Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest szansa (trzymajcie kciuki), że jedne z moich wirtualnych podopiecznych pojedzie do domku, jeśli tak się stanie Bruno dostanie jeszcze od cioteczki 20 zł :) Czy jest jeszcze ktoś chętny aby pomóc słodziakowi??

Posted

Przed chwilą dostałam maila od Agnieszki z Ostatniej Szansy ze zdjęciami i krótkim opisem Bruncia :loveu:
"Brunik czekal przy drzwiach pokoju, w ktorym przebywa i jak tylko drzwi sie otworzyly, to tradycyjnie najpierw pierwszy wypadł do nas, a
potem rownie szybko sie schowal i znowy wyszedl "chcialbym, ale sie
boje, moze podejde...o kurcze, podszedlem, moze sie cofne".
Slicznie wyglada, ma jedno uszko klapniete, jest niesmialy i sam nie
wie jeszcze czy da sie poglaskac, czy jednak zostanie w kacie.
To mily, troszke wycofany, zdrowy piesek :)"

jaki słodziaczek :loveu:

Posted

ja tylko chcialam dodac, ze Brunik byl fotografowany na pietrze, w korytarzu, stad "mala roznorodnosc zdjec". Nie chcielismy go stresowac i biegac na dol, bo jak widac Brunik srednio potrafi sie odnalezc w blysku fleszy.../Agnieszka

Posted

Wysłałam przed chwilą do osób deklarujących jednorazowe wpłaty PW z numerem konta. Pięknie dziękuję wszystkim za pomoc ślicznemu Brunowi :loveu::loveu::loveu:

Posted

Najważniejsze, że zaglądają :) Ostatnio dzieją się na dogo masakryczne rzeczy, w zastraszającym tempie przybywa psiaków, którym na już jest potrzebna pomoc i kolejne "hotele" okazują się makabrycznymi miejscami, mam chyba gorszy czas bo pomału wymiękam :shake:

Posted

No i właśnie to jest najgorsze osoby, które naprawdę chcą pomóc tym biednym psiakom, nie wytrzymują tego co się tu dzieje :( a Ci którzy mają to w nosie i liczą tylko pieniążki czują się zupełnie bezkarni i są z siebie zadowoleni...brak mi słów

Posted

Goldenek pewnie ,że duży stres...ale ja-osobiście jakoś narazie nie umiem sobie wyobrazić by nie wejść tu co jakiś czas,cały czas coś się dzieje np.nagle okazuje się ,że jeden piesek ma domek -to daje jakąś wiarę......a tu znowu trafia się jakieś następne biedne ' cudo' i chociażby jakimiś drobnymi rzeczami jak podnoszenie czy ogłoszenia,można jakoś 'pomóc' (piszę to w cudzysłowie,bo to to tylko nić działania)
[U]także[/U] podnoszę [B]Bruno[/B]nka [B]!![/B]:multi: zawsze jest ułamek nadziei ,że go ktoś wypatrzy z wątku:cool3: :multi:

Posted

fajne fotki. Widac jaki Bruno slodziak,tylko miziac i calowac . Jesli chodzi o Hoteliki to zobaczcie co sie dzieje w Obornikach (a mialo byc tak wspaniale)

[INDENT]dziewczyny i chłopcy ostrzegam przed tym hotelikiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE ODDAWAJCIE TAM ZWIERZĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/182819-Przeżyłam-Dobrocin-nowy-dom-mnie-zaglodził!-ZBIERAM-NA-HOTELIK-(300-zł-mc)-pomocy!!/page31"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1828...omocy!!/page31[/COLOR][/URL]
PSY SĄ TRZYMANE W KLATKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! [/INDENT]

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale dwa dni nie miałam dostępu do neta :( Deklaracji niestety nadal brakuje 185 zł, na konto Bruna wpłynęły wpłaty od cioteczek:
Jolanta08 - 30 zł
bico - 30 zł, bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Niestety nowych Cioteczek brak na wątku Bruna :( chyba muszę dalej rozsyłać PW... Natomiast konto Bruna zasilone o 20 zł, które wpłynęło od Cioteczki Lu_Gosiak, bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Awit napisał(a):
A ode mnie nie wpłynęło?

Nie jeszcze nic nie ma na koncie :shake: a kiedy wpłacałaś??

edit. ale ja chyba nawet do Ciebie nie wysłałam nr konta :) bo wysyłałam tylko do osób deklarujących wpłaty jednorazowe :)

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Zaglądają.... ale czasem nic nie zdążą napisać, bo mają tyle wątków :(

oj, tak...:-(:-(:-(

zaraz zrobię przelew, przepraszam, że dopiero dzisiaj, za to będzie "nieco" większy niż deklaracja :loveu:...