Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua]A kuku! [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Tu Misio! Misio kochany, zadbany, szczęśliwy w swoim domku w Katowicach![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]REWELACJA![/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Misio poznał Teresę! Słodkim buziakom nie było końca! :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua] [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Cały czas w ruchu, uśmiechnięty i wesoły pies! :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Misio ciągle stał przy Teresie, przytulał się do Niej (powiem Wam w sekrecie, że Teresa wzruszyła się bardzo, bardzo). :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua] [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Misio to ruchliwa "czarna iskierka" (grubiutka iskierka).[/FONT] :)

Posted

[FONT=Book Antiqua]I jeszcze trochę Misia z dzisiejszej, wyjatkowo udanej, wizyty poadopcyjnej:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]... [SIZE=4]Schowałem się na chwilę w drugim pokoiku koło innego futrzaka. :):)[/FONT]

..[FONT=Book Antiqua]. Jeszcze się przytulę, tym razem do ANETT[/FONT][FONT=Book Antiqua].[/FONT] :):)

[FONT=Book Antiqua]... Teraz się położę, a potem będzie jeszcze trochę zabawy z moją kochaną Teresą.[/FONT] :):)

[FONT=Book Antiqua]... Ufff! Gorąco mi, więc idę pod fotel.[/FONT] :):)

Posted

moniko super super super !!!!!!!!!nie umiem inaczej tego określić .Po prostu rewlacja .Misio to najszczęśliwy psiak na ziemi !!!!!!!!!!!!
Bardzo serdecznie dziekuje tym którzy " kibicowli " misiowi, pani Teresie i Monice przede wszystkim , wziełyście los misia w swoje ręce i usłałyście go różami !!!!!!!!

Posted

wizyta była cudowna, i utwierdza mnie w przekonaniu ze trzeba szukać takich domków bo one są. Piesio ma u tej rodziny jak w raju, i wszystkie trzy napawałyśmy się piękną atmosferą domku i szczęściem piesia. MISIEK to piękny i wierny pies, to nieprawdopodobne jak on się że mną witał, wręcz porażające. Widać zapomniał te wszystkie nieco kłopotliwe zabiego, albo wręcz odwrotnie??? Wygląda wspaniale , grubiutki jak zawsze i błyszczący. Były trzy ciotki i trzy zachwycone domkiem, ale niestety nie było pana DANIELA, wspaniałego opiekuna. Jest planowana następna wizyta już kurtuazyjna z prezentami dla psiaka , bo przecież nie zdążyłysmy tym razem. Bardzo było ciężko psika fotografować przy jego oznakach radości, cały czas był w ruchu. ja też mam parę zdjęć to spróbuje wstawić więcej MISIA. Może coś się udało. mam też podpisaną umowę adpcyjną tak aby wszelkim formalnościom stało się za dość.

wczoraj była też równie udana wizyta u NERA, wrócilam pociągiem padnięta, a tu jeszcze moja swora tymczaskowa czekała na kolacje, spacery i porcje wieczornych pieszczot, wiec poprostu w końcu zasnęłam , dobrze że Monisia napisała co i jak.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Wczoraj trudno było robić zdjęcia Misiowi, bo cały czas biegał, skakał, stawał na dwóch łapkach... :):):)[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Wybaczcie więc słabą jakość moich zdjęć.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Tak Misio cieszył się i cieszył w ramionach Teresy: :)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Tak, przez cały czas, przytulał się do Teresy... :):)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Widzieliście kiedyś taki szeroki uśmiech Misia?[/FONT] :):)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Tak się cieszę, że Misio ma wspaniały domek!!!
Cudownie było Go zobaczyć takiego zadbanego i szczęśliwego...

Ja rowniez bardzo sie ciesze,ze Misiowi sie udalo:lol:staruszki nie maja tyle szczescia,szukaja bardzo dlugo tego kochajacego ich domku,wiec wiadomosc,ze Misio jest szczesliwy napawa radoscia.I bardzo dziekuje,za pieniazki:loveu:od staruszka Misia dla staruszka Dorka.Dorek to cudowny psiak,jest taki dobry,ufny ,wszyscy sa nim zachwyceni,jednak tak dlugo czeka na swoj domek....za dlugo.....Bardzo dziekuje kochane cioteczki,bo dzieki tej wplacie,Dorus chociaz jest bezpieczny w hoteliku:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Misiaczek naprawdę zachwycił domek a domek nas. Właśnie miałam znowu niedawno telefon od nowego pana ze spacerku z Misiem. Obaj sobą zachwyceni a przywiązanie rośnie!

Cudownie! Misio jest bardzo szczęśliwy, dzięki Tobie, Tereso!

Posted

monika z katowic napisał(a):
cudownie! Misio jest bardzo szczęśliwy, dzięki tobie, tereso!

kochane, dzieki nam wszystkim, jedna znalazła, inne troszczyły się sercem całym. Oby tak zawsze. Teraz sen spędza mi los szczotka z szydłowca. Mało kasy a psiak cudny i adopcyjny jak misio!!! Jest nawet takie cudne zdjęcie "adopcyjne" jak misiaczka.

• 3 months later...
  • 5 months later...