Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
MIŚ to bardzo wdzięczny pies, bardzo się przywiązuje. teraz mimo tych okropniastych zabiegów, stale za mną chodzi i tam się układa do snu gdzie akurat coś robię. Nie przegapi odejścia w inne miejsce nawet w głębokim śnie. Stale mam u stóp tę przytulaśna puszysta kulkę. Aż się boję że mogę go niechcacy nadepnąć, taki Miś wszęobylski.

Pięknie chodzi na spacerki, , noga w nogę, spolądajac co chwilę w górę z uśmiechem od ucha do ucha jakby chciał powiedzieć ale się nam dobrze idzie. Ogon rzecz jasna,lekki już i puszysty stale w radosnym ruchu. Sama przyjemność taki spacer.

puszysty przytulas :-)

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio chyba ma lepszą kondycję, zawsze pięknie i radośnie spacerował i robi to dalej, z wielka werwą i radością. Wracając do domu , niestety na drugim piętrze, męczy się na schodach, i dochodził tylko do pierwszego piętra, potem musiałam go nieść, od kilku dni śmiga pieknie do góry bez zadyszki.

Własnie sobie pozwoliłam na zachorowanie na wstrętna grypo angine, płaczę potokami katarkowych łez a iMsio skacze mi na pomoc. To nadzwyczajne!! wyskakuje na wersalkę i szaleńczo się przytula, ociera i próbuje dostać sie do twarzy. To samo mój mnamniulek. Ale mam pocieszycieli!!! lżej chorować.

Uszko już jest całkiem ok. Czas myśleć o hoteliku u kikou. Wcale mnie to nie cieszy, nie mogę się pogodzić z myslą że ta kulka miłości i uwielbienia na czterech cudnych łapulach nie ma swego domku.No i ludzia do wielbienia. Robię mu ogłoszenie jak najszybciej sie da, DZ, może opatrznośc pomoże, taki cudowny ten pies. Nie ma absolutnie żadnej wady.

Posted

Zdjęcia zrobię jak najszybciej, ale do allegro to już bym chciała z "fryzurką" na uszkach, czyli tych wyłysiałych miejscach dookoła uszka. Będzie to szybko bo już sie pojawia czarny, coraz gęstszy meszek. Musi misiołek wystąpić na allegro w pełnej krasie. Miałam wiele tymczasków, ale nigdy takiego który tak dramatycznie potrzebuje człowieka. Może dam radę zrobić jutro jakies nowe fotki i poprosić o wstawienie, ale to jeszcze nie allegrowe , tylko obrazujące zmiany.

Posted

miałam problemy z netem i nie wchodziłam na dogo:( jak tylko wpłynie mi kaska w tym tyg. zrobię przelew- moją deklarację podtrzymuję. miałam spory wydatek bo znalazłam przedwczoraj potraconego kota i ponad 400 zł wykasowali mnie w lecznicy więc mam zero na koncie i czekam na wpływ żeby wpłacić na psiaka. przepraszam za problem:(

Posted

W poniedziałek puszczę przelew za kwiecień i maj. dostałam skan potwierdzenia na wpłatę od klienta- czekam na kasę na koncie. przepraszam za kłopot i że to tak długo trwa ale niestety trochę się mi pokomplikowało:( głaski dla Misiaczka

Posted

Dostalam zawiadomienie od Moniki, dziekuje i przepraszam,ze tak pozno sie odzywam, ale nie nadazam.

Moge dolozyc 25 zl miesiecznie i wyslac z gory za kilka miesiecy, czy sa szanse na dt lub hotel? Przepraszam, ale nie nadazam regularnie sledzic watkow. Prosze o dane do przelewu na PW.

Pani Tereso, serdecznie zycze polepszenia zdrowia, jest pani bardzo potrzebna wielu psom, prosze dbac o siebie!
Pozdrawiam wszystkich opiekunow Misia, fajnie,ze mu uszko zarasta!

Posted

dziekuje za dane, powiedzcie tylko jeszcze czy wolicie za miesiac,czy z gory za kilka miesiecy? najlepiej dzis, bo jutro siostra bedzie wysylac
pozdrawiam Misia i jego ciotki opiekuncze