Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jakby złe czary, cały czas te cholerne 185 zł . Wszyscy ,którym coś o tym wspominam udają umarłego niedźwiedzia :( Najwyraźniej upały iście afrykańskie , warzą umysły. A Bruno czeka ... na dodatek , nie nie powiem dla jego dobra , gdzie czeka. Zaraz rozwieszę w pracy apel a co ! I "uderzę " do znajomej Pani z banku a nuż widelec ? E

Posted

Numer konta wysyłałam tylko do osób deklarujących wpłaty jednorazowe, do osób które deklarowały stałe wpłaty nie wysyłałam z tego względu, że Bruno nadal w Przytulisku dlatego Cioteczko Kmurdz nie dostałaś PW z numerem konta :) Jeżeli chodzi o facebooka to ja niestety nie mam pojęcia, gdybyś mogła nam w tym pomóc byłoby super :)

Posted

milka74 napisał(a):
To ode mnie jednorazowo jeszcze 100,- i stała deklaracja na nie mniej niż 30,-;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: pięknie cioteczce dziękujemy, może ta zła passa właśnie się skończyła :)

Posted

mikoada napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: pięknie cioteczce dziękujemy, może ta zła passa właśnie się skończyła :)

Miejmy nadzieje . Kto jeszcze dorzuci grosika dla Bruna ?

Posted

Z moich prostych wyliczeń wynika, że Bruno ma już kasę na hotel na 2 miesiące (kaska na koncie + deklaracje)! Można więc go już zabierać i zbierać dalsze deklaracje w tzw.międzyczasie!!!