Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy na dogomaniiii............................... bardzo dziękujemy za adoptowanie naszej kulki i zapraszamy na wizyty na wątku ..... :-)

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super że jesteście na wątku pani Kasiu . witamy serdecznie i cieszymy się bardzo że są takie ciepłe, fajne rodziny jak Wy. Pozdrawiamy !!! Już powinny być te fotki może lada moment będa wstawione. bardzo czekamy.

Posted

By ninka1 at 2010-06-09

Jakość zdjęć wynika z tego,że były robione telefonem a powtórzenia to już moja wina.

Cieszę się z Wami z Misiowego szczęścia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wreszcie i ja trafiłam tu, gdzie dobrze się dzieje:) To wielka radość i dziś szczególnie potrzebna nam wszystkim - mam na mysli Lucky'ego...
Teresko, Domku Misiowy Kochany - dzięki!

Posted

kochane cioteczki wpisuję zaproponowany podział kasy 1110 zł misia .
[FONT=Book Antiqua]Teresa Borcz na "szczęśliwy łańcuszek ogłoszeń" - 60 zł
IBIS - 150 zł
[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]DOREK - 150 zł[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]1110 - 360 =750 zł [/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]Pozostałą kwote chcę przekazać na klembowskie psiaki który jest bardo dużo i które " popychałyśmy " w hotelikach na które nie starcza nam pieniążków .Mam nadzieję że wszystkie cioteczki się zgodza ze mną :-)

Posted

[quote name='AGA35']kochane cioteczki wpisuję zaproponowany podział kasy 1110 zł misia .
[FONT=Book Antiqua]Teresa Borcz na "szczęśliwy łańcuszek ogłoszeń" - 60 zł
IBIS - 150 zł
[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]DOREK - 150 zł[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]1110 - 360 =750 zł [/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]Pozostałą kwote chcę przekazać na klembowskie psiaki który jest bardo dużo i które " popychałyśmy " w hotelikach na które nie starcza nam pieniążków .Mam nadzieję że wszystkie cioteczki się zgodza ze mną :-)

Bardzo dobry pomysł.

Posted

[FONT=Book Antiqua] na Konto IBISA i DORKA PRZELAŁAM PO 150 ZŁ. Dla pani Teresy przekazałm 60 zł.
Pozostałą kwote czyli 750 zł. przekazuje na psiaki z Klembowa. :-)
[/FONT]

Posted

AGA35 napisał(a):
[FONT=Book Antiqua] na Konto IBISA i DORKA PRZELAŁAM PO 150 ZŁ. Dla pani Teresy przekazałm 60 zł.
Pozostałą kwote czyli 750 zł. przekazuje na psiaki z Klembowa. :-)
[/FONT]

Dorek dziękuje,pieniążki własnie dotarły!:lol: