Izabela1234 - 10 zł.:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Livka- 20 zł.:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Marta 23t - 50 zł:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ladymonia0610 - 20 zł.:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Lika1771 - 20 zł :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czereda - 20 zł.:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Leyla- 50 zł.:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Viola005 - 25 zł.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]DERKARACJE JEDORAZOWE [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ketunia - 300 :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Malibo57 - 200 zł:loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Na koncie MISIA pojawiły sie pierwsze pieniążki [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Malibo57-200 zł.deklaracja jednorazowa[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]maria23 - 30 zł deklaracja jednorazowa[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Gonia 13 - 30 zł jednorazowa[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Bjuta - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kivik - 50 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]pani Elżbieta z miejscowości Józefantów - 20 zł.

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pilcha - 20 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ketunia - 300 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ala123 - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Brucio- 50 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Aga33-76 - 10 zł.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Deklaracje kwiecień wpłyneły[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Livka - 20 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Monika z Katowic - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Aga35 - 10 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Izabela 1234 - 10 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]EVA2406 - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Deklaracje -maj wpłyneły [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]EVA2406 - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Izabela1234 - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Monika z Katowic - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Aga35- 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]doda_- 30 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Livka- 20 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Deklaracje na czerwiec wpyneły[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Andegawenka -50 zł [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Izabela1234 - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Aga35- 10 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Monika z katowic - 10 zł.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Saldo na dzień 07.06.2010[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]730 zł jednorazowo[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]380 zł miesięcznych (KWIECIEŃ - 110zł., maj - 165 zł czerwiec-105zł.,)

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Banerki dla misia .Dziękujemy POLUBEK !!![/FONT]