Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mari23 napisał(a):
oj, tak...:-(:-(:-(

zaraz zrobię przelew, przepraszam, że dopiero dzisiaj, za to będzie "nieco" większy niż deklaracja :loveu:...

super, bardzo dziękujemy :) bardzo Was proszę Cioteczki o pomoc w rozsyłaniu wątku...

Posted

No to trudno, w komórce wpisany, że w deklaracjach 5 co 2 m-ce, a konta nie dostałam?
Aż wejdę na te konto i sprawdzę.
Bruniu zbieraj cioteczki.....

Posted

Ok już wysyłam nr konta, tylko myślałam, że dopóki Bruno nie jest w hoteliku nie będziemy zbierać deklaracji stałych. Jednorazowe zawsze się przydadzą chociażby na transport. Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie, zbieram pieniążki pierwszy raz, proszę o wyrozumiałość :oops:

Posted

mikoada napisał(a):
Wstępnie było ustalone, że do Donki5, ale chłopak nie uzbierał potrzebnych deklaracji a u Donki ostatnio przybyło trochę mieszkańców...

Szkoda ze miejsce przepadlo bo u Donki bylo by mu bardzo dobrze .

Kochane cioteczki, czy ktos wie gdzie mozna kupic chuste dla psiaka z napisem "Szukam domu" albo "Do Adopcji " ?

Posted

Ingrid44 napisał(a):

Kochane cioteczki, czy ktos wie gdzie mozna kupic chuste dla psiaka z napisem "Szukam domu" albo "Do Adopcji " ?

ja też proszę o taka informację.....

Posted

Bruno, podnosimy ! W stosunku do innych wątków mało coś tych odwiedzin a taki z ciebie słodziar :) Aż i tylko 185 zł może jednak ktoś się skusi na pomoc dla tego psiaka ? Proszę znajomych spoza dogo , jakby nie patrzeć 5 zl miesięcznie ,to nie jest odczuwalny wydatek dla takich osób. Potrzebujemy ich 37 . Bo my ... sami wiecie , każdy gdzieś ma zwykle po kilka deklaracji. E

Posted

`. Był jeden bazarek dla psa , którym sprzedawane były takie chusty , ale był on do 30.06. Tak to nigdzie też nie mogę tych chust znaleźć. :shake:

Posted

Konto Bruna wzbogaciło się o 40 zł : Cioteczka mari23 wpłaciła 30 zł i cioteczka Awit wpłaciła 10 zł, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dla wszystkich cioteczek ktore pytaly o chusty z napisem "Szukam Domu" ,prosze napisac do Owieczki. Owieczka napisala do mnie na PW ze ma taka chuste.
Prosze tez napisac do Atomowki (Atomowka) ,ktora ma kontakt z cioteczka ,ktora kiedys miala taki bazarek i moze sprzedac.

Bardzo Przepraszam Bruna za zasmiecanie watku:oops::loveu::loveu::loveu:

Posted

początkowo deklarowałam 20 zł, ale udało się wysłać 25. Niestety, na razie jednorazowo, ale zobaczymy jak będą układać się sprawy finansowe. Może coś uda się wyskrobać.
Oby szczęście się do ciebie uśmiechnęło, pieseczku!